29-11-10

Hola!

Är så sjukt seg idag. Somna inte förrän halv fyra och vakna vid nio.
Fan va less jag är på att bara gå hemma. Jag behöver ett jobb, jag vill ha ett jobb, jag SKA ha ett jobb! Måste fan bli skärpning på mig själv nu! Är trött på att aldrig ha något att göra eller aldrig kunna göra något för jag aldrig har pengar! It sucks monkeyass! Nu börjar sökningen på allvar!

Nu när jag fått ut det ur mitt system så tänkte jag berätta lite om min helg. När vi kom till hotellet stod champangen, chokladen och frukten och väntade på oss. Vi va inte sena att fylla glasen och börja kränga! Efter att vi myst lite va det dags för mat. Vi blev bjudna på rökt lax och creme fraiche, ryggbiff med poatislåda och rödvinssås och till efterrätt blev det creme brulée. Supergott! Efter vår trevliga middag gick vi tillbaka till rummet och badade. Det va så jävla mysigt! Resten av kvällen hände faktiskt inte så mkt, vi tog det lugnt, kolla på film och bara mös. Dagen efter beställde vi upp frukost på rummet. Jag som älskar frukost i alla dess former åt till jag nästan kräkte. Allt var helt perfekt.

Efter jag kommit hem igår så va det sängläge för min del.  Jag som ni alla vet är en riktigt tönt så därför blev jag överlycklig när jag såg att det va Svampbodmaraton hela dagen på Nickelodeon. Efter jag nördat klart mig kom älsk hit. Vi käka middag med mor och åt en god adventsfika. Det va väl min helg i stort sett.

Idag är ju min och älsks ettårsdag, precis som någon lyckats missa det, så vi ska bara umgås och mysa. Har väl egentligen inga andra planer för idag. Nu räcker det med svamlande. Ha det underbart!

Kisses


Trög som jag är glömde jag fota rummet innan vi kom och förstörde allt men jag bjuder på lite bilder från morgonen.










.

Precis beställt hem ett par skor från H&M, det va rea och dom gick endast på 199 kr. Det va väldigt välbehövligt minst sagt. Dom ända skorna som jag kan använda nu på vintern är mina gamla Björn Borg, ytterst sköna men dom har tappat sin skönhet så det kan va bra att ha ett par fina stövletter också.



1 år!

Eftersom jag inte kan sova och klockan är efter tolv vilket innebär att idag är min och Jockes ettårsdag så tänkte jag bjuda på lite underbart osmakliga bilder från vårt år. Dessvärre är vi lite dåliga att fota så det blev inte så många, som går att visa i alla fall.






Lite "tough love" har aldrig skadat någon!
























26-11-10

Hej hej!

Nu har jävlar i det vintern kommit. Tycker det är rätt mysigt faktiskt. Har alltid hatat snö innan men så länge det är lagom mycket och ingen slask så gillar jag det.
Kom precis hem från älsk. Sov där inatt igen vilket var ytterst trevligt. Senare idag ska jag och mor iväg en kort stund till Familia, behöver lite smink. Hon blev jätteglad för sina presenter btw.
Kan även passa på att berätta vad som händer i helgen. På måndag är den nämligen min och Jockes ettårsdag och för att fira det ska vi spendera en natt på Marina Plaza från lördag till söndag. Vi har något kärlekspaket eller något som innebär att vi får champange, choklad och frukt när vi kommer dit och sen ska vi även äta en trerätters middag. Ska bli så jävla mysigt. Tror även att där är ett bubbelbadkar på rummet så vi ska bada satan i det. Har längtat riktigt mycket och jag tror vi kommer ha hur trevligt som helst.

Nej nu tänkte jag att jag skulle duscha. Ni får ha en underbar helg för det tänker minsann jag ha!
Pussar

.


23-11-10

Hej hej!

Sitter här och gör mest ingenting så jag tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg.

Från att inte sovit hos Jocke på hur länge som helst har jag faktiskt sovit där två nätter i rad. Där är rätt trevligt när det är rent :P Men ikväll sover jag i min egen säng.
Innan idag va vi på Väla och köpte presenter till min kära mor. Eftersom jag med all säkerhet vet att min mor inte läser min blogg kan jag ju säga att vi köpte en halsduk, ett halsband och en ansiktskräm. Har även gjort ett litet kort på datorn med en fin dikt. Får hoppas hon blir glad för hon är lite svår att handla till.
Provade även en parfym inne på Body shop som lukta super gott så den hamnar nog på önskelistan nu inför jul.
Imorgon ska jag bara va hemma med mamma och fira henne. Eftersom pappa är iväg och min bror är i Filipinerna så blir det bara vi två men det är inte fy skam. Kan va att Jocke också kommer om han inte ska träna.

Nej nu ska jag hoppa ner i sängen med min lilla Stureluring så ni får ha det bra.

Peace!



20-11-10

Hola!

Hur är läget? Jag mår i alla fall rätt så bra. Denna vecka har varit rätt så lugn faktiskt. Går mest och längtar till nästa helg, kommer bli så mysigt!

Idag ska jag och älsk laga mat och bara ha det mys.

Asså fan va lamt detta inlägget blev. Orden kommer inte riktigt fram så jag skiter i det. Ha en trevlig helg i alla fall.

Puss hej!



Bild: Google

.

Du är den finaste som finns.


.

Vill ha den 27:e nu! Är så jävla peppad! :D


15-11-10

Hola!

Måndag och nya tag. Känns bra faktiskt. Har nog inga direkta planer för veckan så jag får ta det lite som de kommer :)

Hade i alla fall jätte trevligt i lördes. Vi åt tacos, drack och snacka skit. Jocke kom och hämta oss så åkt vi in till stan, dom andra skulle ut men jag är pank så jag fick stanna hemma :P Men det va rätt skönt. Sov hos Jocke vilket va riktigt längesen. Däckade helt i hans famn vilket va underbart. Igår hände inte mkt alls. Va riktigt seg så spenderade största delen av dagen i sängen.

Nu tänkte jag att jag skulle kolla en jävla massa recept. Ha det underbart.

Kisses


I lördes

13-11-10

Hej hej!

Då va det lördag och helg. Inte för att det gör någon större skillnad för mig sorgligt nog. Men nu ska vi inte va sånna.

Igår kom min älskling äntligen hem! Va så jävla skönt att få pussa och krama på honom igen. Nästan direkt efter han kom hem så stack vi iväg till Jelena där vi laga mat, sjöng Singstar och kolla på Idol. En mycket trevlig kväll med andra ord :)

Idag ska jag, Emelie och Jonna hem till Mia och ha lite avskedsfest. Mia åker lämligen till Australien den 29:e och stannar där i upp till ett år så vi måste passa på att träffas innan dess. Packa precis in en present till henne och den blev så jävla misslyckad! Hade ingen låda att lägga det i så det blev katastrof! Men får hoppas att hon blir glad för innehållet i alla fall :)

Nej nu ska jag väl hoppa in i duschen tänkte jag. Ha en bra helg!

Kisses


Bjuder på en blondibild bara för skojs skull :P

Nyfiken!

Eftersom jag inte bloggat på så länge så blev jag chockad när jag såg att det är några som läser. Eftersom jag är nyfiken så skulle det va kul att veta vilka det var.

08-11-10

Hej hej.

I helgen va det Halloweenfest hemma hos några släktingar till Jocke. Jag visste inte alls vad jag skulle klä ut mig till så jag sminka mig typ bara så jag såg lite blek ut och sen rött runt ögonen och mörka läppar. Sen så spraya jag håret med svart färg också. Hade två burkar men det räckte knappt :P Tyckte det blev fint men det va inte så kostymigt. Festen va i alla fall väldigt trevlig.

Denna veckan kommer det nog inte hända allt för mycket. Jocke har åkt till Kristianstad för att gå på en kurs så han är borta hela veckan :( Eller ska iofs umgås med Ela, Lilly och Sandra vilket va väldigt längesen så det ska bli kul. Blir nog en tripp till Ikea med mor också :)

Skriver kanske mer senare i veckan. Ha det så bra.

Love.


Såhär blev det :)

03-11-10

Hej hej!

Efter en väldigt lång paus tror jag att jag ska börja blogga så smått igen. Kommer nog inte blir varje dag men i alla fall några inlägg i veckan. Är kul att ha till senare, detta är ju lite som en dagbok fast mer offentlig.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kan ju börja med att säga att jag slutade på mitt jobb som telefonförsäljare. Det va verkligen inget som passa mig och mådde dåligt varje dag när jag skulle dit. Tjäna inte tillräckligt för att det skulle va värt att må så. Men huvudsaken är att jag testa i alla fall. Så nu är jag på jakt efter nytt jobb. Tyvärr är det väldigt snålt nu, mycket värre än innan.

Haha har suttit är i typ fem mintuer för att komma på något mer att skriva men nu tog det fan stopp :P Tänkte att jag skulle börja städa nu faktiskt i brist på annat. Men ni, eller ni kanske är fel, det är nog ingen som läser längre eftersom jag tagit så lång paus :P Men om någon skulle läsa så hoppas jag att du får en bra dag.

Kisses!


Jag har världens billigaste svarta peruk på denna bild och orginal bilden är riktigt jävla ful men jag fixa lite med den när jag inte hade så mycket att göra och då blev den såhär. Tycker den är rätt cool för den känns så 90-tal :P

RSS 2.0