Roma, dag 3!

Dagen började med att vi gick upp tidigt för att åka till Vatikanen. Vi visste inte riktigt vart vi skulle gå så vi följde bara strömmen. Då hamna vi på Petersplatsen, riktigt fint. Sen ställde vi oss i kö där vi fick våra väskor kollade och gick igenom en metalldetektor. Efter det hamna vi inne i Peterskyrkan, det är nog något av det häftigaste jag sett. Det va guld, målningar och skulpturer överallt! Man visste inte vart man skulle kolla. Efter vi hade varit där ville vi gå och kolla på Sixtinska kapellet men det vi inte visste innan var att man va tvungen att gå ut utanför för att komma dit. Så vi gick dit och kolla och då va där ungefär 1 km lång kö. Hade vi bara vetat att det va där vi skulle gå hade vi ju gått dit först men icke. Där va nämligen ingen kö när vi kom på morgonen. Så vi skippa det, ingen av oss orka stå i den kön. Hade nog seriöst tagit 2 eller 3 timmar. Vi tog oss en glass sen hoppa vi på metron tillbaka till Sandra.

Hos Sandra bytade vi bara om snabbt, gick till affären och handla jordgubbar, öl och vin sen bar det av till en park i närheten. Det va underbart väder och minst 30 grader varmt. Jag hade redan bränt mina axlar lite dagen innan men det tänkte ju inte jag på när vi drog dit. Vi satt där i några timmar och hade det jätte mysigt. Va skönt att bara ha en slappedag när det hade varit full rulle alla andra dagar. När vi kom hem från parken märkte jag att jag bränt mina axlar riktigt ordentligt, va ordentligt röd. Jag skyller på min mor som sa att jag inte skulle behöva något solskydd när jag va där nere :P

På kvällen så piffade vi till oss och sen bar det av till Campo de' Firori, vi satte oss på en uteservering och beställde in lite bubbligt. När kyparen skulle öppna flaskan så pratade han med Sandra på italienska samtidigt så jag antar att han va lite tankspridd. Sen bara hör man PANG! Och kyparen går därifrån med håller för ögat. Jag såg inte det men dom andra sa att han höll flaskan riktigt nära huvudet. Stackaren. Han kom tillbaka sen och sa att han va okej men hans öga va helt rött och svullet. Kan bara tänka hur det såg ut dagen efter.

När vi hade druckit upp så tog vi en taxi hem. Sandra som är den ända som kan snacka fick sitta där fram. Hon och taxixchauffören snackade rätt mycket och han verkade lite småtänd på henne. Lilly försökte va lite smidig och bokstaverade M-J-A-U-U, men tröga som jag och Elin är trodde vi att hon hade läst det på någon registreringsskylt så vi sa MJAUU skit högt :P Sen när vi skulle hoppa ut ur taxin så säger killen "Bachi bachi" till Sandra, vilket betyder puss puss så han va nog lite tänd på henne. Tyvärr va han typ 40-50 och skallig :P Men trots det så hade vi en riktigt trevlig dag! :D







































































































29-05-10

Hej hej!

Jag och älsk sprang runder som galningar igår på Familia för att hitta något att ha på mig igår, tillslut hitta jag något som jag tyckte va okej så jag köpte det. Blev en oversize tröja men paljetter på axlarna, blev rätt nöjd. Även älsk fick med sig en skjorta. Vi va även inom smyckesaffären för att byta en ring, tyvärr hade älsk tappat bort kvittot så vi kunde bara byta den med något av exakt samma summa. Men jag hitta i alla fall ett jätte fint halsband. Ska dock byta kedjan för den va lite kort.

Efter Familia va det bara att skynda hem för att börja fixa sig. Jag kan bara säga som så att locka aldrig ert hår under tidspress. Tog mig 1 timme, sen hade jag bara drygt en halvtimme att göra allt annat. Men håret blev rätt bra i alla fall :) Andy och Ela kom och hämta oss vid tio i 8 och sen bar det iväg mot Lilly. Där bjöds det på rosévin, sangria och thaimat. Finns ingen som gör så god mat som Lillys mamma! Till efterrätt blev det en jätte god cheesecake som Adams mamma hade gjort. Efter maten så skulle vi göra något som hette Lillys kryss, det gick ut på att man skulle gissa vem som va mest eller bäst på något. I början fatta jag ingenting, det va inte förrän efteråt som poletten trilla ner. Första frågan va "Vem suger bäst?" och då skulle dom tre man hade fått gissa på överföra ärtor från en tallrik till en annan med hjälp av ett sugrör bara. Det va massa sånna roliga saker. Tyckte det va en riktigt smart idé, men Lilly brukar va en jävel på att komma på sånna lekar :)

Vid 2 eller halv 3 kom Andys bror och hämta oss, alla va rätt trötta så det va tur att vi inte drog ut. Tyvärr så fick älsk näsblod i bilen och ingen hade något papper så han fick torka sig med sin nya skjorta. Men vi la den i blöt direkt när vi kom hem så allt gick bort :) Vill tacka alla från igår för en trevlig kväll i alla fall :D

Idag har jag och älsk varit på Väla där jag växla några euro till svenska. Sen drog vi till Familia och fika lite snabbt, va alldeles för mycket folk på Väla. Sen vi kom hem därifrån har vi inte gjort så mycket mer än att mysa och kränga pizza. Ikväll händer det nog inte så mycket mer än att va hemma, mysa och spela Monopol. Snacka om att jag ska piska Jocke, han kommer inte ens veta vad som hände!

På tal om inget så brände jag mina axlar satan i det när vi va i Rom och nu har jag börjat fjälla. Ser ut som jag har någon sorts hudsjukdom. Axlarna och ryggen är rätt så brun och sen har jag stora rosa/vita fläckar. Känns lite sådär. Men men det försvinner nog snart :)
Nej nu har jag svamlat nog för idag. Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll!

Pusspuss














































Ser rätt fräsch ut idag för att vara dagen efter :P




6 månader!

Idag firar jag och älsk 6 månader. Det har gått så jävla snabbt och jag blir bara mer kär för varje dag som går! Har aldrig känt så för någon innan.Hoppas du aldrig kommer försvinna!



Roma, dag 2!

Dag två började med att vi först åkte till Colosseum där vi va ett litet tag och kolla, filma och lite sånt. Vi, eller Sandra, har gjort sånna underbara videobloggar á la Kissie. Ska lägga upp någon sån snart, måste bara be om Sandras tillåtelse! :P Sen gick vi runder en massa, bland annat till Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona  m.m.. På kvällen började det regna satan i det så det blev att vi stanna inne den kvällen med. Men vi hade kul
ändå :D













































































Min bebis!

Mamma sa precis att Sture hade varit helt orolig och ledsen när jag va borta! Känns bra att veta att hon tycker om mig lite i alla fall! :D Vet inte hur jag ska klara mig när jag ska behöva flytta ifrån henne. Vi har ändå bott tillsammans i 10 år. Sture är lätt min bästa kompis, när jag är ledsen är hon den ända jag vill va med. Finns ingen bättre än mina tjocka, knäppa, gnälliga katt!



28-05-10

Hej hej!

Ska börja dagen med ett vanligt blogginlägg och ta ett Rominlägg sen :)

Igår kom älsk och hämta mig så drog vi till Väla. Skulle köpa något att ha på mig ikväll men jag hitta inget som föll mig i smaken. Ska iväg till Familia senare och se om jag hittar något där. Lilly tog nämligen examen igår! Grattis! Så hon ska ha examens/födelsedagsfest ikväll. Ska bli riktigt kul. Kommer nog bli god mat med eftersom hennes mamma har lagat en hel del thaimat, underbart! :D

Nej nu ska jag ner och käka frulle, vi hörs senare!

Kisses!

Jag igår! Måste bara säga att något som är jävligt störigt är mitt nya smink! Det gör sig inte alls på bild! Så fort jag har blixten igång så ser jag flottig och konstig ut, känns sådär.

27-05-10

Hej hej!

Nu är jag hemma igen! Kom hem igår runt halv 7 tiden vilket var mycket tidigare än väntat och väldigt skönt. Vi har haft fem riktigt bra dagar och jag har fotat som en galning. Bilderna får komma upp i omgångar för jag orkar inte sitta och lägga upp alla direkt. Kan ju börja med första dagen nu.

Jag gick upp kl 2 på morgonen, hade bara sovit en kvart på hela natten så ni kan tänka er att jag va rätt sliten. Vi va nog på Kastrup kvart i 5. Där va fullpackat med folk så det va tur att vi kom när vi gjorde. Efter att vi hade checkat in gick vi och handlade frukost. Vi betalade 100 jävla kronor för en sketen macka och grusig sallad! Helt sjukt! Men vi hade jävligt roligt åt det i alla fall, både jag, Lilly och Elin va rätt trötta så vi va väldigt fnittriga :P

Vid 7 eller något så gick vi på planet, jag som hatar att flyga va riktigt nervös. Skakade i hela kroppen och mådde rätt så piss, det värsta va uppstigningen men när vi väl planat ut så va det lugnt. Är faktiskt inte så rädd för att flyga längre. Vi landade i Rom någon gång vid 10, fast vi fick vänta ett bra tag innan vi fick våra väskor och sånt. Sen mötte vi upp Sandra som va helt tårögd av glädje när hon såg oss, så jävla gulligt :D Vi tog tåget till dit Sandra bor och bytte bara om och lite sånt sen va det ut och utforska. Vi gick runder en hel del och hamna tillsist i en park där vi hyrde en cykelliknandesak för fyra. Vi lät Lilly styra vilket var lite av ett misstag för hon kör som en galning haha :P Nej, det va faktiskt riktigt roligt. Efter det drog vi tillbaka till Sandra. Planen va att vi egentligen skulle ut och käka med det börja blåsa satan i det så vi bestämde oss för att bara va hemma den kvällen. Va rätt skönt för jag va riktigt, riktigt trött! Det va nog hela dag ett det :)


















































Va bara tvungen att fota deras roliga pizzakartonger.



In Rome!

Vill bara säga att vi har jätte trevligt här!
Och Jocke, om du läser detta ska du veta att jag älskar och saknar dig. Du är underbar!

21-05-10

Hej hej!

Sorry för dålig uppdatering men jag har inte haft tid dom senaste dagarna. Igår gick jag upp kvart i sex och åkte till Lilly. Där käka jag frukost och fixa mig. Sen tog vi bussen till Väla för att vi skulle köpa våra klänningar som fanns med i deras kollektion Fashion against aids. Lilly hade pratat med någon som hade sagt att Väla skulle få hela kollektionen, men när vi kom dit fanns där knappt några grejor alls. Inte våra klänningar i alla fall så vi blev lite bittra, speciellt Lilly :P Men det va bara att åka hem igen. Va hos Lilly ett litet tag sen åkte mor och hämta mig. Vi gick på Familia och letade långklänningar men där fanns inget som jag ville ha. Sen på kvällen åkte jag hem med älsk och tog det lugnt.

Idag åkte jag och mamma till Väla för att kolla fler klänningar, har sett en långklänning på H&M som jag velat ha ett tag men inte testat. Så jag testa den och den satt sådär runt magen. Men vi gick till Kapp Ahl och köpte ett par trosor som håller i kaggen så det blev lite bättre. Köpte klänningen i alla fall, ska ta med den till Rom så får vi se om jag använder den eller inte. Kosta bara 99 kr :D Köpte även ettt linne på H&M igår, bara ett vanligt svart och vit randigt. Det kosta bara 50 kr, känns bra :D

Sen jag kom hem från Väla har jag bara packat och lite sånt. Fick ta en skit stor väska för luftmadrassen tog så jävla stor plats. Kanske borde tagit ut luften?! Skoja bara, riktigt så trög är jag inte :P Vägde den när alla kläder, madrassen och kudden va i och då vägde den 13,5 kg så det borde inte vara något problem att komma under 20 kg gränsen.

Nej nu orkar jag fan inte skriva mer, hade kunnat skriva i en halvtimme till :P Vet inte om jag kommer kunna skriva något när jag är iväg. Kanske om jag får låna Sandras data :) Men ni får ha det så bra i alla fall.

Kisses!

Klänningen

.

Nu börjar jag bli lite pissed off! Ju mer jag tittar på mitt hår ju fulare tycker jag att det är. Det blev på tok för ljust där uppe, det är så jävla uppenbart att det är blonderat och jag passar inte i det alls. Börjar bli riktigt bitter. Tyckte till och med det va snyggare innan när det va gult. Men men jag kanske vänjer mig men än så länge är jag inte glad. Tror jag måste färga det i någon mörkare blond färg eller något. Detta håller fan inte!

Färdig!

Nu är jag färdig med blonderingen av det gula och det är helt klart en förbättring. Det tråkiga är nu att det är rätt så mycket ljusare där uppe än där nere men det kan jag skita i nu. Vill inte hålla på för mycket med håret för det sliter som fan. Ska jag fixa det igen så får det bli om några veckor eller något. Det som jag även skulle göra var att bleka mina ögonbryn. Tyvärr blev dom inte riktigt så ljusa som jag ville ha dom, hade helst velat att dom skulle va helt vita. Men det blev bra som det är nu med. Mina ögonbryn va för mörka för mitt hår innan så detta passar bättre in. Vill bara tillägga att jag inte vill ha några negativa kommentarer för om ni inte gillar det behöver ni inte säga något. Jag gillar det och det är allt som räknas!

Fastnar inte på bild idag så det fick bli såhär istället :P


Dom är inte så gulröda som dom ser ut på bilden, det blev så för jag typ körda i huvudet i en lampa :P

18-05-10

Goddag gott folk!

Jag och älsk sov på olika håll i natt så jag kunde fasen inte sova. Somna nog inte förrän halv 4. Hade satt klockan på 10 men jag orka inte gå upp då så jag sov en halvtimme till. Håller på att försöka vänja mig vid att vakna tidigare nu. Har ju börjat sova till 11-12 varje dag. Måste bli fit for fight nu när vi ska till Rom. Vi ska nämligen åkte vid 3 på lördag morgonen, får hålla tummarna på att få sova något innan för vi har saker att göra när vi kommer dit!

Har precis laddat hem två avsnitt att Top model 14, får hoppas på en bra säsong. Förutom att kolla på det ska jag och mor åka och handla blondering sen så ska vi fixa det gula. Ska bli jävligt skönt att bli av med det. Tänker även göra en annan grej men det säger jag inte förrän senare. Sen ikväll ska jag leka med älsk och vi ska även sova tillsammans. Orkar inte ännu en sömnlös natt. Så ser min dag ut. Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig dag!

Puss på gumpen!



Robin Hood

Det har varit en riktigt trevlig kväll. När vi kom till bion så bjöd dom på popcorn och dricka vilket var väldigt trevligt. Onödigt att köpa något innan men det visste ju inte vi. Filmen va riktigt bra faktiskt. Trodde det bara skulle va en massa slåss men den va faktiskt rätt rolig också. Efter filmen åkte jag och älsk hem till Lilly för att jag skulle hämta mina resedokument men tror ni inte att jag glömmer dom!? Självklart gör jag det :P Men jag ska ändå träffa Lilly på torsdag så jag får ta dom då istället. Just nu sitter jag och kollar på Roast och ska nog inte göra så mkt mer ikväll. Hoppas ni får en trevlig kväll.

Pusspuss!



Fashion against AIDS

På torsdag släpper H&M Fashion against AIDS, jag och Lilly ska dit direkt på morgonen och kolla. Har hittat tre grejor som är av intresse.







17-05-10

Hola!

Bara fem dagar kvar till Rom, nu börjar det sjunka in och det börjar kittla lite i magen :P Har suttit och gjort en lista på allt jag ska ta med. Tror inte jag har skrivit ner allt för mycket kläder. Men det lär vi ju märka sen. Kommer säkerligen ha massa drömmar nu om att jag glömt jätte mycket saker och mitt pass och allt sånt. Brukar bli så eftersom jag är så nojjig när det gäller att packa. Skriver alltid jätte noggranna listor och sånt. Men hellre det än att jag glömmer allt :P

Hade i alla fall jätte trevligt igår med Jocke och hans familj. Det va lite pirrigt i början men det la sig snabbt. Alla va väldigt öppna och trevliga så man kände sig välkommen. Efter vi hade varit där åkte jag och älsk och handla mat. Blev lite smått och gått, bland annat tapas del mar, vitlöksost och tomatsoppa. Va rätt nöjd faktiskt. Sen va vi bara hemma hos mig resten av kvällen och mös :) Kommer sakna älsk jätte mycket när jag är borta, vet att det bara är fem dagar men vi har aldrig varit ifrån varandra så länge innan. Vet inte om det är mer sorgligt eller gulligt haha :P

Idag ska jag på bio med älsk. Mamma skulle egentligen också med för dom hade fått gratisbiljetter men hon har knappt sovit något inatt så hon skippa det. Så är det någon som vill följa med så får vi hojta till. Vi ska kolla på Robin Hood. Om inte bion håller på allt för länge så ska jag träffa Lilly och Ela efter och planera inför Rom :)

Hoppas ni får en bra dag.

Kisses

Jag igår

16-05-10

)Hej hej.

Har inte skrivit något ordentligt på ett tag nu men jag har verkligen inte haft lust. Har mest suttit hemma och kollat på Celebrity rehab och Sober house och varit med älsk. Men men nu får jag ta tag i det hela och skriva något. Jag och älsk kollade på Sherlock Holmes igår, riktigt bra faktiskt så se den om ni får chansen :)

Snart ska älsk iväg till jobb och sen när han kommer tillbaka så ska vi hem till hans morbror som fyller/har fyllt år. Det är första gången jag kommer va med på något kalas eller något sånt med hans familj så jag är faktiskt nervös men det ska nog gå bra.

Nu är det bara 6 dagar kvar till Rom, det börjar nog sjunka in nu att vi faktiskt ska dit. Måste börja lägga fram allt som jag ska ha med mig och väga min väska och sånt. Det som kommer väga mest är nog luftmadrassen som jag ska ha med. Måste verkligen försöka packa smart, men det är inte riktigt min grej. Jag tar alltid med mig alldeles för mycker kläder. Man vet ju aldrig vad man kanske kommer behöva :P Men jag ska försöka ta med så lite som möjligt, kan ju vara att man köper något när man är där också. Men men allt löser sig.

Jag hoppas ni får ha en trevlig dag i alla fall.

Puss hej!



.

Lovar ett bra inlägg imorgon, har inte haft lust plus att det inte hänt speciellt mkt.

11-05-10

Hej hej!

Gud nu när jag skulle skriva så bara stod det stopp i skallen. Vet inte alls vad jag ska skriva eller hur jag ska börja. Men men finns väl inte så mkt att säga idag. Har tagit det lugnt och fixat med håret och lite sånt. Ska iväg med älsk snart och skicka iväg böckerna som jag fått sålt. Gött med lite klirr i kassan. Kan behövas inför Rom.

Nej nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska säga, men hoppas ni får en trevlig dag.

Puss

Kanske borde färga håret blått istället :P


Jag idag

Bilder

Nu kommer det lite bilder. Mitt hår är som sagt väldigt oranget och jag har köpt silvershampoo nu. Man måste dock använda det några gånger innan det blir någon större skillnad. Ska nog även slinga det igen innan vi åker till Rom. Men det kunde varit mycket värre. Köpte hårinpackning med för mitt hår blev rätt så strävt. Men men allt blir säkert bra.


Innan


Innan


Under


Efter


Efter


Silvershampoo!

Klart!

Nu är det klart, hinner tyvärr inte lägga in några bilder för jag ska till Familia och köpa silvershampoo. Det som var mörkt innan är rätt så oranget men det blir förhoppningsvis bättre efter shampoot. Lägger in bilder senare :)

10-05-10

Hola!

Måndag och ny vecka. Min dag har mest bestått av pirr och i magen och tänkt ut alla hemska saker som kan hända med mitt hår. Om det hade blivit för blont, eller om det blir för gult, om det trillar av, om det blir grönt, om det inte kommer passa min hy, ja allt som kan gå fel helt enkelt. Jag vet att jag är nojig men jag vill verkligen inte färga håret brunt igen när jag äntligen fått det ljust. Mitt hår är mitt allt haha :P Men ni får hålla tummarna så återkommer jag senare med resultatet!

Ja nog om mina rädslor! Idag är jag inte riktigt säker på vad som händer. Eventuellt ska jag hem till Kajsas nya hus men det beror på när jag blir klar. Annars ska jag säkert va med älsk.

Nu har jag nog inte så mkt mer att säga, men vi hörs senare.

Kisses

09-05-10

Hej hej!

Ligger nyduschad i sängen och ska väl börja fixa mig snart.
Har varit en väldigt lugn helg. Va hos farmor igår hela familjen, och älsk. Va riktigt trevligt. Det gäller att passa på att träffa dom äldre så mycket de går för man vet aldrig hur lång tid man har kvar tillsammans. Det lät hemskt men det är ju faktiskt sant. Efter vi va hos farmor åkte vi en sväng in till Nova där vi hittade en jätte fin skinnjacka till mor och jag köpte en helt vanligt långt vitt linne. Som jag redan skitat ner, typiskt mig :P På kvällen va jag hemma hos älsk och vi spela lite Monopol och mös.

Idag har det faktiskt inte hänt allt för mycket än. Vaknade halv 12 och vid halv 2 så lämna älsk mig hemma hos mig för han skulle jobba. Jag har sagt hejdå till Micke som ska åka hem idag. Vet inte vad som händer senare idag men det är nog inte allt för mycket. Hoppas ni får en trevlig dag i alla fall.

Kisses

Tycker denna bilden ser så sommrig ut och det piggar upp lite när det är skitväder ute :P

Besatt katt!

När Sture låg och sov för någon dag sen så hade hon inte stängt ena ögat så det va bara de tredje ögonlocket som va för. Hon såg verkligen ut som en djävulskatt eller något, skit läskig!

Creepy!


Äntligen!

Måste bara berätta att de skedde något mirakulöst igår, jag vann på Monopol! Äntligen!


Rädd!

Någon gång denna helgen så ska jag blondera hela mitt hår! Jag vill inte ha platinablont hår för det hade jag icke passat i. Vill ha mer guld/honungsblont. Men jag är fan rädd asså. Jag vill inte att mitt hår ska bli pissgult, men jag vill inte att det ska va superblont heller. Kommer krävas en jävla massa packet med blondering med, har inte bara långt hår utan det är rätt tjock med. Det är nog de största problemet. Men ja vi får se hur det blir. Ni får hålla tummarna!

Något liknande detta hade varit perfekt!

07-05-10

Hej hej!

Planen idag va egentligen att åka till banken och till arbetsförmedlingen men vi fick skippa det för det blev för lite tid. Pappa kommer snart med massa grus och sånt som ska va till att fixa där ute. Sen kommer min bror idag också så det blev lite tight. Man vill ju gärna va hemma när han kommer. Skulle egentligen till Tyskland med Lilly imorgon men eftersom jag glömt att Micke skulle komma och inte träffar honom så ofta så fick jag tyvärr hoppa det.

I alla fall, igår va jag och älsk på Väla och kolla runder lite. Köpte två vanliga linnen på Stadium för 99 kr och två nagellack. Ett grått och ett (trodde jag) rosa. Det rosa va tyvärr genomskinligt vilket jag borde förstått. Men men det är aldrig fel att ha ett sånt. Sen åkte vi hem till älsk och spelade lite Monopol. Vi har något nytt där man betalar med kort istället för pengar. Kan va skönt att slippa alla sedlarna men drygt att behöva stoppa in och ut korten och sånt hela tiden. Men i alla fall så gick det inte så bra för mig. Det spelet har alltid haft något emot mig. Det spelar ingen roll vem jag spelar med, det går alltid dåligt. Jag har sån jävla otur och hamnar i fängelse hela tiden, och hamnar alltid på den andra personens gator och dom hamnar ALDRIG på mina! Nej men tror att Monopolgubben konspirerar emot mig! Men jag ska fan tvinga älsk att spela med mig igen! Någon gång måste jag vinna.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt. Hoppas ni får en trevlig dag och inte blåser bort :)

Kissses!

Jag igår.


Ena linnet


Andra linnet.


Nagellacken

Sorry!

Ber om ursäkt för att jag icke skrivit på ett tag men jag har inte orkat. Men imorgon så skriver jag något i alla fall :)

Skor till salu!

Någon som vill köpa mina Converse, strl 39? Hade suttit jävligt fint för min del. Och ja, jag är desperat haha :P



03-05-10

Hello assfaces!

Kom hem från älsk vid halv 7 sen däcka jag och sov till 12. Inte helt fel faktiskt. Kom inte i säng förrän halv 3 i natt kanske. Spela typ Spore hela kvällen, skit sugigt att det inte funkar på min data så jag kan bara spela hos älsk.

Idag vettifasen vad som händer. Funderar på att åka hem till älsk och spela lite haha :P Som ni kanske förstår så har jag lagt detta med skolan på hyllan. Tycker det är så jävla meningslöst att gå dit. Får inget ut av det ändå. Så jag går runt här hemma och är så whitetrash som det går. Än så länge har jag inget emot det men det kommer bli så måttligt skoj sen när pengarna är borta. Men det tar jag tag i då.

Jelena skrev till mig precis och fråga om vi skulle ut och gå så då har jag i alla fall något att göra idag :)

Nej nu har jag väl inte så mkt mer att säga idag. Hoppas ni får en bra start  på veckan!

Kisses

Bajskorven!


Asså jag är som en mamma som precis fått sitt första barn när det gäller Sture, jag tar minst 30 foto på henne i veckan. Men man kan ju inte låta bli när hon är så jävla fin!

01-05-10

Oj oj nu va det maj, här går det undan!

Det va jätte trevligt igår. Vi spelade bland annat Kampen mellan män och kvinnor, såklart vann kvinnorna! ;D Kom hem vid 1, så fort jag la mig i sängen så slockna jag nästan direkt. Man blev ju inte piggare av att bli kittlad på ryggen, mysigt mysigt! :)

Idag har jag och älsk varit på Familia en runda. Han bjöd mig på en liten shoppingtur, jag är så jävla bortskämd. Men jag gillar det! Hittade dock bara två grejor, men det va två jävligt bra och snygga grejor! Efter det åkte vi hem och dega på soffan, jag somnade en liten stund. Skönt va det.

Ikväll ska vi bara va hemma och kolla på film. Har blivit lite sjuk så jag är inte så sugen på att hitta på något. Vi ska i alla fall kolla på Hopplös och hatad av alla. Det är en brittisk komedi, har inte hört om den innan men den verkar bra. Hitta den när jag kollade bland olika rescensioner.

Jag hoppas att ni alla får en jätte kväll för det ska jag :)

Pusspuss

Jag igår. Blev kavaj över långärmad randig tröja och leggings.


Hittade denna skönheten på H&M. När jag såg den tänkte jag "Fan va ful den va, den måste jag ha!" Jag älskar "fula" kläder.


Det blev även denna kofta, också från H&M. En svart kofta är alltid bra att ha.

RSS 2.0