31-12-09

Gott nytt år snyggingar!

Då har dagen äntligen kommit. Är inte så jätte peppad just nu men det kommer förhoppningsvis. Har tyvärr sträckt min hals och axel så jag har lite ont i skallen. Men det försvinner nog efter några öl :D

Igår kom älsk hit, vi hade en jätte mysig kväll med massage och en massa mys. Vi sov ändå till halv 12 idag vilket va fruktansvärt skönt eftersom man nog kommer va uppe rätt länge idag så då är det skönt att va utvilad. Har redan duschat och sånt så det är bara smink och hår kvar. Lina och Kaj kommer hit vid 5 eller något så ska vi ta någon öl innan vi tar tåget in till stan. Nej nu ska jag ta det lugnt och bara ligga och kolla på tv innan jag börjar fixa mig.

Ha en underbart trevlig kväll så hörs vi säkerligen imorgon kväll.

Pusspuss


Jag spruta ner hela älsk rygg :P


Myspys


Jag fick på dom!


Blev rätt så nöjd faktiskt, ska försöka få det mer perfekt imorgon!

30-12-09

Bara en dag kvar till fest! :D Kommer bli riktigt skoj tror jag.

Idag har jag flängt hit och dit. Jag, mor och älsk va på Väla vid 11 tiden. Där lämnade jag tillbaka mina skor, köpte en pyjamas, en stickad väst och ett linne. Sen blev det Systemet där mor skulle handla till sin nyår. Sen bar det av till Familia där och och älsk käka lite och sen köpte jag lösögonfransar. Hoppas fan jag kan lyckas få på dom för en gångs skull! Sen åkte jag och mor hem och lämnade alla grejor sen drog vi och sola. Dessvärre va där så mkt folk så mamma skippade och sola och jag tog ståsolariumet. Där stod jag och dansade och sjöng, tiden går lite snabbare då. Ikväll ska jag nog inte göra ett piss, kommer bli rätt skönt faktiskt.

Ha en underbar dag!

Pusspuss

Min porriga pyjamas ;D


Lösögonfransar, va med riktigt människohår så dom ser inte så plastiga ut.


Min snygga väst, är lite ljusare än vad den ser ut på bilden.

Myskväll

Eftersom det är en månad idag ska älsk komma hit så ska vi mysa lite. Känns skönt efter en sån skitdag som jag har haft.

29-12-09

Goddag.

Känner att idag inte är något bra dag. Vaknade och var tröttare än innan jag gick och la mig. Hade legat helt vriden så jag har skit ont i ryggen. Sen efter det har det bara gått utför. Det ända jag vill göra just nu är att sova. Tänkte att jag skulle städa men jag vet inte riktigt hur det blir med det. Men det är kanske lika bra att göra det, kanske piggnar till då. Måste dra och sola sen också, blöö.

Jag och älsk har varit tillsammans i en månad idag, har gått riktigt snabbt faktiskt.

Hoppas ni är piggare än vad jag är, ha en underbar dag.

Pusspuss

Ångesten kryper på..

Jag har suttit och tänkt på vad jag ska göra nästa år. Har kollat på kurser på Komvux vilket känns måttligt lockande. Har även suttit och kollat på lediga jobb på arbetsförmedlingen och än så länge har jag inte hittat något som jag nästan ens har en chans att kunna få. Känner mest bara för att åka bort just nu. Kanske borde hänga med Emelie till USA och jobba som au pair trots att jag egentligen hatar barn. Eller hatar är ett starkt ord, vi klickar oftast inte så bra. Som sagt så vill jag bara åka här ifrån men jag vet inte riktigt vad jag ska ta vägen. Känner mig rätt så dålig just nu, jag har fan inga skills what so ever. Jag kan djur men det hjälper mig fan inte ett  jävla skit i den riktiga världen. Där finns knappt några jobb inom det. Varför ska det alltid vara så? Man kan antingen välja att utbilda sig till något som det finns gott om jobb inom eller så kan man utbilda sig till det man verkligen brinner för. Känns som det sällan överlappar varandra. Just nu känner jag att det va ett jävligt dåligt val av mig att välja att utbilda mig till något jag brinner för. Hade jag kunnat få göra precis vad jag ville hade jag bara velat va omringad av djur dagarna i ända, inom vilket område är inte så viktigt. Bara jag hade trivts och djuren hade trivts så hade jag varit nöjd.

Nej nu ska jag fan sluta klaga och fortsätta mitt sökande, kände bara att jag behövde skriva av mig lite.

God kväll.

Valuta för pengarna för en gångs skull.

Det tog faktiskt en del idag när jag och Ela sola, är mest röd just nu dock. Men med imorgon och onsdag med så lär jag nog bli rätt brun. Rätt så gött :D



Skit också!

Har precis sovit i två timmar vilket inte är så jävla smidigt så här sent på kvällen. Lär aldrig kunna somna, skit också!

28-12-09

Hej hej gott folk.

Idag vaknade jag inte förrän 11 så jag har inte hunnit med att göra speciellt mycket idag faktiskt. Elin skickade precis och frågade om jag skulle med och sola och självklart ska jag göra det. Ska sola tre dagar i rad nu så jag hinner få lite färg till nyår. Annars ska jag nog inte göra så mycket idag. Typ ligga och läsa eller något.

Vi hörs säkert senare.

Pusspuss

Underbar och älskad av alla

Riktigt bra film det där, går på 4:an just nu :)

Idag blev det som sagt en tripp till Väla. Köpte tre tröjor, alla för 100 kr styck Inte helt illa om ni frågar mig. Fick även med mig en klänning som jag velat ha jätte länge, denna kostade också bara 100 kr. Köpte även en par skor som dock inte var på rea, men jag va inte så förtjust i dom så dom ska lämnas tillbaka. Sist men inte minst köpte jag ett underbart armband inne på Indiska. Är väldigt nöjd med mina inköp trots att inte alla tröjor satt precis som dom skulle. Orkade aldrig prova dom i affären, bara köpte :P Efter Väla åkte jag, mor och far till Familia där vi träffade upp älsk och käkade lite mat. Sen lämnade dom oss hemma hos honom och där spenderade jag resten av kvällen. Just nu sitter jag som sagt och glor på film, ska snart tvätta av mitt smink och fortsätta läsa min bok, om jag inte hinner somna innan dess :P

Ha en underbar kväll.

Pusspuss

Hann aldrig ta någon bild på mitt hår, blev väl ingen dramatisk skillnad ändå, bara lite allmänt ljusare.


En vanlig t-shirt från Indiska


Mitt underbart snygga armband från Indiska


Tunika från H&M


Kofta från H&M


Klänning från H&M

27-12-09

Hej hej.

Håller på att göra mig iordning för att dra till Väla snart med mor och far. Har hunnit med att slinga håret idag, är rätt nöjd med resultatet. Kan visa sen efter Väla. Vi hörs senare för nu hinner jag tyvärr icke skriva mer.

Pusspuss

The four horsemen

Av någon anledning så satt jag och tänkte på The four horsemen of the Apocalypse innan så jag googlade det och satt och läste lite. Läste något om att det står om dom i Uppenbarelseboken i Biblen. Så då tänkte jag att det måste jag ju läsa så nu har jag suttit och läst hela Uppenbarelseboken. Underligt hur det kan bli ibland.



.

Saknar mitt korta hår ibland, men jag lär aldrig klippa av det igen. Inte på jävligt länge i alla fall :P



26-12-09

Hej hej.

Idag mår jag inte helt bra, eller jag mår egentligen inte dåligt jag är mest jävligt trött och less. Här kommer lite bilder från igår, orkar inte ens skriva allt som hände efter middagen för det va bara helt fucked up. Är så tråkigt när man tror man har planerat kvällen skit bra och så bara blir allt helt jävla förstört. Riktigt tråkigt.

Idag ska jag nog bara va hemma och sega, känner verkligen inte för att göra något...

Innan jag drog


Bezze och Kaj


Bezze och Elsa


Jag och Lina


Bezze och Elin


Bezze och Kaj


Kaj, Bezze och Elsa


Jag och min Cosmopolitan :D

25-12-09

Goddag goddag.


Har inte hunnit skriva så mycket varken igår eller idag. Just nu håller jag på att göra mig ordning för middag och utgång på Cardinal, ska nog även tura där emellan :P Vi får höras mer imorgon.

Kisses and hugs

24-12-09

Idag är ingen vanlig dag för idag är Jesus födelsedag, hurra hurra hurra! God jul allesammans :D

AJ!

MENSVÄRK!

23-12-09

Hallå snyggingar :D

Dan före dopparedan, mihi känns skoj. Igår blev det mys med älsk, han fick sin julklapp. Tror han blev glad i alla fall :P Idag har jag städat toaletten satan i det. Den har nog aldrig varit så ren som den är nu. Sen jag "tog" över toaletten där uppe har jag aldrig torkat av väggarna, fy fan va skitigt där va! Men man märkte inte det förrän man väl börjat torka och såg skillnaden. Trasan jag använde blev helt jävla svart. Det va rätt så illa faktiskt. Men nu är där svinigt rent i alla fall, känns jävligt gött.

Bror har kommit idag, är riktigt skoj. Han ska va här några dagar så vi ska hitta på lite roliga saker för att underhålla honom. Vi har en massa presenter under julgranen nu, är så jävla mysigt!

Nej nu har jag inte så mycket mer att säga. Hörs senare eller imorgon.

Kisses and hugs

Lycka!

Nu har min bok äntligen kommit, får vi hoppas att den är jävligt bra också! Kosta dock bara 24 kr så om den inte är det är de inte heller hela världen :P

Hittade en jävla massa ballonger innan så jag var bara tvungen att blåsa upp några, ytterst underhållande.

Städning får en att fundera...






Tired of impressing, tired of proving
Myself to people that I tought already knew me
Tired of nights with none of us sleeping
I'm tired in the mornings, tired in the evenings

Tired of impressing, tired of proving
Myself to people that I tought already knew me
Tired of showing off, tired of trying
Nothing's for sure and nothing's for granted
Tired of taking back instead of having
Tired of giving with you never sharing
Tired of coming home after working
To an empty house with no one to talk to

Tired of nights with none of that sleeping
I'm tired in the mornings tired, in the evenings
Tired of telling myself "you can do it"
Talking to myself just as if I knew things

Tired of spending time with my cellphone
And messages you sent me ages ago
Nostalgia strikes with strange powers
Step by step and hour by hour
Things I used to know ain't easy no more
Step by step is how I go on
I try to remember how I thought
How I did when I was on top of things

Relieved to see another morning sun
Day by day is how I go on
Night by night they come to me
The demons to remind me of great grief
Of how I earned all this
Of how the reason to all this is me, me, me
Even if I never disagree
Sometimes it's more than I can take
And I break and I break and I fall apart
After night comes light then another night
It starts again, the poisoning of my mind
It starts again, the slowing of time
The ease of things just happening
It's gone, gone, gone
It's never been more gone
Giving up, giving up, really giving up
Could stop all this but I can't

No matter how many you tell me
No matter how hard you try to convince me
I can't stop, I can't stop, I can't stop, I can't
Oh tears, tears, tears, more worthless tears
They do nothing but tear down what I've built
I've always seen the end of all bad things
But this time is the first time
Oh yeah this time is the first time
That I've been thinking of giving up on life
Oh yeah this time is the first time
That I've been thinking of giving up on life
But I can't!




22-12-09

God morgon?

Nej inte speciellt faktiskt. Är trött som ett as och har ont i skallen. Blev inte speciellt tidig säng gång igår heller. Somna någon gång efter 2 och så hade jag satt klockan på 9. Det va bara att gå upp och käka frukost. Nu ligger jag i sängen och gör mig redo för att städa klart. Är inte alls peppad. Men men måste börja nu så jag är klar när älsk kommer. Måste komma på vart fan jag ska ha min julgran med, har ingen plats alls just nu. Får kränga in den i ett hörn eller något.

Nej nu orkar jag icke mer. Hörs säkert senare.


Kisskiss

.

Fan, jag vill bara bråka med någon nu! Få ut den frustration jag känner på en annan ovidkommande part! Jag vill få någon må riktigt dåligt, trycka ner dom i marken och få dom att börja gråta! Skrika så högt jag kan hur mycket jag hatar dom oavsett om det är så eller inte! Bara slå och slå och slå till jag är så trött att jag inte orkar röra mig mer. Jag är arg, riktigt arg! Tyvärr så är jag arg på mig själv och det är ju inte kul så därför vill jag va arg på någon annan! Ångest, ångest, ångest! FAN! Jag har begått ett stort jävla misstag men jag tror att jag får leva med det jävligt länge oavsett om jag vill eller inte! Dumma, dumma mig! FAN FAN FAN!

Nu tackar jag för mig, god natt.

Grattis!

Idag fyller allas vår Elsa 22! Hoppas du har haft en underbar dag!



.

Hej hej hej hej hej hej hej!

Just nu sitter jag i min säng och glor på tv. Är riktigt trött på grund av min sömnbrist i natt. Lär inte va vaken så länge idag inte. Skönt som fan faktiskt.

Efter att jag hade städat (vilket jag dessvärre inte är klar med på grund av lathet och en viss del trötthet) åkte jag, Lina och Kaj till Väla och Ikea. Dom skulle handla julklappar och jag åkte med för att, ja jag vet inte. Blev i alla fall att jag köpte två armband, eller egentligen typ sex armband, inne på Indiska. Dom har så snygga smycken där inne. Hitta en skit cool grej som jag nog ska köpa efter jul. Hittade även ett par skor som jag nog ska köpa också. Om jag nu kommer palla gå i dom, är inte speciellt van att gå i höga skor men det är väl fan på tiden att lära sig det nu. Lära sig att fokusera bort smärtan och bara se glad ut! Det blir säkert jätte bra.

Nu ska jag byta om och göra mig redo för sängen. Ha det så bra så hörs vi imorgon.


Pusspuss

Så här snygg va jag idag ;D


Ett av armbanden som egentligen var 5 stycken.


Det andra armbandet.


Laakso

Städning med Laakso på högsta volym, det är fan grejor det!



21-12-09

Godmorgon allesammans.

Lite sliten denna morgon eftersom jag inte fått speciellt många timmar sömn. Hade satt klockan på 9 så det va bara att gå upp när den ringde, ska ju egentligen ingenstans men jag ville komma igång med städningen i tid.

Nu har jag inte så mycket mer att tillägga än men vi hörs senare :)

Pusspuss

Sleepless nights

Det är så jävla tråkigt att va ledig när alla andra jobbar. Här sitter jag kl 1 på natten och inte ett dugg trött medans alla andra sover. Känns det som i alla fall. Det suger apröv!


.

Fick precis en insikt som får mig att må lite illa...

Brittany Murphy

Jaha då var Brittany Murphy död, kom ju lite som en chock minst sagt. Känns så sorgligt när så unga människor dör.



20-12-09

Hej.

Ber om ursäkt för den sugiga uppdatering denna helgen men jag har varken haft tid eller ork. Tänk att det bara är fyra dagar kvar till jul, tiden har gått sjukt fort.

I fredes va jag hos Mia, med henne, Emelie och Jonna. Käka mat god mat, kolla på film och snacka en massa. Tanken var att jag skulle ta tåget hem på kvällen men jag våga fan inte så det blev att jag sov där. Vi va uppe till över 3 tror jag, va rätt så trött kan jag säga. Mia har dessutom världens goaste djur, två chihuahuaer, en helig birma och en liten guldhamster :) Vill också ha så många djur men det går jag ju inte.

Tog tåget så jag va hemma runt 2 igår, hade en jävla huvudvärk så efter jag hade duschat gick jag och la mig en liten stund. Tyvärr hjälpte inte det men jag va så glad för att få träffa mig älsk så det gjorde inte så mkt. Han bjöd på middag och vi hade en väldigt mysig kväll. Tog en promenad runt Hyllinge bland annat :P Idag så tog jag och älsk det mest lugnt sen vid halv 5 kom mina föräldrar och hämta mig så åkte vi hem till Ida för att ge henne hennes present och fika lite. Efter det har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.

Så har min helg varit lite kortfattat :) Imorgon blir det städning och så ska jag ta fram min snygga gran hade jag tänkt.

Ni får ha en trevlig söndagskväll så hörs vi imorgon.

Kisses and hugs

Pajas och Gaston den gigantiske. Pajas skulle tvunget sova på Gaston. Så söta :)


Jacko


Pajas och Jacko. Pajas snopp tar typ upp en tredjedel av hans kropp :P

19-12-09

Hej.

Idag har jag inte hunnit eller orkat skriva något, ska göra mig redo för att åka till älsk vid 7. Han bjuder på god middag :D

Hörs imorgon.

Kisses

Salad fingers

Hade nästan helt glömt bort denna lilla krabaten men så poppade han upp i mitt huvud idag. Han är så underbart motbjudande och det är nästan jobbigt att kolla ibland men jag älskar honom!



18-12-09

Goddag goddag!

Då va det fredag igen och idag bär det av till Påarp för att träffa Svalövstjejerna, eller några av dom. Blir jag, Mia, Jonna och Emelie. Ska käka mat, snacka en massa skit och lite sånt smått och gott :) Va ett tag sen vi träffades nu så det ska bli riktigt roligt.

Idag har jag inte gjort speciellt mkt än, bara tvättat vilket verkligen var på tiden. Nej nu ska jag nog plocka undan lite här sen blir det duschen. Vi hörs kanske senare.

Kisses and hugs

Sture fick en liten knäpp innan och skulle promt försöka komma ner i min låda trots att hon inte fick plats :P

Wiie!

Simpsons the movie på sexan ikväll, då vet jag vad jag ska göra :D


Tiden går fort när man har roligt!

Helt sjukt, bara en vecka kvar till jul och det är snö ute och allt.

17-12-09

Godmorgon allesammans!

Förlåt för att jag inte skrev något igår men jag hade varken tid eller ork. Älsk har sovit här sen i tisdes :D Igår va jag i skolan sen efter åkte jag, Lina och Älsk och handla mat. Godaste kebabtallriken jag någonsin käkat. Sen umgicks vi lite och så. Snöade ju som fan igår, precis som om någon missat. Så jag och älsk gick ut och gick lite i snön, tyvärr blåste det som fan så när man gick mot vinden gjorde det rätt så jävla ont så vi va inte ute så länge. Efter det blev det varmchoklad :D Jag somnade rätt tidigt, typ 1 eller något och har sovit ända till 11. Hade egentligen tänkt att jag skulle gå på skolavslutningen men jag kände igår att jag hellre sover.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vill gå och sola så det kanske får bli det. Ska ju umgås med älsk med tills han ska hem. Vet dock inte när det blir.

Ni får ha en underbar dag i snön.

Kisses and hugs

SNÖÖÖÖ!


Älsk sover som vanligt, vaknar för fan aldrig :P

När man skjuter arbetare

Har precis beställt en bok som min psykologilärare tipsade mig om, När man skjuter arbetare av Kerstin Thorvall. Verkar riktigt riktigt bra.




Det är 30-talets Sverige och det anses som någonting stort att den enkla skogshuggardottern Hilma får gifta upp sig i klassamhället. Att hennes blivande make, läroverksadjunkten Sigfrid, bär på en sinnessjukdom underlåter svärföräldrarna att berätta om trots att sjukdomen på grund av ärftlighet gör att Sigfrid enligt lag egentligen inte får gifta sig. Det är Hilmas enkla bakgrund som gör att man inte tar så noga på detaljen om Sigfrids sjukdom, men sjukdomen blir en tung last för Hilma.

Sigfrid är frisk i långa perioder, men hamnar förr eller senare i en manisk fas då han inte kan kontrollera sig själv och får en väldigt stark sexuell drift. Vid tiden för bröllopet börjar Sigfrid att bli ohanterlig och under bröllopsnatten utsätts Hilma för ett svårt övergrepp. När Hilma och Sigfrid sedan får ett barn tillsammans kommer tillfällen då mannen också föröker att förgripa sig på den gemensamma dottern.

Hos Hilma startar ett oroligt pedantiskt tvång att ständigt putsa och hålla rent och att alltid noga vakta dottern från alla faror, som till exempel hennes egen man. Det är nästan en övermänskligt stark kvinna vi får läsa om, men det är också en kvinna som kommer från ett strängt kristet hem där arbete är en dygd och gnäll inte passar sig.

Vad som heller inte passar sig är att tro sig vara något större än det man är. Sigfrid är socialist, men hos Hilma och hennes familj känns det viktigt att ge Gud vad Gud tillhör och Kejsaren vad Kejsaren tillhör, som det står i Bibeln. Med andra ord ska man veta sin plats och ibland är det nästan komiskt att läsa om hur starkt befästad den tanken är. Hilmas föräldrar är människor som väljer att äta wienerbröden först efter ett par dagar eftersom det vore ett allför stort frosseri för Gud att tolerera om de skulle äta färska wienerbröd och Hilma är en kvinna vars stora njutning är att, efter ett rejält storständande, kunna sätt sig ner i lugn och ro och dricka något så enkelt som en kopp silverte.

Sigfrids och Hilmas olika livssyner står i kontrast till varandra och det gör också de samhällsklasser som de kommer ifrån. I bakgrunden till historien om Hilmas liv finns också de nya tankarna om arbetarnas frigörelse, som började spira under den här tiden.

På det sättet är boken både ett sorts tidsdokument och en väldigt gripande och vacker berättelse om en kvinnas många gånger svåra liv vid en mentalsjuk människas sida.


15-12-09

Godmorgon allesammans :)

Tänk att det bara är 9 dagar kvar till jul, helt sjukt va tiden går fort alltså. Tycker faktiskt det ska bli mysigt med jul i år. Brukar hata det annars.

Igår gjorde jag nästan ingenting, det ända vettiga var att jag åkte och sola med Lina. Annars va jag bara hemma och snora och hosta. Skulle egentligen lekt med älsk men det blev inte av så han ska komma hit idag istället :) Förutom att leka med honom ska ha historia. Har ju knappt några lektioner längre så det blir mycket ledighet. Har ju bara lektioner imorgon med sen är det avslutning på torsdag :)

Nej nu ska jag börja fixa mig hade jag tänkt, hörs kanske senare. Ha en bra dag.

Kisses and hugs :)

Sebastian Dawkins från Farmen.

Emelie påminde mig om denna underbara människa! Helt jävla psykad.


Lite bilder från helgen




















14-12-09

Hej hej.

Är fortfarande förkyld som ett as. Bara jag andad så svider det i hela näsan, mina slemhinnor är nog rätt så förtstörda vid det här laget har jag en känsla av.

Ber om ursäkt för att jag inte uppdatera igår men jag mådde riktigt dåligt. Både bakfull och sjuk, har nog inte mått så dåligt på länge. Hade knappt sovit något på tre dagar heller så det gjorde ju inte saken bättre. Nej nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. Kommer bli bättre uppdatering när jag mår lite bättre.

12-12-09

Utgång ikväll! Har inte tid att skriva mer nu, hörs imorgon!


11-10-09

Hej hej.

Fortfarande förkyld, börjar få hosta med. Ej så skoj. Men det har inte hindrat mig för att ha lite julmys ändå. Sandra, Ela och Lilly kom och hämta mig i Hyllinge kl 11 sen åkte vi till Maxi för att handla lite saker till vårt lussebak. Vi va hemmas hos Sandra och baka, blev mycket gott. Satt också och snacka om allt och inget och skrattade lika mycket som jag alltid gör när jag är med dom :) Kom hem runt 5 tiden och sedan dess har jag typ bara käkat och legat i sängen. Orkar inte göra något just nu. Hann förresten göra klart båda mina arbeten igår så det blev MVG i både psykologi och engelska, inte helt fel :D

Ikväll ska jag nog inte göra så mkt, mest ligga i sängen och snora :P Blir nog tidigt i säng så jag är pigg och utvilad till våra äventyr imorgon. Ha en underbar fredagkväll.

Pusspuss!

Blev en jävla massa deg :D


Haha ser ni Lillys fins snopp?


DJ va också med, han tyckte nog vi va rätt tråkiga :P


När det va klart käka vi och drack en kopp kaffe.

Woohoo motherfuckers!

Nu är jag klar med psykologin så nu är det bara bokanalysen kvar!

10-12-09

Grattis på namnsdagen till mig! ;D Har ju namnsdag på Nobeldagen så det är väl därför jag är så jävla smart haha :P

Igårkväll började jag må rätt så pissigt, ont i skallen, halsen och snorig som fasen. Som tur är har jag inte feber men att va förkyld är illa nog. Vi ska ju ut på lördag så jag ska bara ta det lugnt till dess och hoppas att det hinner försvinna lite tills dess. Har ju längtat tills dess så det hade varit jävligt surt om jag inte hade kunnat följa med.

Idag ska jag göra klart mitt psykologiarbete och min bokanalys. Förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid. Orkar inte sitta hela dagen så det gäller att koncentrera sig. Ska eventuellt sola sen med om jag orkar gå dit. Sen ikväll ska jag hem till älsk och sova där :D

Nej nu ska jag börja plugga. Ni får ha en underbar dag!

Pusspuss

Duktig!

Nu har jag gjort ena delen av pyskologigrejen så nu har jag bara en liten del kvar till imorgon, hoppas jag hinner göra klart det på en timme eller två imorgon. Sen ska jag göra min bokanalys i engelska med. Förhoppningsvis tar den inte så fruktansvärt lång tid.

.

Det hade varit kul att veta vilka det är som läser min blogg, hade uppskattad om ni kommenterade och berättade vilka ni är :)

:(

Jag saknar min man!

09-12-09

Goddag goddag :)

Har fått en liten förkylning känner jag, inte så roligt. Försov mig i morse så jag fick gå till skolan helt skitig och osminkad. Porrigt värre faktiskt. Hade inte ens matchande strumpor, en randig och en svart. Då är det fan illa. Hade betygssamtal på historian idag och det blev ett godkänt för mig. Förväntade mig inget mer med tanke på att jag knappt pluggat till proven så jag är nöjd. Just nu sitter jag och sjunger och tränar på de danska räkneorden eftersom vi ska ha prov på det idag. Kan dom redan, blev bara lite fel sist när jag blanda ihop 40 och 80 men det sker förhoppningsvis inte idag :) Lilly undrade om jag ville komma hem till henne en sväng för hon och Ela skulle träffas, tyvärr så skulle dom träffas tre och jag slutar inte förrän fyra men om dom fortfarande leker då ska jag dit :)

Sen ikväll ska jag förhoppningsvis göra klar min psykologigrej, måste fan få tummen ur nu och verkligen göra den. Men det är svårt när man är så fruktansvärt lat som jag är. Nej nu ska jag tillbaka till mina nummer igen. Ha det gött.

Pusspuss

.

Ont i skallen och varm som fan, inte roligt...


08-12-09

Godmorgon allesammans :)

Nu har jag äntligen lite tid att sätta mig ner och skriva ett ordentligt inlägg. I helgen har jag som ni vet mest bara varit med älsk och haft det mycket mycket trevligt :) Han kom i fredes kväll och stannade till måndag förmiddag så det blev rätt lång tid tillsammans. Tyvärr blir det inte så mycket av den varan nu i helgen som kommer.

Igår va jag på min sista engelska och psykologilektion. Fick veta att om jag lämnar in mitt arbete i psykologi och det är nått så när bra så kommer jag få MVG vilket jag verkligen inte förväntade mig. Så nu gäller det att ligga i och lämna in det på torsdag. Fick hjälp av en i min klass igår med att komma igång så nu känns det lite lättare.

Efter skolan åkte jag och Lina till Väla och Familia. Jag lämnade tillbaka min klänning och Lina köpte en julklapp på Väla, sen på Familia köpte vi present till Elin och jag köpte min nyårsklänning. Jag hittade även en julklapp till älsk men jag köpte inte den där utan jag beställde den sen när jag kom hem. Hoppas verkligen att han kommer gilla det, för det gör nämligen jag :P

Idag blir de historia där jag förhoppningsvis får veta vad jag fick på mitt prov, hoppas verkligen att det blev godkänt. Men med tanke på att jag bara läste igenom det en gång så kan det lika gärna gå riktigt illa. Ikväll blir det psykologi som hjälper. Förhoppningsvis kan jag bli klar med den idag.

Ni får ha en underbar dag.

Kisses and hugs



Såg lite sliten ut igår, vilket jag också var.


Nyårsklänningen

07-12-09

Idag har jag varken orkat eller haft tid. Vi får höras mer imorgon.

06-12-09

Hej.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag och älsk har bara legat och segat i sängen hela dagen. Mycket gott. Snart kommer mina föräldrar så ska vi kränga pizza och sen ska vi fortsätta sega. Finns inte så mkt mer att lägga till just nu. Hörs kanske senare.

Kisses and hugs

05-12-09

God morgon allesammans :)

Sitter här i sängen med älsk och pratar om lite allt möjligt. Vi ska nog inte göra så mycket idag faktiskt, typ laga lite mat, spela lite Guitar hero och lite sånt. Vet egentligen inte vad jag ska skriva mer. Hör kanske av mig senare.

Kisses and hugs

Blää.

Har så jävla tråkigt just nu. Hatar att vänta. Det är ju minst två eller tre timmar till innan jag kommer. Vill bara somna eller något så jag slipper vänta. Dessvärrre är jag inte alls trött. Måst hitta på något känner jag...

Let me sign.


04-12-09

God morgon gott folk :)

Idag är det äntligen fredag och jag ska få träffa min älsk ikväll :D Han ska va här hela helgen vilket kommer bli mycket trevligt. Dock slutar han inte förrän runt 10 ikväll så det blir lite sent men det gör absolut ingenting.

Nu på dagen hade jag tänkt stryka lite, dammsuga här uppe och städa toaletten. Kan behövas när man ska ha gäster. Sen ska jag nog skriva min analys i engelska och förhoppningsvis börja skriva på min hemtenta i psykologi som egentligen skulle varit klar för rätt längesen. Vi hörs kanske senare mina vänner. Ha det bra.


Kisses and hugs :)



.



Känner mig helt tom...


SKK

Va inne och kolla på lite hundar på SKK (Svenska kennelklubben) idag och hittade en fruktansvärt ful hund. Jag brukar gilla vinthundar och greyshounds och sånt men detta va ju något helt extremt. Den hete Azawakh och va nått så fruktansvärt tunn, såg lite äckligt ut faktiskt.




03-12-09

Godmorgon.

Torsdagen är kommen och planerna för dagen är att städa, handla mat och laga mat. Vet faktiskt inte om det händer så mycket mer. Längtar tills imorgon för då ska min söte göte komma hit :D Har inte träffat honom sen måndagsmorgon, alldeles för länge tycker jag. Nej nu ska jag börja fixa hade jag tänkt.

Ha en bra dag.

Kisses and hugs.

Tror jag har bestämt mig nu...

Tror nog det blir denna klänningen från VILA till nyår istället, testa den i måndes och det kan nog bli bra.


02-12-09

Hej hej.

Onsdag va det ja, sista dagen i skolan och nu har jag fyra dagar ledigt. Idag hade jag som sagt prov i historia, läste det bara en gång så det satt ju inte stenhårt om man säger så men jag lyckades i alla fall att svara på alla frågor utom en. Sen om det är rätt är en helt annan femma. Sen åkte jag och Lina till stan och hämtade min klänning som jag tänkte ha på nyår. Dessvärre satt den inte lika bra som den jag hade provat på Väla så jag vet inte riktigt om jag ska ha den. Finns egentligen inte mening om den inte sitter bra, men den är så fin! Sen har vi haft danska och det va lika skoj som vanligt. Har bara två gånger kvar tyvärr. Hade velat ha det nästa termin med. Kallt det har varit idag, eller hur? Blev att klä på mig lite grann. Nej nu ska jag bara ligga och dökolla på tv, inte så skoj.

Vi hörs.


Påklädd med mössa och helt kittet, redo att möta kylan.


Min snygga klänning, dock ser den inte så fin ut på bild.

Blööö!

Inte alls kul just nu. Har skallebank satan i det, har knappt pluggat till imorgon så det lär ju bli ett IG och jag saknar min söte göte väldigt mycket. Bara längtar tills jag somnar och hoppas på en bättre morgondag!

01-12-09

Tänk att det redan är december, helt sjukt. Den senaste månaden har gått riktigt, riktigt snabbt. Känns lite jobbigt. Har bara två veckor kvar i skolan.

Idag hade jag engelska på morgonen, kollade på film och fick reda på vårt nationella prov. Fick även reda på att jag kommer få MVG i betyg vilket jag är väldigt glad för. Så nu har jag MVG i engelska a, b och c. Sen hade jag ledigt fram till halv 3 och då sov jag mest. Sen blev det historia, mådde inte alls bra när jag satt där. Bara längtade tills vi slutade. Känner mig inte helt pigg än.

Lina skulle egentligen hämtat min klänning åt mig idag efter jobb men hon hade glömt så hon skulle hämta den imorgon istället. Är så pepp på att se den igen för jag kommer fan inte ihåg hur den såg ut :P Hoppas det blir bra så jag kan ha den på nyår. Håller tummarna.

Nej nu ska jag kolla klart på Project runway sen blir de mellanmål och sen duschen. Har även historiaprov imorgon så det blir plugg sen. Har inte ens kollat på det än så det lär inte gå så bra imorgon.

Ha det så bra.

Kisses and hugs



Såhär jävla sliten och skitig har jag sett ut idag, underbart!

RSS 2.0