.

Denna veckan har varit rätt så dryg. Håller på att avsluta våra kurser nu för om två veckor börjar nya. Har ju dels hållt på med en undersökning, det ytterst dryga är nu att jag inte kommer åt mina resultat längre utan att betala. Litar inte riktigt på sidan så jag tänker ikke betala. Happy times!
En lite roligare sak är att idag kommer bror hem över helgen! Han jobbar ju i Norge och vi har inte träffats på tre månader eller liknande. Imorgon ska vi alla åka till farmor och hälsa på, ska bli roligt :)
En tråkigare sak igen, om en vecka åker min älskling till Boden på utbildning och kommer va borta i sex veckor. Känns verkligen skit, sex veckor är rätt länge och kommer sakna honom som fasen. Han är dessutom borta på vår två års dag. Men vi får väl hitta på något efter han har kommit tillbaka!
Nu har jag gnällt färdigt! Ha en trevlig helg!

.

Hej hej.
Har varit en rätt så lugnt i veckan, inte så mkt skola. I lördes var jag dock på kalas hos Lina där vi fira henne och Kajsa. Va väldigt roligt. Vi käka god mat och spela spel hela kvällen. Med andra ord hette spelet och går ut på att förklara ett ord utan att säga något som finns i ordet. Det är riktigt underhållande faktiskt.
Idag va jag på Ikea och köpta en del grejer i Yngaren serien, har allt förutom tvålpumpen som va slut. Hämta ut ett paket från Ellos igår också, hade besällt sängkläder och lakan, lyktor, en liten parfymflaska och byxor. Är väldigt nöjd!
Såhär såg jag ut på kalaset :)

.

Hello!
Om det är så att någon som läser min blogg läser på högskola eller universitet så skulle jag uppskatta om ni hade velat göra en undersökning som vi har i uppgift att utföra i skolan. HÄR hittar ni den! Undersökning är på engelska, men det är inget avancerat språk. Den handlar om vad studenter gör på sin fritid.
Tack på förhand!

.

Det har varit så jäkla fint väder dom senaste dagarna! Man märker verkligen skillnad på humöret!


.

Nu har skolan börjat igen efter en veckas lov. Skönt att få lite grejer gjort under ledigheten.
Har börjat kolla lite på trafikskolor nu, är skit svårt att veta vilken man ska välja. Men jag får bestämma mig snart för jag måste verkligen börja med körkortet på riktigt. Bor man i denna hålan behöver man det!
Har färgat håret rött igen, älskar den färgen!
Nu blir det läxor.
Kisses


RSS 2.0