Woohoo!

Fick besked om en sak idag som jag har gått och oroat mig över ett tag och svaret var positivt :D


.

Jag har bestämt mig för att ignorera det faktum att jag är sjuk, istället ska jag och Lina dra till Familia där jag ska se om dom har min nyårsklänning och Lina ska köpa något till sin pappa.


30-11-09

Hej allesammans.

Då va det måndag igen och jag har blivit sjuk, är nog därför jag varit så satans trött dom senaste dagarna. Sov hos min söte göte inatt vilket var väldigt trevligt. Det va ju första advent igår och jag va lite ledsen för att jag inte hade fått någon glögg eller lussebullar så han gick och handla det till mig, plus att jag fick en bukett blommor, choklad och lite sånt smått och gott. Så jävla underbar! :D

Idag blir det nog bara sängen för min del, känner mig lite hängig faktiskt. Vi hörs kanske senare.

Kisses and hugs

29-11-09

Godmorgon gott folk.

Ida åkte hem för ett litet tag sedan. Passade henne igår. Det va tråkigt för jag va så trött att jag knappt orkade göra något, synd om den lille. Vid halv 12 satt jag och halvsov i soffan och hon va jätte pigg. Jag va tvungen att gå och lägga mig. Är fortfarande trött idag kan jag säga, vet inte vad det är med mig. Är alltid trött nu mera. Aja så kan det va, försvinnar förhoppningsvis snart.

Idag ska jag mest ta det lugnt och ikväll blir det övernattning i Hyllinge, börjar ju inte förrän halv 1 imorgon så då kan jag lika gärna passa på att sova där :)

Nej nu ska jag glo lite på tv. Ha det bra.

Pusspuss


28-11-09

Ber om ursäkt för dålig uppdatering idag. Kom inte hem förrän 1 och sen va jag så trött och lite bakis att jag va tvungen att sova ett tag. Sen kom Ida så jag har inte hunnit så mycket idag. Hörs mer sen.


Kiss

Lina har fixat biljetter till Kiss på Malmöarena nästa sommar, gött som fan ska det bli! :D


Cheese!

Måste bara dela med mig utav denna underbara (med extremt störiga) varelse :D


27-11-09

Godmorgon gott folk :D

Idag va det fredag ja. Ikväll blir det middag hos min söte göte :D Fläskfilé och vin, inte helt illa faktiskt. Nu på förmiddagen ska jag träffa Ela och Lilly lite snabbt bara för att "hänga" som Elin så fint kallade det :P

Igår va riktigt trevligt. Blev mat på Ohlsons (tror det hette det), lite italienskt och vin. Jag tog även en öl med, underbart. Sen blev det som sagt New moon, jag tyckte den va bra men lite långtråkig faktiskt. Det va rätt mycket dötid mellan händelserna. Men helt klart sevärd.









Project runway!

En ny säsong av Project runway börjar den 6:e december. Fy fan va jag är peppad, lätt mitt favoritprogram :D



26-11-09

Hej hopp :D

Kom hem för 45 minuter sedan kanske. Tog bussen från Hyllinge kvart i 12 sen hoppa jag av vid Allivs och gick och sola så nu luktar jag bränt och gott ;D När jag vaknade imorse hade jag fått en fin liten lapp som det stod massa gulliga saker på, visst blir man glad av sånt? Har haft väldig tur :)

Idag fyller Sandra år så jag, hon, Ela och Lilly ska ut och käka i stan sen ska vi på bio och kolla på New moon. Är väldigt spänd på den faktiskt, den verkar va bättre än den första faktiskt. Nu ska jag glo lite på tv sen så blir det duschen och göra mig redo för ikväll. Ha det bra så hörs vi kanske senare.

Kisses and hugs


All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone can take it.

Ska sova borta ikväll. Hörs imorgon :D

25-11-09

Hej hej.

Då det va onsdag och jag har studiedag. Har precis kommit ut ur duschen precis. Vaknade vid halv 12 eller något idag. Sov nästan i 12 timmar, rätt så illa faktiskt. Har inte hunnit med så mycket, bara tvättat i princip. Senare ska jag och mor sola, efter det vet jag inte riktgit vad som händer. Tror jag ska stanna hemma bara faktiskt, orkar inte göra något direkt.

Ha en bra dag.

Puss hej

Lovely!

Hur kan man ha sån tur som jag har haft? Va längesen jag kände att jag hade något att glädjas över så som jag har nu :D

Wiiie :D

Mamma har köpt Harry Potter och halvblodsprinsen så nu vet jag vad jag ska göra ikväll :D



24-11-09

Goddag goddag

Då va det tisdag gott folk. Hade nationella i engelska imorse, va färdig snabbt så jag kom hem efter 45 min igen, skönt. Sedan dess har jag inte gjort så mkt, glott tv och sovit typ. Har historia halv 3 sen med. Min kära moder fyller år idag så senare ska vi ut och käka något enkelt bara :D Pappa är ju tyvärr inte hemma så hon får nöja sig med mig. Kanske ska träffa en viss person senare också.

Har fått skit ont i örat och i halsen, är inte alls kul kan jag säga. Blir jag sjuk nu kommer jag bli riktigt arg. Har massa saker att göra den här veckan så det hade inte passat sig. Men jag har även fått lite inflammation i mitt tandkött, vilket jag ofta har, och det kan va därför jag har ont i örat och halsen med. Allt är ju ihop kopplat med varandra.

Nej nu finns det inte mycket mer att säga. Ha det bra underbara människor.

Kisses and hugs




.

Hej hej.

Nu har jag tid att sätta mig i lugn och ro och skriva lite.

Började skolan halv 1, hade nationella i engelska, gick nog rätt bra får jag hoppas. Sedan blev det psykologi där vi snacka om depressioner, ångest, neuroser och lite sånt smått och gott. Sen bar det av mot Härliga hem och Pang (tror jag det heter) med Lina. Kolla runder på en massa saker, hittade massa pysselgrejor och lite peruker och sånt. Sen blev det Väla där jag kanske har hittat min nyårsklänning, eller vet inte om det kan kallas en klänning men något är det i alla fall :P Köpte små svarta öronhängen och en hårgrej som jag alltid, alltid velat ha. Är så lycklig nu kan jag säga :D Nu ligger jag bara i sängen och ska väl göra mig klar för att sova snart. Vi hörs imorgon gott folk, ha det så underbart bra!


Hittade några riktigt coola glasögon :D



Lina i en lång svart peruk, tycker hon borde färga håret svart :D



Min porriga hårgrej :D


23-11-09

Hej.

Jag ber om ursäkt för att jag inte har hunnit uppdatera innan. Har varit i skolan och nu ska jag iväg med Lina men jag uppdaterar ordentligt senare.

.

Hej hopp :)

Då va denna söndagen snart över. Åkte till Väla, Ikea och Maxi med mor innan. Blev lite smått och gott. Planen var ju som sagt att jag efter detta skulle göra min psykologigrej men det sket sig. Kom på att det hade varit mycket roligare att åka till Hyllinge och mysa istället så det va precis vad jag gjorde. Jag skiter i vilket nu alltså, skolan ger mig inget ändå. Men i alla fall vi bestämde att vi skulle ha lite middagsbjudning på fredag, ska bli väldigt trevligt faktiskt.

Jag kan säga att jag är rätt så lycklig nu.


Transformers

Såg Transformers för första gången igår. Har alltid trott att den va en dålig actionfilm, hatar nämligen actionfilmer. Men så sa Lina att hon hade sett den och hon tyckte den va bra så jag tänkte att jag kunde ge den en chans. Snacka om att jag blev positivt överraskad. För det första va filmen jävligt rolig, skratta hur mycket som helst och för det andra så hade den bra handling. Nu är jag helt peppad på att se tvåan, hoppas det blir av snart :)


22-11-09

Godmorgon allesammans.

Sov ända till kvart i 11 idag. Inte så konstigt eftersom jag sovit rätt så dåligt resten av helgen. Har precis busat med min katt och nu sitter jag här och skriver med en god kopp kaffe i handen. Trots att jag har haft en extra vecka på mig har jag inte gjort klar min hemtenta, veckorna går helt enkelt alldeles för snabbt. Hinner som sagt inte med något. Idag blir det Väla med min mor för att köpa leggings och foundation, sen ska jag väl försöka ge mig på den där tentan med.

Jag har inte berättat om torsdes än. Det började med att jag, Ela, Lilly och Sandra skulle fika, vilket vi också gjorde. Sen nämnde jag att det hade varit gott med lite vin eller något så vi beställde in en flaska. Sen så blev det en till och då kom Sandra och Lilly på att det hade ju varit kul att gå ut och efter ett tag hade dom övertalat mig till att följa med också. Ela kunde tyvärr inte följa med för hon skulle upp tidigt dagen efter och jobba. Så Ela åkte hem och vi beställde in en flaska vin till. Efter detta tog vi oss till söder för att låna en bil för att köra hem till Bjuv för jag och Sandra skulle byta om. På vägen till söder hittade vi ett stort jävla paket med tvättmedel som vi bar med oss :P Sen så åkte vi till Bjuv och in till stan igen och spenderade kvällen på Cardinal, vi blev alla rätt så fulla kan jag säga och vi alla mådde nog lika dåligt dagen efter.

Här kommer lite bilder från kvällen


Sandra och Ela


Lilly


Första glaset vin :)


Jag och Lilly


Sandra och tvättmedlet


Jag sprang runt nere i ett garage med min halsduk på huvudet.


Inne på Cardinal


Sandra och Lilly


Porrigt :P


Jag på vägen hem från stan kl 10 på morgonen. Tur att jag fick låna solglasögon av Sandra.

21-11-09

Hej alla.

Har inte hunnit skriva förrän nu. Kom inte hem förrän vid 3, sen efter det har jag lagat mat och lite sånt. Tacos :D Hinner/orkar inte skriva mer just nu. Hörs senare, blir även bilder sen i torsdes.

Kisses and hugs

.

Hej.

Dålig uppdatering idag på grund av bakfylla och tidsbrist. Ska sova borta inatt men jag berätta om vår rolika kväll imorgon när jag kommit hem. Ha en trevlig fredagkväll :)

Bjuder på lite trevlig musik :)






20-11-09

BAKIS!

Hörs senare

.

Är smått irriterad just nu faktiskt. Har suttit och försökt lägga in bilder från mobilen till datan i minst 2 timmar. Det tog en eller en och en halv timme bara för programmet att uppdatera, sen när det väl var färdigt så tog det nog 40 minuter att lägga över bilderna på datan. När det väl var färdig med det vet ni vad som hände då!? Jo det ska jag ta och berätta, det hade inte lagts in några bilder överhuvudtaget. Lite psyke jag har haft denna eftermiddag. Men nu har jag som tur är fått över skiten ändå och i min ilska så radera jag alla jävla bilder på min telefon. Aja nu ska jag försöka lugna ner mig lite och börja fixa mig inför kvällen. Ska ta tåget till stan 18.25 och träffa girlsen vid 7 för fika.

Hoppas ni får en trevlig kväll.

Kisses and hugs



Va tvungen att lägga upp en bild från min telefon så det känns som jag ansträngt mig för en anledning. Såhär såg jag ut i tisdes.

19-11-09

Godmorgon allesammans :D

Då va det torsdag idag och jag är ledig. Underbart! Hade tänkt städa undan lite här hemma men annars ska jag mest ta det lugnt. Ikväll blir det stan med Ela, Sandra och kanske Lilly, blir fika. Ska bli mycket trevligt att bara sitta och snacka lite.

Lina berättade för mig precis att Markus ska komma till Tivoli 13 mars, är ett absolut måste att gå dit. Va längesen man såg honom nu :)

Nu ska jag fortsätta med min morgon, vi hörs kanske efter fikan.

Kisses and hugs

.

Ett sånt jävla väder det är. Egentligen stör det mig inte så mycket förutom det att de blir störningar i tvn och det är inte så jävla underbart när det är Greys anatomy faktiskt, blir smått pissed off. Innan hade jag som sagt sällskap, var lika mysigt som vanligt. Känslorna svallar så att säga :P Ha det så bra och god natt när ni nu ska sova.

Kisses and hugs

18-11-09

Hej allesammans :D

Då va det onsdag vilket innebär sista dagen av skolan. Inte för att jag har varit i skolan speciellt mycket den här veckan. Halv 3 blir det danska vilket jag tycker är riktigt rolig, gillar vår lärare med. Dessutom blir det lite extra roligt eftersom jag har det med Lina, vi har ju aldrig gått i samma klass innan :D

Efter skolan kommer jag få lite besök, alltid lika trevligt ;D

Har inte så mycket mer att lägga till just nu. Vi hörs kanske senare.

Kisses and hugs


.

Kom nästan precis hem. Har varit ute och gått med Elin, va riktigt mysigt. Vi pratade en del om nyår, ska försöka hitta på något där alla kan va tillsammans. Har inte firat nyår med Ela på hur längesen som helst.

När jag väl kommer hem blir mitt goda humör förstört av en viss person som jag just nu bara vill sparka in huvudet på. Är fruktansvärt arg och irriterad.

Nej nu ska jag väl försöka hitta något att käka sen blir de nog bara en lugn kväll framför tvn.

Kisses and hugs


17-11-09

Hej på er :D

Skippade engelskan idag eftersom jag har samma lärare i det som i psykologi. Ska dock gå på historian som börjar halv 3 så jag har haft en ordentlig sovmorgon :D Har egentligen inte så mycket att berätta just nu, har inte hunnit hända så mkt sen igår. Vi hörs kanske senare.

Kisses and hugs


.

Har precis suttit och läst lite om mitt stjärntecken (Jungfru) och jag kan ju säga att in princip inget av det stämmer så jag tror verkligen inte på sånt. Tänkte jag skulle understryka allt som inte stämmer. Det är fan inte många rätt där alltstå.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Praktisk, fast och negativ

Nyckelord: Arbete, konst, natur, säd, djur, hälsa, lära, precision, analys, handarbete, detaljer, kritik
Färg: Grå eller Marinblå
Metall: Kvicksilver
Stenar: Rosakvarts och Zirkon

Jungfrun trivs bäst med fasta rutiner och har stor fallenhet för kritiskt detaljarbete. Noggrann och slutför alltid ett påbörjat projekt. Stor känsla för renhet och intresse för renlevnad. På gränsen till pedant. Blyg och saknar självförtroende. Behov av att tjäna andra. Kan bli felsökande, vilket uppfattas irriterande av andra. Jungfrun är den ihärdigaste arbetaren av alla i zodiaken. Ibland så fixerad vid detaljer att han missar helheten. Rädda för känslomässigt engagemang...

Lämpliga yrkesval: Alla som fordrar noggrannhet och analys, ex. Lärare, ekonom, statsanställd, tjänsteman, hälsovetare.
Fysiska kännetecken: Senig kropp, lång näsa, bred mun och klara ögon.
Känsligaste kroppsdel: Buken och tarmarna (Haha detta kan nog stämma rätt bra)


.


16-11-09

Goddag allihop :)

Då va det måndag igen, veckorna går galet fort. Känner att jag inte hinner med något alls, helt plötsligt var dagen slut och man har inte gjort något av det man hade tänkt sig. Det är rätt illa faktiskt
Det blev inget skola idag, kände inte att jag orkade. Känns så meningslöst att gå dit med. Har egentligen inget behov av dom kurserna som jag går. Går bara där för jag ska få studiebidrag så motvationen är inte speciellt hög.

Började läsa Carolina Gynnings "Ego girl" igår, läste klart den idag. Mycket bra och lättläst bok, saker och ting är inte alltid som man tror. Helt klart läsvärd :)



Vet inte riktigt vad som händer idag, tror egentligen inte att det händer något alls. Ska lägga mig och läsa "The color purple" så snart som jag har klätt på mig, kom ut från duschen för ett tag sen nämligen.

Ni får ha det så bra så hörs vi kanske senare.

Kisses and hugs

.

Paradise hotel börjar idag, underbart! :D Tycker det är skit kul faktiskt, dock synd att dessa avsnitten bara är en halvtimme, men det kanske bara va idag. Hoppas det faktiskt.

Jag har inte hunnit klart med min hemtenta, har funderat hela kvällen om vilken bortförklaring jag ska ge min lärare men jag bestämde mig för att bara säga som det va att jag inte hann och ge henne det jag har gjort så får hon väl ge mig ett IG om det ska va så. Orkar inte mygla.

Hade sällskap här idag, var lika trevligt som vanligt :) Nu blir det läsning tror jag. Ha det bra.

Kisses and hugs


 

 

 


.

Testa ett nytt recept från Xtravaganza idag, grönsakslåda, skit gott :D Recept kommer nedan.





Ägg 2 st
Äggvitor 4 st
Krossade tomater 200 g
Minikeso 1,5 % fett 150 g
Lök gul 1 st (100 g)
Kronärtskockshjärtan konserv 100 g
Brytbönor kokta 100 g
Ruccolasallad 100 g
Ost lagrad 10 % fett eller mindre 4 skivor (40 g)
Olivolja 1/3 msk
Vitlöksklyfta ½ st
Basilika
Persilja
Timjan
Örtsalt
Svartpeppar

Sätt ugnen på 200 grader.
Pensla en ugnsform med lite av olivoljan.
Hacka lök och vitlök.
Hetta upp en stekpanna och fräs löken i resten av olivoljan.
Tillsätt krossade tomater och timjan och låt puttra på svag värme cirka 10 minuter. Smaka av med örtsalt och svartpeppar.
Riv osten fint.
Vispa försiktigt ihop äggen (2st) och äggvitorna (4st) och blanda i den rivna osten tillsammans med basilika och persilja.
Blanda ner tomatröran i äggvispet tillsammans med skivade kronärtskockor och brytbönor.
Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen tills äggsmeten stelnat helt, cirka 25 – 30 minuter.
Servera tillsammans med ruccolasallad.

.


15-11-09

Godmorgon folket :)

Har lite panik just nu faktiskt, har hela psykologitentan kvar och den ska va inne imorgon. Har haft två veckor på mig men självklart väntar jag till sista dagen för att göra klart det. Det är som jag sa till Lina igår, det finns alltid något roligare att göra. Som att kolla på tvprogram som man egentligen inte ens gillar :P

Va med Flisan igår, vi åkte till stan och hyrde film. Blev två svenska, Original och I taket lyser stjärnorna. Det första va lite konstig och den andra var rätt sorlig, men bra i det stora hela. Sen satt vi och snacka ett litet tag om allt mellan himmel och jord, en hel del om framtiden faktiskt. Vi har ju en jävla ångest båda två, eller det har nog dom flesta i min ålder faktiskt. Men men sånt löser sig.

Nej nu måste jag börja med tentan.

Vi hörs snyggingar :D

Kisses and hugs

.

Kollar på en dokumentär på 4:an om en 8-årig flicka som har anorexia. Hon är även spacklad som fan och bär högklackat, när hon är 8!? Jag förstår inte sånt här, varför tillåter man som förälder sitt barn att se ut så? Och va fan är det för värld vi lever i där barn som är 8 redan har en press på sig att vara smala och sminka sig som en vuxen? Min systerdotter är 10, snart 11, hade hon börjar sminka sig och klä sig så att jag blivit riktigt arg. Lär barnen att ta vara på sin barndom istället för att de redan vid 8 ska försöka bli vuxna. Blir förbannad och äcklad när jag ser hur världen är påväg.

14-11-09

Goddag gott folk :)

Idag fick det blir ett goddag, känns som klockan är lite för mycket för godmorgon. Jag har dessutom varit vaken sedan 8 så det är inte morgon för mig.

Igår hade jag övernattningssällskap, var väldigt trevligt faktiskt. Gick som sagt upp 8 imorse så jag är sjukt trött just nu, 8 är lite för tidigt på en helg. Men men så är det ibland, ska nog ta en liten lur snart.
Idag är planen att jag ska skriva på min hemtenta i psykologi, har rätt så mycket kvar. Har tyvärr inte ork just nu att göra det. Kanske får plugga som fan imorgon istället. Hatar arbeten, är mycket bättre med prov. Vet inte vad som händer ikväll, ska slå Lina en pling och se vad hon ska göra. Känns som evigheter sen jag pratade med henne.

Nej nu ska jag återvända till tvn. Ses och hörs.

Kisses and hugs


.


13-11-09

Godmorgon gott folk :)

Hade satt klockan på 9 idag så jag vaknade i god tid :) Har precis käkat frukost och ska snart börja städa och fixa lite. Får sällskap idag nämligen. Somnade inte förrän halv 4 igår så jag är smått trött idag, men jag har fått i min en kopp kaffe så förhoppningsvis slår den till snart. Måste komma på något att käka ikväll, just nu har jag inga idéer...

Nu blir det som sagt städning.

Kisses and hugs

12-11-09

Idag har varit en relativt lugn dag. Vaknade 10.29 vilket inte var så uppskattat eftersom jag inte gillar att sova speciellt länge. Är så onödig tid som går bort på det. Vid 14.00 var jag i skolan för att göra mitt historiaprov som egentligen skulle gjorts för två veckor sedan, denna gången handlade det om medeltiden vilket jag tycker är fruktansvärt tråkigt så jag hade verkligen pluggat minimalt. Trots det så lär jag nog få godkänt, kändes tillräckligt bra. Vid 14.30 va jag hemma igen, har en tendens att skriva prov väldigt snabbt så satt nog bara där i tio minuter.

Väl hemma fick jag sms från Lilly som frågade om vi skulle spela lite Wii och kränga godis och såklart var jag med på det. Alltid lika roligt att träffa Lilly, vi har alltid varit bra vänner. Vi tappade dock lite kontakt i ungefär ett eller två år men vi har tagit tag i det hela igen och nu umgås vi rätt ofta vilket jag tycker är riktigt riktigt roligt.

Sen Lilly gick hem har jag bara legat framför datan och tvn och tagit det lugnt. Just nu ligger jag och läser boken "The color purple". Har alltid velat se filmen men har aldrig haft chansen. Men nu fick jag chansen att läsa boken i samband med min engelskakurs, boken är skriven på engelska men även med sydstatsdialekt vilket gör att vissa ord inte alltid uppfattas. Nu har jag läst lite mer än hälften av boken och den är riktigt bra, läs den om ni får chansen :)

Nu ska jag fortsätta läsa en liten stund sen blir det nog att nanna kudden, är lite trött faktiskt.

Kisses and hugs

Välkommen till min nya blogg!

Jag vet faktiskt inte varför jag har fått för mig att nu skaffa en blogg. Kände nog bara att jag hade ett behov att skriva av mig lite. Testade ju att ha en blogg en gång innan men då var det tillsammans med Emelie och det var svårt att ha det tillsammans. Man visste aldrig vad man skulle skriva :P Tänkte i alla fall ge den en ny chans så får vi se om jag orkar fortsätta eller ej :)

RSS 2.0