31-01-10

Hej hej.

Kom hem från älsk för ett litet tag sen. Det har varit en underbar helg. Är lite deppig nu. Vill kunna somna brevid honom varje natt. Men men det får väl vänta lite. Idag hade vi ett litet raklödder krig, det va raklödder i hela lägenheten. Men kul va det :P Resten av dagen ska jag nog bara spendera i sängen. Känner mig inte alls pigg. Nej vi får höras mer imorgon istället. Ha en underbar kväll.

Pusspuss


Klockan jag fick av älsk, jätte fin :)


Mihi, lödderluder :P


Bara för att.

30-01-10

Hej hej

Sitter hemma hos älsk nu, åt frukost för ett litet tag sen. Ska till stan sen och fika med Elin, Lilly och Sandra. Sandrii är hemma från Rom nu i några dagar så då får man ju passa på att träffas. Hann aldrig träffa henne innan hon åkte. Efter det ska jag nog bara ta det lugnt med älsk. Kanske kolla på en film eller något.

I torsdes sa älsk att han hade en överraskning till mig som jag skulle få igår men han hade inte köpt den än. Så när vi skulle gå och handla mat gick han inom Familia och köpte den, fast jag fick inte öppna den förren vi kom hem. Jag hade tjatat på honom jätte länge för att han skulle berätta vad det va men för en gångs skull sa han inget :P Jag fick i alla fall en jätte fin klocka :) Jag har verkligen välrdens bästa pojkvän! Visar bild när jag kommer hem imorgon.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och störa honom lite. Hoppas ni får en underbar lördag.

Pusspuss

29-01-10

God morgon.

Två månader med älsk idag, tiden går fort när man har roligt.

På förmiddagen ska jag nog inte göra så mkt mer än att fixa mig och packa. Ska sova hos älsk hela helgen så det kanske inte blir någon jätte bra uppdatering. Har förresten gått ner två kilo sen i måndes. Inte helt ill kan jag tycka :) Nu finns det nog inte så mkt mer att säga, har inte hänt så mkt idag.

Ni får ha en bra helg.

Pusspuss

.

Det blev inget pass hos polisen idag. När vi kom dit berättade hon som satt där om något som heter ett nationellt id-kort. Det ser ut som ett vanligt id-kort vilket är mkt smidigare och man kan åka inom de flesta EU-länderna. Inte Storbritanien konstigt nog. Så ett sånt blev det. Blev inte att för hemsk på mitt foto, ser lite skelögd ut dock. Inte så jävla roligt kanske :P Men snart har jag i alla fall ett id-kort där jag ser ut som mig själv. Mitt gamla är rätt olikt mig.

Ska snart käka middag och sen bär det av till Lina :)


Mitt gamla id-kort. Inte så likt mig längre. Togs när jag va 16.


Lite längre och blondare hår nu :P

28-01-10

God morgon gott folk :)

Vaknade idag med solen skinande, då mår man lite bättre än när man vaknar och det är helt grått ute. Vaknade till och med innan klockan ringde vilket var rätt skönt. Man känner sig mer utvilad då. Idag är planen att åka till optikern på en undersökning så jag kan få nya linser. Skulle egentligen bytt linser runt den 20:e men det blev aldrig av att jag åkte dit när mina föräldrar var borta. Dessvärre tar det ungefär en vecka innan jag får min vänsterlins eftersom den ska specialbeställas. Har brytningsfel på det ögat och eftersom alla har olika brytningsfel har dom inte sånna linser inne. Så det får bli att gå runt med gamla linser ett tag till.
 Sen efter det ska jag till polisen och skaffa mig ett pass. Mitt legg gick ut 4 sept 09 så det är dags att skaffa nytt nu. Varje gång jag har gått ut har jag oroat mig över om jag kommer in eller inte. Ska bli skönt att slippa tänka på det nu. Anledningen till att jag skaffar ett pass istället för ett legg är för att det är fan så mkt enklare och snabbare och jag har inte råd med båda och förhoppningsvis lär jag behöva ett pass detta året :D Plus att jag håller tummarna för att jag kommer skaffa körkort inom dessa fem åren så det är mer fördelar med ett pass just nu.
 Skulle egentligen lekt med älsk idag men han har kräkt och sånt inatt så det blir nog inte av. Vill inte bli smittad och jag tror inte att han orkar heller. Tråkigt, men så kan det va.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Måste ju se nått så när ut när man ska ta sitt passfoto. Brukar alltid bli skitdålig på sånna foto. Får hoppas på att det blir bra. Ha det så bra idag.

Kisses and hugs

.


Kläderna

Här kommer bilder på det jag köpte :)


Stickad, hålig tröja från Gina Tricot



Vanlig svart klänning också från Gina Tricot


Svart sammetskjol från Indiska, halva reapriset, inte helt illa :D


27-01-10

Hej hej.

Idag så har jag varit på Väla med Lina. Hade ett presentkort med 600 kr på så det va lika bra att ta slut på det :D Blev två tröjor, en kjol och ett par leggings. Brukar alltid köpa mina leggings på Gina men denna gången köpte jag dom på Only istället och jag tyckte dom va mkt bättre så det ska jag nog fortsätta med :) Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Känner mig sliten idag. Återkommer med bilder senare :)

Pusspuss

Fasiken!

Har fortfarande inte vikit ihop mina kläder! Blir lite besviken på mig själv. Men imorgon, då jävlar!
Asså jag har en känsla av att min papa vill bli av med mig, han tyckte jag skulle ta ut ett lån och flytta tillsammans med älsk. I feel the love :P
På tal om lööv, det är fan alla hjärtans dag snart. Vilket egentligen är den mest onödiga "högtiden" som finns. Måste diskutera med älsk om han tycker vi borde göra en big deal av det eller inte. Personligen tycker jag det är lite krydd att köpa grejor till varandra och sånt. Tycker om honom hela tiden så jag känner inte att jag behöver en speciell dag för att visa det. Jag föreslår att vi kör en middag eller något :) Räcker gott och väl.
Sitter och sniffar på hans tröja just nu, lite creepy men det är bara sån jag är :P Saknar honom satan i det.
Jaha detta blev ett lite längre inlägg än tänkt men det kan jag ju anse som ytterst trevligt. Fick en jävla energi för att tag sen. Det typ bubblar inombords. Vill skrika och springa runt men eftersom folket i huset sover så får det räcka med att skriva ner lite känslor här istället.

See you later bitches!

Trevligt

Kom hem från stan för lite mer än en timme sedan. Vi hade det riktigt mysigt på E´toile. Åt en jätte god sallad och youghurt med nötter och bär. Riktigt mysigt ställe. Vi va där nog i två och en halvtimme och bara satt och prata om allt och inget. Adam kom också efter ett tag och umgicks lite.

Har även varit och hämtat tröjan som jag beställde från Ellos. Det va väldigt fin och tunn vilket kan va skönt nu till våren. Tydligen va det glittrig också vilket jag helt hade missat men det va inget som störde. Resten av kvällen ska jag nog spendera framför tvn. Måste måste måste verkligen vika mina kläder också. Allt ligger i en hög på mina stolar. Hittar fan ingenting.

Nu får ha en underbar kväll.

Pusspuss

Bajs också..

Har verkligen en "fuldag" idag :P Håret är fel, kläderna är fel och sminket är fel. Stog och bytade kläder i en halvtimme innan jag kände att jag nästan va nöjd :P Inte så skoj när man ska ut bland folk.

26-01-10

Hej.

Nu känner jag mig lite irriterad, hade precis skrivit ett inlägg men när jag skulle publicera så gick det inte och sen va allt borta. Men det är bara att skriva ett nytt. Idag ska jag in till stan och fika med Ela och Lilly på E´toile som är Lillys brors nya café. Ska bli kul och se hur där ser ut. Ska va duktig och försöka unvika sötsakerna, trots att jag har fått ett fruktansvärt sockerberoende. Jag blir på riktigt dåligt humör och blir helt rastlös när jag inte ätit socker på ett tag, men det är bara att kämpa sig genom. Får bli en kaffe och någon sallad eller något :) Nej nu ska jag börja fixa mig. Vi hörs kanske när jag kommit hem. Ha en trevlig dag.

Pusspuss

.

Det känns så tomt att gå och lägga sig utan min man vid min sida. Hade verkligen vant mig vid att somna brevid honom varje natt. Jag önskar att dessa två veckor hade varat för evigt. Haha kände att det lät lite cheesy, men kärlek ska va lite cheesy :P Vid sånna här tillfällen önskar man att man bodde tillsammans, bara veta att man kommer kunna pussa varandra god natt varje kväll. Nu känner jag mig lite deppig. Men men det är bara att rycka upp sig och gilla läget.

God natt.




.

Det blir hem till älsklingen ikväll. Han ska bjuda på middag så jag är rätt nöjd faktiskt :D

25-01-10

Hej hej.

Ny vecka, nya tag. Har återigen börjat käka som jag borde. Finns ingen anledningen att dra ut på det längre, det skadar bara mig och ingen annan. Känns skönt :) Idag ska jag städa undan lite på mitt rum, här är fruktansvärt stökigt eftersom jag bara slängde in alla grejor här efter att allt har varit där nere. Inget ligger där det borde. Sen ikväll va det snack om att jag kanske skulle till Hyllinge men vi får se hur det blir med det :)

Jag och älsk kollade på The Blind Side i lördes, riktigt bra film. Väldigt rolig men ändå fin. Verklighetsbaserad, sånt gillar vi :D Kan rekommendera att se den.

Återigen hade jag jätte mkt jag skulle skriva men när jag väl sätter mig och ska göra det är allt som bortblåst. Får nog återkomma sen om jag kommer på det :P

Ni får ha en trevlig måndag.

Pusspuss

Felsms.com

Hörde talas om en sjukt rolig sida igår, Felsms.com, har varit inne där typ hela dagen och läst och verkligen asgarvat! Vill man få sig ett gott skratt ska man helt klart gå in där och läsa :D


24-01-10

Hej.

Nu har älsk precis åkt hem och jag (blödig som jag är) började såklart gråta. Känns lite jobbigt när man haft två underbara veckor tillsammans att bara säga hejdå. Men men nu är det som det är och det finns inte mkt jag kan göra åt saken tyvärr. Hade en massa saker jag skulle skriva men nu har jag glömt allt, får skriva mer imorgon istället.

Bajs bajs


.

Mina favoriter <3



Ledsen!!!!!!!!!!!!!!

Jag skulle precis gå in och beställa mina perfekta skor på H&Ms hemsida men då är dom slutsålda! Jag är jävligt besviken kan jag säga! Måste till Väla!


23-01-10

Hej hej.

Fint väder idag, tråkigt nog ska jag spendera hela dagen hemma och städa. Hann aldrig klart allt igår så jag får ta det nu. Mamma och pappa kommer nog vid 10 eller något sånt ikväll så det är ingen brådska att bli färdig men det kan va skönt att ha det gjort så tidigt som möjligt. Egentligen har jag nog inte så mkt mer att säga just nu. Vi hörs kanske senare.

Pusspuss

Glad!

Jag har precis beställt en tröja på Ellos. Hela kalaset gick på 259 kr vilket jag kan tycka är väldigt billigt med tanke på att bara tröjan egentligen kosta 299.


Mycket tjusig kan jag tycka :D


22-01-10

Hej hej.

Igår orkade jag tyvärr inte skriva något, va helt seg. Igår va jag, Emelie och Jonna i Svalöv. Vi snacka med våra gamla lärare, åkte ut till Liz och hennes hästar och lite sånt smått och gott. Kom hem vid halv 4 eller något. Efter det låg jag mest i sängen och glodde tv till älsk kom hem. Sen gick vi och handla, det blev mest bara mys framför tvn hela kvällen. Båda två va rätt så sega.

Idag ska jag mest städa undan här på dagen. Mamma och pappa kommer ju hem imorgon och det är inte så snällt om dom måste komma hem till ett skitigt hus. Sen ikväll ska jag och älsk laga mat och dricka lite vin tror jag. Kommer bli rätt så mysigt, fast älsk lär väl somna på soffan som alltid :P

Nu ska jag kolla på Real world sen ska jag börja med städningen. Hoppas ni får en underbart mysig fredag.

Pusspuss


Bild från onsdes.
 

Mihi!

Jag har hittat en utbildning som jag faktiskt kan tänka mig att gå, dessvärre finns där inga sökningsdatum just nu. Får hoppas på att det kommer snart :) Dessutom är det i Lund och det hade varit väldigt skönt att slippa flytta.

20-01-10

Hallå hallå

Livet känns rätt bra idag, förutom att jag är fruktansvärt stel i axlarna. Men det släpper ju någon gång som tur är :) Idag har jag bara hunnit kolla på en film än så länge. Sorority boys, helt klart en av mina favorit komedier. Om ett tag ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig. Ska träffa Emelie i stan vid fyra, hon ska tatuera sig så efter det ska vi fika eller något. Tror hon ska med mig hem sen och sova här för vi ska nog till Svalöv imorgon :) Mamma ringde precis och dom verkar ha det bra. Dom kommer hem på lördag, tiden har gått så snabbt :)

Ni får ha en underbar onsdag.

Pusspuss

19-01-10

Hej hej.

Ber om ursäkt för den sena uppdateringen men jag har inte orkat. Igår kolla jag på Avatar, riktigt riktigt bra. Jag både grät och blev riktigt jävla förbannad. Underbar film i alla fall. Älsk orkade bara va vaken i en halvtimme sen slocknade han på soffan. Inte så konstigt när han bara sovit en och en halvtimme natten innan. Han sov kanske till 12 sen vaknade han (inte alls mitt fel:P) och umgicks med mig ett litet tag. Sen somna jag. Försov både jag och älsk oss. Trots att vi båda hade satt klockan, kommer inte ens ihåg att någon av dem hade ringt. Men vi låg i alla fall och mös ett litet tag innan han åkte till jobb. Sen fixade jag det med skolan, riktigt skönt att ha det gjort. Efter det har jag inte gjort så mkt alls. Plockat undan all skit här va och sen kollat på film. Inte speciellt intressant dag idag. Nej nu ska vi iväg och handla. Vi hörs imorgon.

Ha en underbar tisdagkväll!

Pusspuss


Tog en liten bild imorse när vi mös, vet egentligen inte varför :P


Såhär porrig har jag varit idag. Har inte sminkat mig sen i lördes :/

Skönt!

Nu har jag både sökt till Komvux och till CSN. Jag kom ju faktiskt på imorse att jag inte behövde gå dit för att fråga om man fortfarande kunde söka, där finns en praktisk sak som heter telefon tydligen. Det tog mig så här jävla lång tid att komma på det! :P Skönt att ha det fixat i alla fall!

18-01-10

Hej hej.

Då va det måndag igen. Jag har precis kollat klart på en film, Doubt. Har velat se den hur länge som helst. Den va bra :) Ska väl börja tvätta och lite sånt snart tror jag. Har inga kläder känns det som. Det blev inte Avatar igår, jag och Älsk fick sällskap istället så då kollade vi på Con Air. Skit längesen jag såg den. Den är faktiskt riktigt bra.

Denna veckan har älsk andra tider så han slutar redan vid 4 denna veckan, ska bli riktigt skönt att slippa va själv hela kvällen och kunna äta middag tillsammans. Imorgon måste jag ge mig iväg till Komvux, va egentligen meningen att jag skulle dit idag men jag somna om igen. Blev sent igår så jag va helt slut.

Ni får ha en bra måndag.

Pusspuss

17-01-10

Hej.

Söndag idag, känns måttligt roligt. Klockan är redan kvart i tre och vi har inte kommit någonstans idag för älsk kommer fan aldrig ur sängen. Skitigt är här också trots att vi städar varje dag. Börjar bli jävligt drygt. Känner mig inte på topp just nu, mest irriterad. Snart ska vi ut och gå sen ikväll blir det Avatar. Lina kom hit igår med Saw 6, tyckte inte den va lika bra som dom andra men den går att kolla på i alla fall.

Nej nu ska jag väl börja göra mig iordning.

Puss hej

16-01-10

Hola bitches!

Då va det lördag, inte helt fel kan jag tycka. Jag och älsk va och handla för ett litet tag sen, blev rätt så dyrt sorgligt nog. Men det är sånna smällar man får ta. Det jobbigaste va att vi skulle asa fyra tunga jävla kassar hem från Allivs. Jag stannade på vägen och matade ankorna lite, kände att dom behövde det när det är så kallt ute. Jag trodde att det va varmare ute än va det va så jag va tvungen att köpa ett förjävla porrigt pannband så att mina öron inte skulle trilla av. Ikväll blir det kött och potatisgratäng och till efterrätt sorbet och chips :D Vi håller på att ladda ner Spirited away också så det blir nog bara att vi tar det lugnt och kollar på den ikväll.

Hoppas ni får en underbar lördagkväll!

Pusspuss


Jag i mitt sexiga pannband!


Min man packar upp maten :D

Gratismakeup.se

Ville bara återigen tipsa om att bli medlem på Gratismakeup.se. Här kan man samla poäng och få fina presentkort hem i brevlådan. Inte helt illa va? Registrera dig HÄR 





Mums.

Idag blir det pannkakor, WIIIE!


Ny design

Nu har jag suttit och pillat lite med min design. Är rätt så svårt om man inte är något snille på kodmallar och sånt men jag blev rätt nöjd faktiskt. Känns mer jag nu. Vad tycker ni?

15-01-10

Hej hej.

Idag har jag inte något som jag känner att jag vill dela med mig av. Har en känsla av att idag kommer vara en jävligt tråkig dag. Älsk slutar nog inte förrän 10 så han kommer komma hem skit sent. Så jag har inget att göra på hela dagen. Nej vi hörs kanske senare istället. Vet inte vad jag mer ska skriva...

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll, om det är någon som vill komma hit och underhålla mig är det bara att ringa :P

Pusspuss

The Garden Collection

25:e mars så släpper H&M en ny ekologisk kollektion som heter the Garden Collection och jag kan ju säga som så att jag SKA ha den här klänningen:



14-01-10

Hej allesammans.

Redan torsdag idag, tiden går fort när man inte har något liv haha. Igår va jag som sagt med Kajsa och Lina och kolla möbler. Sen drog vi hem till mig och spelade gin rummy, rikigt längesen och jag vann faktiskt för en gångs skull! Dom drog vid 10 sen så mös jag mest med älsk resten av kvällen. Ytterst trevligt :D

Idag har inte hänt så mkt faktiskt. Vakna vid 10 och gjorde sallad till älsk som han skulle ha med sig till jobbet. Jag leker lite hemmafru dessa dagarna :P Idag blir det ärtsoppa, får hoppas den är god. Har aldrig ätit dom ur burkarna innan. Kommer säkert ligga och fisa gott hela kvällen efter det! Nu på dagen hade jag tänkt att jag skulle städa lite smått här på undervåningen, man ser riktigt hur skitigt det är när solen för en gångs skull skiner in.

Får några veckor sen hittade jag ett par riktigt snygga skor på H&Ms hemsida, tänkte först beställa dom direkt men med alla extra grejor som man ska betala tänkte jag att jag väntar och ser om dom kommer ut i butiken istället. Onödigt att betala 300 kr för ett par skor som egentligen bara kostar 199 liksom. Måste hålla utkik nu för jag ska ha dom skorna!

Ni får ha en trevlig dag.

Pusspuss


Sammetsskor, riktigt snygga :)

Sjuka människor...

Måste bara dela med mig av en ytterst pinsam sak jag gjort idag. Gick med i en grupp på Facebook där det stod att man skulle bjuda in sina vänner och sen skulle man kunna se vilka det va som besökte ens profil. Jag bjöd in ALLA mina vänner och nu kommer vi fram till det jobbiga, sen ändrade dom namnet på gruppen till "Vi som har sexfantasier om barn". Haha lite panik jag fick, alla kommer se det och tro att jag är helt jävla sjuk i huvudet. Så dom som har fått inbjudan och funderar på om jag verkligen är så sjuk så jag är inte det! Först så mådde jag bara dåligt men nu kan jag se humorn i det lite grann, men det är ytterst lite. Som tur är är jag inte den ända som gick med haha :P

.

Prata precis med pappa och han sa att dom va i Marocko nu, tyvärr har min mor blivit sjuk så hon bara ligger i hytten. Riktigt tråkigt att höra. Speciellt nu när dom är i Marocko, då vill man ju ändå åka och titta runder men så blev det inte. Får hoppas hon kryar på sig snart. Är ju inte speciellt kul att bli sjuk på semestern.

13-01-10

Hej hej!

Idag mår jag mycket bättre, den värsta smärtan i nacken och axlarna har som tur är släppt. Fick massage av älsk igår när han kom hem och det hjälpte en hel del :) Va och solade med Lina innan och lite senare ska hon, jag och Kajsa åka till Ekeby möbelaffär och några andra ställen tror jag. Ska bli så jävla skönt att få komma ut ur huset kan jag säga. Har inte fixat mig eller haft vanliga kläder på mig på hur länge som helst så det ska bli riktigt trevligt. Känner mig lite skabbig just nu. Nu blir det duschen för mig. Vi hörs kanske lite senare mina vänner. Ha en underbar dag.

Kisses and hugs

Såhär snygg är jag just nu ;D

Hårda tag

Igår busade jag och älsk lite, det hela slutade med att jag slog honom på ryggen med handen. Blev ett jätte fint rött handmärke :D Det går vilt till när vi har kul, eller när jag har kul rättare sagt! Jag är lite mer hårthänt än honom så han får ta de värsta smällarna ;D


Är lite stolt över min skapelse faktiskt!

12-01-10

Hej allesammans.

Idag har jag verkligen ingenting att göra. Älsk åkte till jobb vid 11 och han kommer nog inte hem förrän 10 igen. Vet inte riktigt hur jag ska underhålla mig själv idag :P Jag är så jävla stel i min nacke och axlar så jag har svinont i skallen, inte alls kul. Ursäktar för en tråkigt uppdatering men så är det när man inte har något att göra. Nu ska jag nog spela lite Guitar hero tror jag. Ha en bra dag.

Pusspuss

11-01-10

Hej hej.

Då va det måndag och det blev ingen Komvux idag heller. Orkade inte, vill egentligen inte. Vill bara göra något annat. Älsk har blivit sjuk så han stannade också hemma idag, fast han skulle dra till Hyllinge ett tag sen så då slipper jag honom ett litet tag :P Köttbullarna och potatisen igår blev så jävla lyckat! Jag va så stolt över oss båda, skit gott! Nej nu ska jag nog bråka lite med älsk. Vi hörs kanske senare.

Puss hej

10-01-10

Hallå kära vänner!

Då va det söndag igen, tiden går äckligt snabbt. Måste fan börja göra något med mitt liv, det tar slut snabbare än vad man tror. I alla fall idag ska Lilly, Adam och Ela komma hit och spela lite Wii. Det lär väl sluta med att Lilly står och kallar mig hoe vilket hon alltid lyckas göra! Sen efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Laga mat ska vi i alla fall, idag blir det kötbullar och potatis. Har aldrig gjort något av det så det ska bli spännande :P Sen kanske vi går ut och går eller något. Eller jag ska nog göra det i alla fall. Hoppas ni får en trevlig söndag.

Pusspuss


09-01-10

Goddag goddag!

Idag är verkligen en god dag! Älsk kom vid halv 4 i morse och vi va nog inte i säng förrän halv 6. Men trots det gick jag upp klockan tio för att jag skulle baka kladdkaka, bästa kladdkakan som finns. Så jag är rätt trött idag minst sagt. Just nu håller vi på med maten, eller ja älsk håller på med maten. Idag är det tacos på menyn, enkelt och jävligt gott. Sen blir det väl mest mys på soffan, kanske lite sex om jag har tur ;D Nej nu ska jag ställa mig och börja steka köttfärsen. Sånt mansgöra får ju jag ta hand om ;) Han får skära grönsakerna. Vill bara tillägga att jag verkligen har världens bästa pojkvän, är så lycklig att tårarna håller på att komma ibland.

Ha en fortsatt underbar lördag för det ska jag!

Pusspuss

Kärlek påväg!

Varken jag eller älsk kan sova så han kommer lite tidigare än beräknat, dvs om en timme ungefär. Är så glad! Hör att mina föräldrar har vaknat nu med så jag ska ner och umgås lite med dom innan dom åker :)

Wiiie!

Från och med imorgon ska jag få ha min älskling hos mig i två veckor! :D


08-01-10

Hej på er :)

Idag mår jag mycket, mycket bättre. Somna innan 12 igår vilket jag inte gjort på väldigt länge så jag har fått sova ut. Min förkylning har också släppt en del så jag känner mig inte så förstoppad i huvudet :P
Idag blir det lite undanplockning på mitt rum och ikväll ska jag leka med Lina. Vet dock inte riktigt vad vi ska hitta på. Mina föräldrar åker hemifrån vid 3 inatt så jag hinner inte säga hejdå till dom innan dom åker så jag får göra det ikväll. Är riktigt avundsjuk på dom kan jag säga, här är det 11 minus och dom ska till soliga Kanarieöarna i två veckor där det är runt 20-25 grader. Kanske borde sola solarium som en galning när dom är borta så är jag lika brun som dom när dom kommer tillbaka :P

Nu ska jag börja plocka undan här, hoppas ni får en underbar fredag!

Pusspuss

07-01-10

Hallå hallå hallå!

Förkylningen håller i sig, riktigt sugigt är det. Jag har säkert använt typ tre träd i form av snorpapper allstå. Snyter mig konstant. Men som tur är så är det inte alls lika illa som det va förra gången så det är ju positivt i alla fall.

Igår va vi ju som sagt och handla sen spenderade jag resten av kvällen hos älsk. Lika mysigt som vanligt. Idag kommer jag nog mest spendera dagen i sängen. Är inte riktigt på humör för att hitta på något. Nu har jag nog inte så mkt mer på hjärtat. Hörs när vi hörs.

Pusspuss

06-01-10

God morgon.

Har blivit lite förkyld igen så jag är inte på topp idag känner jag. Ska iväg och handla sen med mina föräldrar och älsk. Han ska sova här i två veckor när mina föräldrar ska utomlands så då kan det behövas lite mat :) Sen ska jag nog mest umgås med älsk resten av dagen. Vi hörs kanske senare, nu orkar jag inte skriva mer.

Ha en bra dag.

Pusspuss


Imorse när jag skulle på toa hittade jag Sture i vasken så jag va tvungen att fota. Hon har inte legat i vasken sen hon va liten :)

Sömnlös

Klockan är 2 och jag är knappt trött. Man vet inte riktigt vad man ska ta vägen när man inte kan sova. Får verkligen hoppas att jag somnar snart. Detta är svin tråkigt...

Gratismakeup.se



Bli medlem på Gratismakeup.se där du samlar poäng för att sedan få presentkort från bland annat H&M. Registrera dig här på http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=231306

Sims

Har precis spelat Sims 3 vilket var riktigt längesen. Fast jag tröttnade när jag höll på med huset för det är så jävla tråkigt. Jag har märkt att mina gubbar nästan alltid ser ut som freaks. Dom har stora ögon, riktigt tydliga kindben, jävligt stora läppar och nästan alltid mörkrött hår. Men jag gillar det :P

Lite creepy men ändå jävligt snygg :P

.

Nu har jag precis kollat på det första avsnittet av The Real World D.C. så nu är jag på mycket bättre humör. Är helt klart en realityserie junky. Kan inte få nog :P

05-01-10

Hej.

Usch idag känns inte som en bra dag. Har lite ångest eller något. Blev aldrig att jag gick till skolan idag så det är nog därför. Imorgon har dom ju säkerligen stängt så jag får vänta till torsdag. Hoppas verkligen inte att det för sent. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen idag. Tror nog att jag bara kommer att va hemma och göra mest ingenting. Borde nog ta och hänga upp mina kläder som just nu ligger i en stor hög på min stol. Nej jag känner inte att jag har något positivt att säga idag. Eller jo där finns ju en sak, jag och Emelie har bestämt att vi ska till Svalöv den 21:e. Det är ju rätt så skoj i alla fall :D

Nej vi hörs kanske senare när mitt humör är mer på topp. Ha en bra dag.

Pusspuss

04-01-10

Hej hej.

Blev en sen bloggning idag. Har icke haft tid förrän nu. Älsk sov hos mig inatt, lika mysigt som vanligt. Sen vid 12 eller något drog jag och Lina mot Väla för att kolla runder lite. Jag köpte ett nytt spänne till mitt armband som gick sönder på nyår. Men det är fixat nu så vi får hoppas att det håller. Annars har jag typ 5 st kvar :P Sen bar det av mot Söder för att Lina skulle köpa tyg. Dom hade riktigt billigt tyll där så jag funderar på att köpa helt en jävla massa och sy lite. Inte för att jag kan sy men jag får testa mig fram lite. När vi hade hoppat av bilen och skulle gå till affären så såg vi en man som stog och pissade ner i avlopp mitt bland allt folk. Fruktansvärt äckligt. Något kan fan inte så rätt till om man gör något sånt kan jag tycka.

När jag väl va hemma blev det sängen som gällde, tog mig en liten lur. Sen kom Lina och vi har spelat en massa spel. Byggde upp Faster Agathas testamente, va riktigt längesen jag spela det. Dock ska man nog va fler än två när man spelar. Blir så lätt att veta vems gubbar som är vems annars. Nej nu börjar Paradise hotel och det är ett måste att se just nu :P

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.

Pusspuss

Faster Agathas testamente. Tar nästan längre att sätta ihop än att spela :P

Love

Du gör mig lyckligare än någon annan.


03-01-10

Hej hej.

Det har blivit lite dåligt med bloggen dessa dagar på grund av att jag har inte mått så bra sen nyår :P Fick lite av en snetändning och allt blev bara kaos. Som tur är så har jag världens bästa pojkvän och vänner som tog hand om mig. Jag har stukat min fot, tumme, skrapat upp händerna och har blåmärken på hela kroppen. Rätt så illa faktiskt. Men men nu glömmer vi det och tar nya tag.

Igår fyllde min gamla far 60 år så vi åkte till farmor och firade honom. Älsk följde också med. Min syster och dom kom också. Vi käkade lite och så. Sen efter farmor åkte vi alla till Lunds domkyrka för att titta lite. Va mysigt och lite läskigt faktiskt. Brukade ofta va där med farmor när jag va liten. Sen va det egentligen meningen att jag och Ela skulle fika med Sandra eftersom hon åkte till Italien idag och ska va borta i tio månader tror jag. Men det blev inte tyvärr. Hoppas hon får det riktigt bra där nere. Kommer sakna dig Sandrii.

Just nu sitter jag i sängen med älsk och gör mest ingenting. Vet inte vad som händer idag. Mamma och pappa skulle till Väla så jag kanske hänkar med dit. Har ju fortfarande pengar kvar på mitt presentkort och där borde väl fortfarande vara lite reagrejor kvar.

Här kommer i alla fall bilder sen nyår:

Jag innan vi åkte in till stan


Kajsa och Bezze


Moi


Elin är en hungrig bäst :P


Rebbe


Bezze


Elsa och Andy


Kajsa och Lina


Rebbe


Elsa


Ola, Andy och Toni


Älsk


Jag skulle promt fota min ögonfransar hela tiden :P


Folk


.

Nej tyvärr, det blir inga bilder idag heller tyvärr. Älsk kommer snart och det är Harry Potter på tv så jag har icke tid :P

02-01-10

Hej hej.

Håller på att göra mig i ordning för att åka till farmor, pappa fyller 60 idag så vi ska fira där. Ska skriva mer om mitt nyår när jag kommer tillbaka, haha snacka om en snetädning från min sida.

Hörs sen.


Puspuss

RSS 2.0