28-02-11

Hola hoes!

Mars imorgon, helt sjukt vad tiden går kids!

Har haft en väldigt trevlig helg faktiskt. I fredes kom Ela hit efter jobb sen drog vi till Familia och käka och sen in på Skopunkten för att vänta på att Lilly skulle sluta. Efter det kom Eva och hämta oss och hem till Lilly vi for. Där kolla vi på Lets dance, Big Brother, drack te och snacka skit. Vid halv ett kom älsk och hämta mig, åkte hem till honom och hoppade ner i sängen.

Lördagen blev det handling. Åkte till Familia först och sen Maxi för att fylla kylskåpet. När det va klart åkte vi inom Jockes mormor och morfar ett slag där hela släkten befann sig. Drack lite kaffe och åt en kaka sen bär det av hemåt. Väl hemma börja Jocke städa och jag hjälpte hemskt nog inte till. Jag körde på en avkopplande ansiktsmask och dusch istället :P Fast jag lagade dock middagen som bestod av fläskfilé och potatisgratäng samt sallad. Resten av kvällen spenderades framför tvn, kollade bland annat på Melodifestivalen. Va inte så jätte förtjust i någon av låtarna. Det bästa va ju helt klart när The Ark uppträdde. Blev lite sentimental och ledsen efteråt eftersom jag tycker det är så sorgligt att dom ska sluta.

Söndagen kom Jockes mamma och kolla på hans lägenhet. Sen drog vi hem till Lilly och Adam. Åt lite av Lillys hemmagjorda sushi vilket va väldigt gott. Det bjöds även på äppelkaka och Big Brother. Va hemma vid elva och sen tog den dagen slut.

Idag har det inte hänt så mycket. Tänkte duscha nu sen ska jag hem till Jelena och käka tacos. Tänka sig två så goda saker på en måndag, vilken tur man har!

Hoppas ni har en trevlig dag.

Kisses and hugs



Mother lover!

Jag sa att jag skulle skriva oftare men det sket sig ju! Ska försöka bli lite bättre.

Men nog om det. Asså jag har fastnat för en låt som egentligen inte är en riktigt låt utan det är en skämtsång från SNL, dvs Saturday night live. Det är egentligen en sjukt text men jag gillar den ändå, sitter och lyssnar på den om och om igen. Fråga Jocke om han tyckte jag va konstigt för att jag gilla den och det tyckte han definitivt. Lyssna på den, den är faktiskt rätt catchy :P

Update: Av någon jävla anleding så kan jag inte bädda in klippet från youtube men klicka här så kommer ni till klippet om ni vill se det! :)



.

Detta är verkligen kärlek på riktigt!


18-02-11

Hola!

Har haft en riktigt trevlig dag idag. Träffa Lilly nere i stan vid tolv. Vi gick runder lite i stan, Lilly lämna tillbaka några short. Sen satt vi oss och fika på Etoile i säkert två timmar. Henke Larsson kom dit medans vi var där, har konstigt nog aldrig sett honom i stan innan.
Efter fikat gick vi runder lite till och sen tog jag bussen till Jocke där jag sedan blev upphämtat av mor. Påvägen hem hämta vi en tröja jag har beställt. Va inte lika snygg som jag hade trott men den funka.

Nu sitter jag och väntar på att det ska bli mat och sen ikväll ska nog jag och älsk hem till Lilly och Adam :) Hoppas ni också haft och kommer ha en fortsatt trevlig dag.

Kisses!



17-02-10

Hej hej!

Har precis skickat i min anmälan till English Studies bachelor's programme på Malmöhögskola. Tyvärr är det en senanmälan men man kan ju alltid hoppas på att jag kommer in. Hade varit så skönt att slippa vänta till hösten 2012. Ska se till att skicka iväg alla kompleterande uppgifter så snabbt som möjligt också.

Programet jag vill gå är på sex terminer, alltså tre år. Det är ett kandidatprogram som är jag behöver läsa först innan jag kan läsa masterprogramet i översättning. Håll tummarna för mig! Hoppas, hoppas, hoppas!


.

Hej. Har blivit så dålig på att skriva något tyvärr. Ska bli bättre på det, försöka skriva något kort var eller varannan dag. Kan va kul att ha till senare :)



.

Har blivit så dålig på att skriva. Har inte känt för det. Känner inte så mycket för det nu heller :P Hörs vid ett senare tillfälle. Cheerios!



.

Saknar verkligen mitt långa hår :(



RSS 2.0