Gott nytt år!

Ville bara önska alla ett gott nytt år! Mitt nyår spenderas hemma hos Lilly och Adam, tanken va att jag bara skulle va hemma men ångra mig när jag fick höra att dom skulle ha hemma hos sig :) Kommer nog bli riktigt kul! Glöm nu inte barn, varannan vatten!


Tri brow color

Ville bara tipsa om en jättebra sak jag köpte i söndags nämligen Make up stores Tri brow color som är en ögonbrynsskugga. Jag, av någon anledning, har tappat hår från ögonbrynen under en tid och har därför använt en ögonbrynspenna. Men som dom som använt en ögonbrynspenna vet är det väldigt svårt att få den snyggt och naturligt. Därför blev jag väldigt positivt överraskad när jag testa denna produkt från Make up store. Det ser mycket mer naturligt ut eftersom färgerna har en lite mer gråaktig ton jämfört med pennor. Den har tre olika nyanser så man kan blanda lite som man vill för att uppnå bästa resultat. Den kostar i alla fall 185 kr och kan även användas som ögonskugga. Till den köpte jag en ögonbrynsborste från Kicks för 85 kr. Helt klart värt pengarna!

 

Unicef

Som ni vet så har jag väldigt dåligt med pengar just nu eftersom jag är arbetlös. Men en sak som jag såg till att jag hade pengar till var att donera 300 stelkrampsvaccin hos Unicef. Det fick bli min julklapp till mamma och pappa eftersom dom inte ville ha något till sig själva. Jag rekomenderar alla att gå in där och köpa någonting. Priserna är allt från 50 kr till 200.000 så att alla kan skänka något :)



God Jul!

Hoppas ni får en underbar jul allihop!


.

Jag har nog fan ångrat mig! Innan va jag helt inne på att ha en Rottis men nu tror jag nog att det blir en Fransk bulldog. Blir nog bra som första hund. Dom är så jäkla fina men ändå fula på samma gång :P



Bild: Google

22-12-10

Två dagar till jul, helt sjukt vad tiden går snabbt! Idag blir det julstädning och annat fix! Hoppas ni får en bra dag!
Puss hej!



.

Har inte haft någon inspiration för att skriva så jag tänkte dela med mig av en låt i alla fall :)



.

Äntligen har jag köpt en "trippellocktång" från Obh Nordica! Har velat ha en sån i flera år men det har aldrig blivit att jag köpt någon. Såg igår att dom sålde dom för 299 så då är det lika bra att passa på. Testa den direkt när jag kom hem, blev riktigt fint om jag får säga det själv. Det är bättre för mig än en vanlig locktång, det tar så jävla lång tid eftersom jag har rätt lång hår.





10-12-10

Hej hej!

Grattis på namnsdagen till mig!

Jag hade en väldigt känslosam morgon idag. Precis innan jag vakna så drömde jag att jag träffa någon som jag inte pratat med på väldigt länge. Tårarna forsade i drömmen och det gjorde dom även på riktigt när jag vakna. Lite tråkig början på en morgon men ändå lite skönt på samma gång :)
Efter detta så skulle jag klä på mig för att gå ner och äta frukost. På något sätt lyckades jag slå mig på hakan med tummen så naglen rev upp en bit skinn. Jag lyckas alltid med sånt, vem annan slår sig själv liksom? En gång så skulle jag borsta tänderna men jag missade munnen och slog upp läppen med tandborsten, alltid lika smidig!
Men men nog om mig och mina konstigheter.

Idag ska jag hem till Jelena för att käka och kolla på Idol! Det är ju final men för en gångs skull så har jag faktiskt ingen favorit. Har haft det alla andra år men icke denna. Deltagarna har varit duktiga och sjunger bra men det är ändå ingen som sticker ut. Efter Jelena så ska jag hem till älsk och sova där. Imorgon blir det en trip till farmor där vi ska fira lilla Idafisen som fyllt 12!! Snart tonåring, hemska saker!

Hoppas att ni får en underbar helg så hörs vi!

Kisses


Aj aj!

Hemsk natt!

Fy fasen va jag är trött idag! Somna inte förrän 8 imorse och då hade jag varit vaken i 21 timmar. Har sovit drygt 4 timmar och det gör ju knappast saken bättre men våga inte sova längre för då kanske jag inte kan somna inatt heller. En del av detta kan jag ju skylla på min underbara katt. Hade lyckats somna runt 4 men självklart kommer katten och skriker utanför min dörr. Då blev jag lite förbannad och körde ner henne på nedanvåningen. När klockan va kanske 5 så hade jag äntligen lyckats somna igen men vem kommer inte då och stör igen? Jo katten! Då blev jag fly förbannad kan jag säga. Jag börja gapa och skrika, springa efter katten för att slänga ut henne och väckte tyvärr även min mor. Vid det tillfället kände jag att det inte va lönt att försöka mer så jag gick ner och käka lite och tog en kopp te och gick upp och la mig i mammas säng i hopp om att det skulle hjälpa. Där låg jag nog till klockan blev runt 7 men jag tyckte jag hörde en massa ljud hela tiden så jag kunde fan inte slappna av. Då gick jag och la mig i pappas säng där nere och somnade äntligen runt 8! Fy fan säger jag bara. Har haft problem att somna innan men aldrig så illa att jag varit vaken en hel natt! Idag somnar jag förhoppningsvis tidigt :) Lite onödig fakta om mitt liv men jag kände att jag behövde få ut det :P



.

Kollade igenom lite bilder och hittade två på mig från 2008 tror jag det va. Tycker dom är så fina om jag får säga det själv :)







05-12-10

Hola!

Hur är läget? Här är det bra i alla fall. Denna helgen har varit trevlig och lugn. Har sovit i stan hela helgen. Igår va vi nere i stan med mor och far. Kolla på ljusshowen, gick ner på Bishops och drack en Irish coffe och sen gick vi och käka. Min mat va dock jävligt äcklig men men vi hade trevligt i alla fall :)
Tänkte bara uppdatera lite kort, kommer nog en längre inlägg snart. Ha det bra.

Pusspuss

.

Det är inte en katt jag har, det är en tjock kängru!


RSS 2.0