11-06-10

Hej hej!

Återigen va det längesen jag skrev men jag känner mig inte speciellt motiverad att skriva varje dag just nu. Dom senaste dagarna har jag kollat på sjukt mkt filmer, alla har faktiskt varit rätt så bra. Igår va jag med älsk på jobb hela dagen. Han skulle köra ut grejor och sånt så då följde jag med. Vi körde fram och tillbaka i stan i typ 10 timmar så man va rätt seg efteråt.

Efter jobb åkte vi hem till mig för att käka rabarberpaj. När vi öppna dörren så hördes inte larmet något så vi trodde att dom inte satt på det. Men efter någon minut började det tuta jävlar i det! Mamma hade tydligen gjort så att den va ljudlös eller något (och inte sagt till) . Jag sprang i alla fall dit och stängde av alarmet snabbt som fan. Eftersom det inte hade tutat så länge så trodde jag inte dom skulle ringa från sos-alarm men självklart så ringde dom. Men det roliga då va att telefonerna där nere inte funka så jag va tvungen att kuta skit snabbt upp till mitt rum för att hinna svara. Om jag inte hade hunnit svara hade dom nämligen skickat dit folk. Men jag hann svara så allt löste sig.

Efter det så krängde vi lite paj och sen bar det av till Hyllinge där vi åkte hem till älsks mormor och morfar och åt mat. Riktigt trevligt faktiskt. Sen åkte vi hem till älsk och bara tog det lugnt. Båda två va helt slut.

Imorse vakna jag vid tio, fixa mig snabbt och sen hämta mamma mig så åkte vi och handla mat. Träffade Mimmi på City Gross vilket va riktigt kul, skit längesen jag såg henne :) Sen vi kom hem från affären har jag inte gjort så mkt. Ikväll ska jag bara va hemma och ta det lugnt med hjärat. Käka våran goda potatissoppa och dricka lite vin. Hoppas att alla får en bra dag.

Kisses

Hurra, hurra, hurra!

Idag fyller min Lilian år!
Hoppas du får en underbar dag!



06-06-10

Hola!

Har verkligen inte känt för att skriva på ett tag. Finns inget att skriva om så det är väl det. Tror inte jag har gjort speciellt mycket faktiskt. Varit med älsk bara. Har även bestämt mig för att sälja min Kissbiljett för jag har inte råd att åka dit och jag behöver lite extra pengar. Ja nu har jag väl inte så mkt mer att säga. Hoppas ni har det bra!

Pusspuss

02-06-10

Hej hej!

Redan juni, tiden går sjukt fort. Har inte skrivit något på ett tag för det har inte funnits så mkt att skriva om.

Dom senaste dagarna har jag mest varit med älsk och tagit det lugnt. Mina axlar vägrar att sluta fjälla, innan va det små fläckar nu har allt på hela axlen försvunnit. Eller ja inte försvunnit men ni fattar.
Har lagt ut en del böcker på blocket, får hoppas att dom blir sålda snart. Funderar även på att sälja en annan sak ska bara snacka med Lina först :)

Sen när älsk kommer hem ska vi ut i det fina vädret. Har ju varit en riktigt pissig vår så det är skönt med lite solsken. Vi hade ju sån jävla lyx i Rom med 30 grader och sol så det va lite deppigt att komma hem till 15 grader och grått. Nej nu har jag väl inte så mkt mer att säga. Hoppas ni får en bra dag i solen.

Pusspuss!



Växer som ogräs?

Det va två veckor sen jag blonderade om mitt hår och då va det blont ända ner i hårbottnen. Nu har det växt minst 5 mm, på två jävla veckor. Är det normalt!? Känns jävligt drygt att behöva färga om det hela tiden bara för skiten växer så snabbt.



Update: Läste precis att håret växer ca 1 cm i månaden så då är det ju inte så konstigt :)

RSS 2.0