27-01-11

Hola!

Längesen jag skrev ett ordentligt inlägg. Har varit måttligt motiverad. Dom senaste dagarna har varit rätt lugna. Umgicks med Ela ett tag i tisdes, vi satt och snacka om allt möjligt i några timmar. Igår va jag hemma hos Lina en stund och prata med henne om hur hon hade haft på sin resa och lite annat smått och gott :)

Idag ska jag och Ela till Lilly och umgås. Blir även bjudna på thaimat, detta var ett krav haha :P Efter det åker jag hem till älsk och sover där. Låter som en bra dag tycker jag!

Ha en bra dag.

Pusspuss


Ela & Lilly

.


Selfmachine

Tänkte dela med mig av lite musik såhär på lördagkvällen :)


I Blame Coco- Selfmachine


Färgning på g!

Sitter just nu med toning i håret. Det blev en över när Lilly färga det så jag slängde in det nu så håller det kanske lite längre :)



Afro!

Mitt hår är så jävla awesome när det har varit lockat och jag sen borstar ut det! Borde ha det så alltid :P



.

Ville bara påminna alla om att jag har den finaste lilla kissen som finns!



19-01-11

Hej hej!

Blir så jävla deppig av detta vädret. Grått och tråkigt. Bajs på det! Förutom det är allt bra faktiskt. Bror är hemma från Filipinerna nu och bor här så länge medans han försöker hitta en ny lägenhet.
Senare idag kommer älsk hit så ska vi väl kolla på film eller något. Ska bli mysigt :)

Va på biblan igår med mor och lånade tre böcker. I cirkelns mitt- Dan Brown, Dolores Claiborne- Stephen King och Saragossahavet- Jean Rhys. Tänkte sätta mig och läsa nu faktiskt. Bröjade läsa Saragossahavet eftersom den bygger på en karaktär i Jean Eyre. Än så länge är det väl ingen höjdare direkt men vi får se.

Hoppas ni får en bra dag idag.

Pusspuss


Det finns ingen bild som ger hårets färg rättvisa. Antingen ser det för rött ut eller för brunt. Trivs som fan i det i alla fall :)

.

Sorry för jag inte skrivit något på ett tag men har inte haft tillgång till internet. Igår va jag hemma hos Lilly som va snäll och tona mitt hår. Kände mig sugen på en förändring. Det blev en färg som heter mörk mahogny, lite lila/röd. Tyckte det blev rätt bra faktiskt. Dock är det inte riktigt så rött som det ser ut på bilden.



Jersey shore!

Förra veckan så börja tredje säsongen av Jersey shore att sändas i USA. Snacka om lycka! Jag älskar verkligen reality serier, speciellt sånna där dom bråkar och slåss mycket. Kan ju inte bli bättre. Förra veckan blev det i alla fall slagsmål redan första dagen och idag ska jag äntligen få se fortsättningen :P Är en riktigt nörd när det gäller sånt här! Happy times!



.

Tänkte bara introducera er för min nya familjemedlem Gurra som Jocke köpte åt mig idag på Ikea! Skit mysig!





10-01-11

Cha cha bloggen! Eller nej, det kändes fel. Får bli ett vanligt hej istället :)

Hade jätte trevligt hemma hos Sandra igår. Älskar hennes lägenhet, den är så fräsch och stilren. Det blev hon, jag och Ela. Lilly skulle också varit med men hon mådde inte bra så hon stannade hemma. Kom dit vid tre, åt hennes mamma goda morotskaka och drack kaffe. Sen satt vi där och snacka till ungefär 8. Sen kom Jocki och körde mig hem till Bjuf.

Hemma hände det inte mycket. Åt lite och började läsa Gullivers resor. Men efter ett tjugotal sidor fick jag ge upp för just denna boken, som är tryckt 1954, är skriven på väldigt gammal svenska och är svår att komma in i. Ska se om jag kan få tag på en som är lite nyare.
När det väl va dags att gå och lägga mig så börja det knaka satan i mina stolar och jag, vidskeplig som jag är, var övertygad om att det spöka så sömnen höll på sig ett bra tag.

Idag har det inte hänt så mycket alls. Har dock börjat läsa på Jane Eyre av Charlotte Brontë. För två veckor sen ladda jag hem en miniserie med samma namn och blev så imponerad av serien och karaktären Jane Eyre att jag va tvungen att läsa boken. Har bara läst ungefär 120 sidor och än så länge är den riktigt bra.

Nej nu ska jag återgå till mig läsande. Ha en bra kväll.

God natt!


Ela, jag och Sandra. Tråkigt bara att jag ser så sur ut när dom andra är så glada :P

08-01-11

Hej hej!

Har inte haft tillgång till internet så därför har jag inte skrivit något. Är hemma just nu så jag tänkte passa på att lägga in en bild på mitt hår. Är rätt nöjd faktiskt, skönt att bli av med allt det slitna. Dock blev det jävligt kort men mitt hår brukar växa rätt snabbt.

Vi har precis ätit pappas födelsedagsmiddag här hemma. Jätte gott. Sen ska jag hem till Jocke igen och kolla på Fångarna på fortet och Hipp hipp. Imorgon blir det lite mys med girlsen hemma hos Sandra.

Va även hos Elin igår. Vi käka lite, kolla tv, prata och skratta. Alltid lika trevligt! Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg.

Puss hej!



.

Efter 1,5 år så ska jag äntligen klippa mig imorgon! Det är verkligen på tiden. Fattar inte varför det har tagit såhär lång tid. Lär nog få klippa av en bra bit av håret eftersom det är rätt så slitet men det är lika bra. Återkommer med resultet imorgon :)


Senast jag klippte mig, maj 2009.                               Mitt hår nu.


 

03-01-11

Herregud, 2011! Känns jätte konstigt. 2010 har gått riktigt snabbt för mig. Har både varit ett bra och ett dåligt år för många olika anledningar. Målen för 2011 är i alla fall att hitta ett stabilt jobb och att flytta hemifrån och det ska jag uppnå! Så är det bara :) Hoppas ni får haft ett bra 2010 i alla fall och att 2011 kommer vara lika bra eller bättre!


Nyår!

RSS 2.0