31-03-10

Hej!

Måste berätta om en väldigt rolig sak som hände igår! Lilly hade först ringt för att hon ville prata med älsk och jag som trodde att det handla om en data tyckte inte att det va något konstigt med det. Efter ett tag ringer Lilly tillbaka igen och frågar om Jocke hade sagt något så sa jag bara att han hade sagt att ni prata om det med datan. Så börja Lilly skratta, hörde även att Sandra skratta i bakgrunden så tänkte jag "Va fan är det nu!?"
Men så berätta hon att hon, Elin, Sandra och Jocke har lagt ihop pengar till en flygbiljett så att jag också ska få åka med till Rom i maj. Jag kunde egentligen inte följa med för att jag inte haft råd men nu ska vi alla dit och det ska bli så jävla roligt. Lilly fick tårar i ögonen och då fick Sandra också det och när min chock hade släppt börja jag också gråta. Till och med min mamma blev helt rörd när jag berätta det. Det är den bästa present jag fått och jag älskar er alla fyra :D Drömde till och med inatt att jag skulle åka iväg, fast då hade jag iofs glömt nästan allt jag skulle ha med mig haha :P
Så den 22 maj bär det av till Rom, ska vara där till den 26:e!

Idag ska jag nog inte göra så mkt, älsk ska komma hit så ska vi sola för det blev aldrig av igår. Mer än så blir det nog inte idag. Men hoppas ni får en bra dag.

Pusspuss

Roma




30-03-10

Hola!

Va ute och gick med Ela precis, vi snacka om lite allt möjligt. Va riktigt skönt att komma ut. Lite senare ska nog älsk komma hit så ska vi åka och sola. Behöver all färg jag kan få :)

Igår va vi som sagt på Ikea, köpte en bäddmadrass, sängkläder, täcke och kudde och lakan. Vi köpte svarta sängkläder och gråa lakan, riktigt snyggt faktiskt.
När vi stod i kassan fick jag ett väldigt underligt samtal från Lilly som följdes av några väldigt konstiga sms. Det hela slutade med att hon och Sandra överraskade mig och Jocke när vi käka. Dom hade tydligen sprungit runder på Ikea för att hitta oss, dom är så underligt underbara :P

Nu tänkte jag slänga mig i sängen och kolla lite på tv. Ha en bra dag.

Pusspuss

29-03-10

Hej hej!

Idag är det den 29:e och jag och Jocke har varit tillsammans i fyra månader. Tiden har gått riktigt snabbt.

Jag är helt kär i Shutter island. Tyckte den va riktigt, riktigt bra. Lättskrämd som jag är hoppa jag till skit många gånger men det va bara kul :P Det är verkligen en film man måste se. Jag hade lätt kunnat se den idag igen. Riktigt bra.

Vakna inte förrän halv 11 idag, är fortfarande skit trött. Plus att jag är lite snorig och har ont i halsen så det gör inte saken bättre. Men det gäller bara att le och tänka på något annat. Senare ska jag med älsk till Ikea och köpa en bäddmadrass. Det är verkligen på tiden. Hans säng har varit måttligt skön. Efter det ska vi nog käka något och sen får vi se :) Nu tänkte jag faktiskt hoppa in i duschen, om jag vågar. Är fan lite rädd från filmen igår trots att man inte såg något läskigt. Men jag tycker det är väldigt skrämmande med svårt psykiskt sjuka människor, man vet aldrig vad dom kan göra. Men men, hoppas ni får en trevlig dag.

Kisses

Mitt hjärta

Stackelhalsband

Sitter och tittar på Mannen som talar med hundar just nu och jag tycker oftast att han är duktig och vet vad han pratar om. Men en sak som jag verkligen inte gillar med honom är att trots att han har all denna kunskap om hundar använder han ändå stackelhalsband. Detta är olagligt i Sverige eftersom det är ett halsband som har piggar som sticker in i halsen på hundarna. Det känns så motsägelsefullt att han använder det när han säger att man inte behöver använda fysisk smärta för att träna en aggressiv hund. Man tappar förtroendet för en sån person lite då. Tråkigt.

Ni kan tänka er hur det känns för en hund att ha detta runt sin hals när något drar i kopplet.

.

Kom precis hem från bion. Sjukt bra film alltså. Ett måste att se.


28-03-10

Hej hej.

Igår va vi först hemma hos Sandra och käka tacos, prata, drack och spela sanning och konsekvens. Hade jätte trevligt. Sen drog vi in till stan och skulle till Tivoli. Vi stod i kö en hel timme och när vi väl va inne hade jag tappat lusten helt så jag åkte hem igen. Det är så synd när det blir så men ibland blir det inte som planerat.

Idag har jag inte gjort speciellt mkt. Är rätt trött, men inte bakis som tur är. Har duschat i alla fall så då piggna jag till lite grann. Ikväll ska jag och älsk kolla på Shutter island. Ska bli jätte roligt, har velat se den jätte länge. Första gången som jag och älsk går på bio tillsammans också. Eventuellt ska vi ut och käka innan men jag vet inte riktigt hur peppad jag är på det. Är egentligen inte sugen på att va ute bland folk överhuvudtaget idag men jag vill så gärna på bio så då får jag skita i det.

Hoppas ni får en bra dag.

Puss

.









Blev inte så mycket bilder från igår men jag fick i alla fall den bästa bilden på länge :P

27-03-10

Hola!

Igår åkte jag och älsk till Centersyd och handla lite. Jag köpte en hatt, solglasögon och lösögonfransar :) Innan vi stack så skulle älsk iväg och handla snus, inget konstigt med det. När han kom hem så märkte jag att han gömde något så fråga jag vad han nu hade köpt men det ville han inte säga så jag gick in i badrummet och sminka mig färdigt. När jag kom ut så låg där en liten låda på datan. Så jag öppna den och där låg en jätte fin ring (det va inte en förlovningsring). Jag har verkligen världens bästa pojkvän. Har aldrig varit med om att bli så bortskämd innan, inte helt fel faktiskt :P

Efter Centersyd va vi hemma ett litet tag och sen va det iväg till Påarp. Först hämta vi upp Emelie på stationen och gick och handla. Väl hemma hos Mia så grilla vi, spela spel, prata och kolla lite film. Älsk kom och hämta mig igen vid kvart i 12 kanske. Blev lite mys hemma sen sängen.

Idag va det upp och sen iväg. Åkte till Apoteket och handla nässpray och sen till Bjuv för att sola. Sen dess har jag bara varit hemma och gjort lite allt möjligt. Nu blir det duschen och lite senare ska jag fixa mig inför ikväll. Ska hem till Sandra och käka med henne och Ela. Sen blir det stan och Tivvan :)

Hoppas ni får en trevlig lördag.

Pusspuss

Min hatt och solglasögon. Fick även tröjan av älsk i fredes :)


Ringen :)

.

Ville bara visa hur jävla stora armarna på min klänning är. Påminner om en kimono lite grann.


25-03-10

Hej hej!

Nu är det vår, helt klart! När jag va ute och hämta ett paket innan så blev det rätt så hot. Hade jag inte haft jackan hade det nog varit mycket skönare. Som sagt hämta jag ut ett paket med mina grejor från H&M, klänningen satt jätte bra. Det blir helt klart den på lördag :) Hade tänkt köpa mig ett par lösögonfransar, kommer va så jävla snygg haha :P

Vid fyra körde mor mig till skolan, men när jag kom dit va där inte en jävel. Satt där i 20 min och väntade men ingen kom. Om det nu inte är någon lektion kan väl folk för fan höra av sig. Blir så jävla less på sånt. Men det va bara att traska hem igen. Nu sitter jag och fiser gott i min säng och glor på tv, inte helt fel faktiskt. Det lär jag göra till älsk kommer och hämtar mig ikväll. Ska bli så jävla gött att träffa honom igen. Han saknat honom väldigt mycket. Så vi ska bara mysa och kramas hela kvällen. Underbart :D

Vet inte om jag hinner skriva imorgon men då ska jag i alla fall till Centersyd med älsk och på kvällen ska jag hem till Mia i Påarp. Vi ska nog grilla faktiskt. Ska bli mycket roligt att träffa mina Svalövsbabes.

Hoppas ni får en jätte trevlig dag för det ska minsann jag!

Kisses

Moi idag. Som ni ser på bilden har jag fått så jävla mycket bebishår på sista tiden. Vet inte om det är bra eller dåligt?!

10 sätt att förstöra en flygresa

Den sista delen på mina underbara listor :)

1. Fråga flygvärdinnan var stoppknappen sitter, alternativt ifall de kan veva ner rutan på grund av värmen.

2. Fråga varje minut ifall ni är framme snart.

3. Försök att få igång en allsång.

4. Gå runt och fråga om bidrag till alkoholiserade piloters fond, lyckas detta köp en whiskey till piloterna.

5. Insistera på att få gå fram och se piloternas körkort.

6. Försök att få passagerarna att göra revolt mot besättningen.

7. Stirra blint på grannens mage, konstatera efter 15 minuter att han behöver banta.

8. Skrik högt att nu är slutet nära - innan planet har lyft.

9. Dela ut psalmböcker till samtliga och sjung grymt dåligt. Predika sedan om att präster och dörrvakter borde slippa skatt.

10. Be om att få hålla flygvärdinans hand under turbulens. Avsluta med "vill du gifta dig med mig?".

.


24-03-10

Ni hao!

Fullt upp idag än så länge. Åkte till stan 10.25 för att träna. Är lite småförkyld så jag orkade inte lika mycket idag som jag gör annars. Men det va skönt att ha det gjort i alla fall. Va hemma vid kvart i 2. Han bara käka lunch och kolla lite på tv, sen skulle jag och Ela iväg och sola. Dom har höjt priserna där dom jävlarna! Precis som om dom behöver det för att klara sig. Såg förresten en nyckelpiga på vägen dit, då vet man att det är vår! :D

Resten av dagen ska jag nog inte göra så mycket. Bara ta det lugnt och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

Nu ska jag käka. Bye bye

.

Nackdelen med att vara kär i någon är att man lätt blir beroende av dem. När kärleken åker iväg känner man sig tom och glädjelös. Jag gillar inte det. Jag tycker inte om att vara beroende av någon annan. Att känna sig ledsen för att det bara är jag. Jag har alltid trivts bra med att vara själv och nu vill jag inget hellre än att vara två. Jag hatar det. Men trots det är den kärlek du ger mig värt alla stunder av ensamhet.


.

Jag känner mig lämnad.


23-03-10

Hej hej.

Vet inte riktigt hur jag ska börja idag. Har faktiskt inte gjort speciellt mkt. Började i alla fall läsa på geografin idag, fattar ingenting. Tycker boken är skriven så jävla rörigt och den använder massa ord som jag kan anse borde förklaras. Men men jag får maila min lärare och bestämma en tid för den finns ingen mening att sitta och läsa något som jag inte förstår.

Fick förresten ett sms innan om att mina sista grejor från H&M har kommit. Tyvärr kan jag inte hämta ut det förrän på torsdag då jag fått mina pengar. Nu vet jag också vad jag ska ha på mig när vi går ut på lördag :D Om det nu passar det vill säga, men det tror jag :) Resten av dagen vettifasen vad jag ska göra men det löser sig.

Tycker att det är jävligt tråkigt när folk inte kan svara på en enkel fråga.

Nej nu ska jag käka mellanmål och sen blir det Top model. Hoppas ni får en trevlig tisdag :)

Kisses

7 roliga saker du kan göra i en bil.

Överraska dina medtrafikanter!

1. Rulla ner alla fönster, vrid upp radions volym till max och ratta in P1. Headbanga i takt till det tråkiga pratet.

2. Syna personen i bilen intill, när du står och väntar på rödljuset. Hoppa sedan till förskräckt, titta med stora ögon på honom eller henne och lås din bils alla dörrar.

3. Skriv orden "Hjälp mig" på bakrutan med röd färg. Ju mer färgen liknar blod desto bättre.

4. Ha långa konversationer, titta med jämna mellanrum på passagerarsidans säte och låtsas börja gräla med den onsynliga personen. Om detta utförs i en bilkö blir det extra kul.

5. Ät mat som kräver bestick.

6. Vinka mycket. Om någon vinkar tillbaka, bli förbannad och peka finger åt dem.

7. Häng ett otroligt stort antal Wunderbaum-granar i backspegeln. Prata med dem och klappa dem kärleksfullt.

10 saker att göra i en hiss

Att åka hiss kan vara riktigt trist. Här är några saker som garanterat livar upp hissturen.

1. Ta med en kamera och ta bilder på alla i hissen.

2. Tryck på knapparna och låtsas att du får en elektrisk stöt. Le, och gör sedan om det igen.

3. Håll hissdörrarna öppna och säg att du väntar på en vän. Låt hissdörrarna gå igen efter ett tag och fråga rakt ut i luften: "Hej Peter, hur har du haft det idag?"

4. Placera en låda i ena hörnet och varje gång någon kommer in fråga om de hör något som tickar.

5. Tala om för folk att du kan se deras aura.

6. Skrik "GRUPPKRAM" och kasta dig sedan över de andra i hissen.

7. Lyssna på hissväggarna med en stetoskop.

8. Öppna din väska eller portfölj en aning och medan du kikar in frågar du: "Är det tillräckligt med luft därinne?"

9. Fråga om du kan trycka på knapparna åt de andra i hissen och tryck på fel knappar.

10. Flytta in ditt skrivbord i hissen och varje gång någon kliver in frågar du om de har bokat tid.

Enjoy

22-03-10

Hej hej.

Måndag och ny vecka. Dagen började med att jag och älsk körde runder i stan hur länge som helst för att hitta var hans mäklare var, till sist palla vi inte leta längre så vi åkte vidare till Ikea. Dessvärre hade vi inte så mkt tid på oss eftersom vi hade varit i stan så länge så vi stressa oss igenom och kom därifrån med en stor hög diskhanddukar. Sen blev det Väla för en snabb lunch efter det körde älsk mig till skolan. Eftersom älsk ska iväg till Göteborg idag så blev det ett långt avsked i bilen. Efter det att jag kom hem från skolan har jag inte gjort speciellt mkt och lär nog inte göra speciellt mkt resten av dagen heller.

Jag och älsk fick förresten åka till stan igår vid 12 för att köpa Ipren till mig, hade en sån jävla huvudvärk. Det blev en tur till McDonalds med tyvärr :P Men det va värt det. Nej nu ska jag ta ut mina linser och bädda ner mig i sängen :) Ha en bra dag. Pusspuss

Idag


Det finns inget bättre än att vakna upp bredvid den man älskar.


Som jag sagt innan köpte Jocke en bil förra veckan, en Saab. Igår hittade jag denna t-shirt hemma hos honom. Kunde inte sluta skratta. Tyckte det va rätt så lustigt :P

Tips för ditt nästa möte

Vissa möten tråkar ut en på gränsen till medvetslöshet. Här får du tips på några övningar som inte bara gör mötet intressantare, utan även får dina medarbetare att hålla en lite mer respektfull distans till dig i framtiden.


Skriv "Han gillar dig" på en lapp och visa den för personen bredvid dig medan du viftar menande åt någons håll med din penna.

Rekonstruera mötet med leksaksfigurer på bordet framför dig. När någon rör sig, flytta snabbt om figurerna på motsvarande sätt.

Använd en stor jaktkniv för att peka på overheaden.

Ha på dig en hands-free mikrofon genom hela mötet, och fäll då och då en kommentar i stil med "Jag struntar i om det inte finns några dvärgar, se bara till att genomföra föreställningen."

Svara på seriösa frågor med: "Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag är förstås smickrad, men det gick lite snabbt."

Göra långa pauser i ditt anförande vid slumpvis valda tillfällen. När någon är påväg att säga något, skrik "Jag är inte klar ännu!"

När kakfatet skickas runt, dela snabbt ut en kaka till varje mötesdeltagare, krossa sedan systematiskt varje kaka med ett välriktat slag.

21-03-10

Hej hej.

Filmen va rätt bra igår. Inte så bra som jag kanske hade förväntat mig men den va sevärd. 3Dn va häftigare än på Avatar i alla fall så det är ju alltid något. Efter bion spenderade jag resten av kvällen i min säng. Kände mig rätt så sliten så det gjorde inget.

Idag ska älsk komma och hämta mig påväg till jobb och lämna mig på gymet. Ska bli rätt så skönt att träna, är så stel i ryggen. Ikväll ska jag sova hos älsk, han är ledig från jobb imorgon eftersom han ska va i Göteborg på kurs denna veckan så det är lika bra att passa på att umgås :)

Hoppas ni får en trevlig söndag.

Pusspuss

Igår

20-03-10

Hej hej.

Kom precis hem från farmor. Vi har varit där och ätit och umgåtts :) Ikväll ska jag och familjen kolla på Alice i underlandet i 3D, ska bli riktigt skoj. Tror nog den är rätt häftig faktiskt.

Har nog inte så mkt att säga idag. Hoppas ni får en trevlig dag.

Pusspuss



19-03-10

Hello lovelys!

Då va det fredag, inte helt fel. Jag och mor ska iväg och handla mat sen. Min bror kommer nämligen vid halv fyra så det hade ju varit trevligt för honom om han hade kunnat få någon mat :P Älsk ska också komma sen efter jobbet. Han ska nämligen iväg på fest imorgon så då får vi passa på att leka idag. Han fick förresten sin bil igår så han kom hit och vi körde en liten runda. Efter att ha varit hemma ett litet tag så ville älsk att jag skulle sova hos honom så han kom och hämta mig igen.

Vid halv sju imorse så skulle älsk till jobb så han lämna mig på vägen. Gick raka vägen upp och la mig i min säng igen. Sture skulle promt hänga med och sova bredvid. Det jobbiga med Sture när hon ska sova hos en är att hon tar så jävla stor plats. Även om hon är mycket mycket mindre än mig så lägger hon sig på snedden så jag är tvungen att ligga intryckt mot väggen :P Men det är ändå mysigt att hon är där så jag låter henne ligga så :)

Ikväll ska vi förresten käka kanariskpotatis och mojjosås. Mamma och pappa köpte med sig några burkar när dom va där. Det är nog något av det godaste jag ätit. Åt det varje dag när jag va på Kanarieöarna. Hoppas bara att den såsen är samma som vi åt. Nej nu ska jag väl börja göra mig i ordning. Hoppas ni får en jätte bra dag.

Pusspuss

Min lilla plutt :D

18-03-10

Hello.

Har precis käkat lunch så nu är jag mätt och glad. Ska snart börja sminka mig för sen är det iväg till skolan.
Igår va jätte trevligt. Vi åt på E'toile och satt och snacka ett tag. Sen åkte vi iväg på Lilly och spela Lika par leka bäst, jag va i dom förlorande lagen två gånger :( Men jag tror jag kommer över det :P Påvägen hem stanna vi lite snabbt utanför älsk så jag kunde få en puss eller åtta :D

Efter skolan idag vet jag inte riktigt vad som händer men jag tror icke att det är något speciellt, ska nog bara va hemma och ta det lugnt. Mer än så finns det nog inte att berätta idag. Hoppas ni får en bra dag :)

Kisses

.

Lite foto från idag

Moi


Min goda sallad :)


Sandrii och Ela


Lilly, hon va oförberedd och snacka om sin näsa därav denna bild :P


17-03-10

Hej hej :)

Älsk sov här inatt. Vi spela lite spel, jag fick lite massage och glodde på tv. Va en lugn kväll med andra ord :) Hämta även min lila klänning igår och den satt väldigt bra så jag är nöjd :D
Älsk gick i alla fall vid 6 imorse för att åka iväg till jobb. Jag sov så klart vidare, pallar fan inte gå upp kl 6 om jag ändå inte ska någonstans :P Vakna igen vid 9 av att Mia skicka meddelande till mig, vi från Svalöv (dvs jag, Emelie, Jonna och Mia) ska nog träffas nästa fredag. Mycket skoj. Sen dess har jag inte gjort mycket förutom att tagit Revaxör i mitt öra. Har känt mig döv sista tiden så jag tänkte att jag skulle testa och se om det blev någon skillnad. Vet inte än men vi får väl se :D

Nu är planen att ta Revaxör i andra örat med (väldigt aktiv dag idag :P), städa undan lite på mitt rum och sen ikväll ska jag fika med Elin, Lilly och Sandra. Sandra är hemma på Rom ett tag nu så då måste man ju passa på att träffas :D

Jag vill så gärna åka till Canarieöarna igen, har bara varit där en gång men jag trivdes så bra. Vill verkligen dit, är så trött på mörkret och kylan nu. Hade verkligen behövt lite färg på kroppen, är som en vandrande lik nu. Men någon gång ska jag väl lyckas att spara ihop pengar till att åka :)

Jag hoppas att ni får en bra dag för det ska minsann jag :)

Pusspuss

Bild från när jag va på Gran Canaria för rätt så många är sen :P


16-03-10

Hej hej.

Kom precis hem från stan, har varit på möte och sen träna jag. Känner äntligen att jag är tillbaka på rätt spår. Jag måste kämpa nu. Va i alla fall jätte skönt att träna. Tycker det är roligt, mitt problem är att få tummen ur och verkligen ta mig dit. Älsk kommer hit snart, känner att vi behöver umgås lite och bara ta det lugnt. Det va ingen bra dag igår och jag hoppas att det aldrig händer igen.

Köpte en väska från en bloppis som kom idag, den är väldigt fin faktiskt. Min lila klänning från H&M har också kommit, ska gå och hämta den sen. Får hoppas att den sitter bra. Nej nu ska jag lägga mig i sängen ett tag. Känner mig helt slut. Hoppas ni får en trevlig dag.

Pusspuss

Jag idag.


Väskan, perfekt till fest


.

Jag ska faktiskt träna idag. Go me!

Ang. Garden Collection

Fick en kommentar från Linnea innan om jag kunde länka till klänningen jag köpt, tyvärr hittar jag inte själv den på H&Ms hemsida längre så jag tror tyvärr att den är slut. Men den kommer säker tillbaka igen :)

15-03-10

Idag är ingen bra dag.

Vovve!

Såg den sötaste lilla hund jag sett på länge. Sån hade jag faktiskt kunna tänka mig att ha, för även om den är liten verkan den ha lite attityd. Verka så på det jag läst i alla fall :)

Norfolkterrier

Painter!

Håller på att måla en tavla till älsk, än så länge är den inte riktigt som jag ville. Nu ligger i alla fall grunden på tork så ska jag måla klart den imorgon :)


14-03-10

Sunday bloody sunday!

Jag har lite hat/kärlek till söndagar. På ett sätt är det skönt för man behöver göra absolut ingenting och på ett annat sätt så är det total ångest för att helgen är slut. Igårkväll va jag och älsk bara hemma och kolla på Melodifestivalen och The Clevland show (han från Family guy). Tycker om Annas låt så det gjorde mig inget att hon vann, dock tror jag att vi hade haft en bättre chans om Salem hade vunnit. Älskar hans låt, den sätter sig verkligen i skallen.

En låt som jag verkligen hatar med hela mitt hjärta är Manboy med Eric Saade, blir riktigt arg när jag hör den. Texten makear ingen scence överhuvudtaget. Jag kom på att det hade låtit mycket bättre om den hade gått: "Manwhore, manwhore. You can call me manwhore. I don't care, I'll show you how to love." Det hade varit fan så mycket bättre kan jag tycka, då hade jag nog till och med gillat den :P

Nej nog om Melodifestivalen. Älsk har köpt bil btw :D Rätt så trevligt kan jag tycka. Dock har han inte betalat hela än så han får inte den förrän han fått sitt lån. Pappa kom och hämta mig vid halv 5, det har inte ens gått två timmar och jag längtar redan tillbaka. Här är så jäkla tråkigt så eventuellt åker jag tillbaka igen. Hoppas ni får en mycket trevlig söndagkväll.

Kisskiss

I fredags

13-03-10

Hello lovelys!

Är lite sliten idag. Det blev en oplanderad tripp till stan igår. Jelena hade inget att göra och ville in till stan och ta en cider så jag, hon, älsk och Johan åkte till till stan och satt oss på Bishops. Va väldigt trevligt :D Kom dock inte i säng förrän rätt sent så jag är som sagt lite trött idag.

Jag och älsk kom precis hem från Familia och Maxi, vi åt på Grafitti och handla mat till ikväll. Planen nu är att vi ska köra upp till Kullaberg och gå lite. Kan behövas och nu när det ändå är fint väder är det lika bra att passa på. Först ska vi hem till mig så ska jag byta om och hämta lite saker. Ikväll blir det nog bara hemma och kolla på Melodifestivalen, kanske kolla en film med om vi orkar.

Hoppas ni får en jätte trevlig lördag.

Pusspusss

.

Älsk fick lägenheten btw så han flyttar in 1/6, inte helt fel :)

12-03-10

Fredag idag! Gör egentligen inte så stor skillnad för mig eftersom jag är ledig nästan varje dag. Trots det får jag fan inget gjort, illa illa. Men nu ska vi inte fokusera på sådant tråkigt! Fick förresten min tankini i tisdes, på tok för stor så jag ska skicka tillbaka den. Vill inte ha den överhuvudtaget längre. Har beställt en baddräkt från H&M istället. Det är verkligen alldeles för lätt att beställa saker på internet, det går så snabbt att klicka hem massa grejor :P

Idag ska jag och mor göra lite ärenden, bla slänga massa kläder, skicka tillbaka grejor till ellos och handla tror jag. Sen ikväll ska jag eventuellt va med min kära, men det är inget bestämt än. Älsk ska förresten kolla på en lägenhet på Planteringen idag i stan. En trea på typ 4500 i månaden. Inte allt för dyrt kan jag tycka. Får hoppas att den inte är skabbig bara men det tror jag faktiskt inte. Tror nog bara att det är älsk som ska se den så vill han ha den så får jag nog den, eller jag är inte säker. Är inte så jävla insatt :P

Nej nu har jag ordbajsat nog. Ha en trevlig dag.

Pusspuss

Lashes!

Dom har så jävla snygga lösögonfransar på Make up store, vill ha allihop!


Handlat!

Nu har äntligen min klänning från The Garden Collection från H&M kommit så den är beställd. Tyvärr kommer den inte förrän v.13 men det är ju inte jätte långt tills dess. Passa på att beställa en annan klänning med, kosta bara 149 kr så why not liksom! Jag är rätt så nöjd i alla fall :D


199 kr, H&M                                                                         

149 kr, H&M



11-03-10

Konichi wa!

Sitter i soffan hemma hos älsk och tänkte göra det sista på min läxa men jag förstår inte riktigt frågan så jag får hoppa det. Älsk är i stan med sin morfar och kollar på en bild. Hoppas det blir den, om den nu är fin. Hade ju varit skönt för honom och få en bil så han slipper ta bussen. Hade varit trevligt för mig med, det går inte att sticka under stolen med :P

Mor kommer och hämtar mig vid tre och sen börjar min lektion kl 4. Etik och livsfrågor, roligare än vad det låter :P Ikväll ska jag nog bara va hemma och plugga. Hade ju som mål att bli klar med första häftet i historia denna veckan så det gäller att ligga i. Har svarat på dom flesta frågor, nu är det bara några kvar som jag känner att jag måste diskutera med någon om. Blir nog mor min. Kan va bra att höra någon annans syn på saker om man inte är helt säker på vad dom är ute efter i frågan. Hoppas ni får en bra dag.

Kisses

10-03-10

Hola biiatches!

Har precis kommit tillbaka efter min date med Jelena. Vi gick och käka, sen gick vi runder lite i Bjuv och snacka. Va riktigt kul att träffa henne. Va väldigt längesen vi snacka. Ska iväg till älsk sen och sova där. Han sluta tidigt idag och ska va ledig imorgon så det är lika bra att passa på :) Måste göra läxa till imorgon också, men det får jag ta och göra där. Han ska ändå iväg och träna i två timmar så då kan jag passa på att få det gjort.

Köpte min jacka igår, blir dock ingen bild för den blev bara helt svart och hur kul är det :P Fick även tag i ett par riktigt sköna leggings, va verkligen på tiden. Nu har jag nog inte mycket mer att säga. Hoppas ni får en riktigt trevlig dag. Kom precis på att det är Greys anatomy och True blood idag! Lovely! Ha det bra.

Kisses

Idag

09-03-10

Hej hej!

Nu har äntligen mina pengar kommit. Tyvärr är dom nästan helt slut igen efter att betalat av alla mina skulder men det känns jävligt skönt att ha det gjort. Hatar att va skyldig folk pengar. Sen ska jag och mamma iväg och hämta våra badkläder som har kommit och så ska vi till Familia och köpa skinnjackan som jag vill ha. Hoppas på att den inte är slut men jag tror faktiskt inte det. Förutom det hade jag tänkt att göra klart första häftet till Historia B. Hoppas på att det inte är allt för svårt. Sen ikväll tror jag att jag ska leka med älskling. Nu blir det plugg så jag hinner bli klar i tid så jag hinner fixa mig ordentligt sen. Har ju smörjt in tigerbalsam på hela kroppen, har så jävla ont över allt, så jag stinker verkligen. Hoppas ni får en trevlig dag. Visar kanske bild på min jacka sen.

Pusspuss

08-03-10

Goddag.

Är fortfarande hemma hos älsk, fast han har gått till jobbet. Jag ska hoppa in i duschen snart och göra mig redo för hemfärd. Får se vilken buss jag hinner med. Sen vid halv tre har jag psykologi b, har inte hunnit göra dom fallbeskrivningarna vi fick men vi brukar oftast ta dom muntligt så jag hoppas att det inte gör något. Ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas mest på att det inte händer något alls. Känner bara för att va med mig själv och kanske lite med Sture. Saknar henne jätte mycket när jag är här en hel helg. Nej nu blir de duschen. Hörs och ses. Ha en underbar dag.

Kisses


Bebisgalen!

Så fin reklam, vill bara börja gråta när jag ser den :P


07-03-10

Hej hej.

Blev aldrig att jag skrev något igår för mitt internet funka inte där hemma sen åkte jag till älsk. Igår va jag och Ela hemma hos Lilly och käka, spela spel och umgicks. Det va riktigt trevligt. Älsk kom också lite senare, vi spela ett spel som hette Lika par leka bäst eller något. Lilly och Elin vann, känns ju måttligt skoj haha :P Fast dom har iofs känt varandra längre, vi skyller på det :D Blev sent igår, åkte hem någon gång efter halv 2.

Vakna imorse efter att ha drömt jätte konstiga drömmar och bara börja gråta, jag grät säkert i en halvtimme och jag har ingen aning om varför. Jätte konstigt :P Men nu är jag glad igen som tur är. Jag och älsk funderar på att skaffa en katt, vi ska åka till Tassebo någon dag och kolla lite. Jag vill ha en vuxen katt för jag vet att dom är mycket svårare att adoptera bort. Är nästan skönt att slippa kattunge fasen. Men det är inget säkert, vi måste fundera en lång stund på det. Men det skadar ju inte att åka dit och kolla i alla fall :) Idag ska jag nog va kvar hos älsk hela dagen, åker nog inte hem förrän imorgon. Tror inte det händer något speciellt idag faktiskt, kanske ska in till Elias och Rebbe sen och gratta Elias lite :)

Nej nu ska jag börja fixa mig för jag kom precis ut ur duschen. Ha en trevlig söndag.

Pusspuss

Igår

Sentimentalt!


.

Ville bara tipsa om en jätte bra sida som heter www.reklammusik.se. Jag brukar alltid höra en massa låtar på olika reklamer som jag gillar men vet aldrig vad dom heter. Här kan man söka efter olika produkter och tvkanaler och få veta vad alla låtar heter. Tycker det är väldigt smidigt i alla fall :)

05-03-10

Hello snyggings!

Då va det fredag igen, inte helt fel. Hade tänkt att jag skulle plugga lite historia nu på dagen. Har ju inte börjat med några av mina distanskurser än så det är fan dags nu. Ikväll vet jag inte riktgit vad jag ska göra. Eventuellt ska jag sova hos älsk, men han slutar inte förrän sju så jag får se.
Blev så glad när man återigen vaknade av att det va soligt ute. Hur mysigt som helst. Dock är det rätt kallt idag men hellre att det är lite kallt och sol än varmare och grått.
Mamma ska börja va hemma nu på fredagarna för hon har tillfällit gått ner på deltid eftersom dom inte har så mycket att göra på hennes jobb, så vi hade tänkt att vi skulle börja simma varje fredag. Har alltid älskat att simma men jag har aldrig gillat att visa mig i badkläder så jag har struntat i det. Men du skiter jag i vilket och tänker minsann simma ändå. Beställde hem en tankini från ellos igår så jag slipper va helt bar i alla fall :P
Nej nu finns det nog inte så mkt mer att dela med sig av. Hoppas ni får en underbar fredag.

Kisses!


Tankinin

04-03-10

Hej hej.

Blev tyvärr ingen skola idag för min lärare hade haft ett dödsfall i familjen, inte kul sånt.
Igår så kom älsk hit en liten stund, sen när han skulle dra bestämde jag mig för att hänga med han hem. Så medans han va och träna så städa jag lägeheten :) Åkte hem från honom vid 11 imorse och gick till Komvux för att få min studieförsäkran påskriven. Nu är det äntligen iväg skickad. Hoppas på att jag har pengarna senast onsdag. Har även bestämt mig för att gå fyra veckor på påsar någon gång efter den 25:e, behöver det för att komma igång igen :) Va och handla med mor innan också. Köpte några riktigt fina glasbehållare med te. Kosta typ 17 kr/st så det kunde de va värt :D Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt. Det lär vi märka då :)

Det blev en kort och koncis uppdatering idag. Känner inte att det behövs mer idag. Ha en underbar torsdag.

Pusspuss

Idag, första gången jag gick ut med läppstiftet. Tyckte alla gamlingar på City gross glodde en del :P


Dom fina teflaskorna :D


03-03-10

Hej hopp!

Fint väder idag igen! Inte helt fel. CSN har förresten hört av sig nu och min ansökan blev godkänd. Ska bara ha min studieförsäkran och sånt påskriven och inskickad sen tar det två bankdagar tills jag får mina pengar. Så nästa vecka någon gång skulle jag tro :D Känns så jävla skönt! Fick dock inte lika mycket som jag trodde, blir typ 1000 kr mindre men det är tillräckligt för att kunna betala tillbaka allt jag är skyldig.

Idag ska jag bara va hemma och plugga, måste läsa klart min bok. Har typ 100 sidor kvar men det klarar jag :D Ikväll är det säsongspremiär på Greys anatomy och True blogg, så jävla gött! Så jag vet vad jag ska göra idag.
Nej nu ska jag slänga ut katten på order av min mor. Ni får ha en underbar dag.

Kisses

En sommarbild för att pigga upp lite :D

.


Tips!

Läste i en gammal Frida tidning hur man skulle göra för att få sitt läppstift att sitta snyggt så jag tänkte dela med mig.

Först så skrubbar du lite nätt med en blöt tandborste på dina läppar så gammalt skinn och sånt åker av. Sen låter du det torka. När det är torrt så sätter du på lite foundation och puder på läpparna, på med läppstiftet och du är färdig. Testa det själv och det funka mycket bra :)



02-03-10

Hej hej.

Tisdag och det är jätte fint väder ute. Synd att det inte är lite varmare men man får va glad för det lilla. Va som sagt med Lina igår. Vi va en runda på Väla, Familia och City gross. Vi åkte även inom älsk ett litet tag för jag skulle hämta lite grejor, så hängde Lina med och såg hur där såg ut. Ser det som mitt andra hem nu, har ju nycklar och allt :P Sen åkte vi hem till Lina och tog det lugnt.

Idag vaknade jag av att jag gjorde gråtljud, drömde nämligen att jag grät jätte jätte mycket. Hade gjort så att två skepp med massa skolbarn hade sjunkit. Grät riktigt riktigt mycket. Konstig dröm va det i alla fall. Nu har jag mest pluggat, har lite grejor som måste vara klart till på torsdag så jag tänkte att jag lika gärna kunde göra det nu. Ikväll kommer älsk hit, han ska sova här :D Nej nu ska jag fortsätta mitt pluggande. Ha det bra i det fina vädret.

Pusspuss

Igår


Bebis.

Den nya Liberoreklamen får mig verkligen att vilja ha en bebis. Dom är så söta och goa så man känner att man verkligen vill ha en egen. Dock får det vänta ett tag till, men man kan ju alltid fantisera :D



01-03-10

Helt sjukt va snabbt tiden går, det är fan redan mars. Tråkigt att våren inte kommit än dock. Va ju hur mysigt väder som helst igår och så idag snöar det och blåser som fan. Inte alls kul kan jag tycka. CSN har ännu inte hört av sig, börjar bli riktigt jävla förbannad nu. Så jävla svårt ska det inte vara och ta ett jävla beslut, jag har ju redan sökt två gånger innan så dom borde fan ha all information som behövs. Tycker det är rätt så dåligt.

Men men nog med tråkigheter. Ska till skolan vid halv 3 och ha psykologilektion. Ska bli roligt faktiskt, tycker det är en av dom bästa kurserna jag läst. Efter skolan ska jag nog leka med Lina. Va längesen nu. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det löser sig.

Va hos älsk igår. Han stack och tränade vid sju så jag, snäll som jag är, städe hans badrum och kök. Det va verkligen välbehövligt. Man ser aldrig hur skitigt något är förrän man börjar städa. Nej nu har jag nog inget mer att säga faktiskt. Ska ta något och äta och sen ska jag börja fixa mig. Hoppas ni får en fin dag trots skit vädret.

Pusspuss

Lördes


RSS 2.0