Mihi!

Nu åker jag iväg till älsk. Vi firar förresten 3 månader idag, egentligen är det den 29:e men eftersom det inte finns någon 29 denna månaden så firar vi idag :)

28-02-10

Hej hej!

Bakischic är nog ordet som hade förklarat mig bäst idag. Jag springer runt med läppstift och långklänning och mår lite sådär. Så det är jävligt äckligt men fräscht på samma gång, om det nu är någon som förstår vad jag menar med det :P

Igår så va det mysigt, kaos, suddigt och sen lite mer mys. Jag är rätt nöjd i alla fall. Jag har tjatat om att jag vill äta rulltårta i säkert mer än en vecka så igår åkte älsk och köpte det till oss. Han köpte en jordgubb och en choklad. Jordgubben va riktigt god men chokladen smaka lite konstigt och va jävligt torr vilket vi båda tyckte va rätt konstigt. Jag kollade på bäst föredatumet och då hade den gått ut för 18 dagar sedan. Så jävla räligt, blir man inte lite förbannad på sånt? Ville bara dela med mig av det för jag tycker det är så jävla dåligt att dom inte har bättre koll på sånt.

I alla fall, vaknade imorse och mådde sådär. Älsk, snäll som han är, åkte till stan och köpte McDonalds till oss. Finns inget bättre än riktigt fet mat när man är bakis. Sen va han tyvärr tvungen och åka hem och lämna bilen och sen skulle han iväg på jobb ett litet tag. Han kanske kommer och hämtar mig sen, ska se om jag orkar sova där inatt. Det jobbiga är inte att sova där, men att vakna upp ensam och behöva ta bussen hem. Känns lite drygt.

Fy fan va jag ordbajsar idag, ni får ursäkta om mitt inlägg inte hänger ihop för fem öre men jag är lite virrig i skallen. Är så jävla glad över vädret med, fönstret kan stå på vid gavel utan att man dör av kyla. Så jävla underbart. Nej nu ska jag nog ta mig i kragen och hoppa in i duschen snart.

Kisses

Såhär underbart porrig är jag idag :P


Målade förresten över alla guldiga detaljer förutom dragkedjan på mina skor. Tycker det blev mycket snyggare.


Himma!

Nu är vi äntligen hemma efter våran lilla utflykt. Har varit borta i hela 5 och en halvtimme så man är rätt trött nu. Har varit i stan, mina skor va slut tyvärr. Sen har vi varit på älsks jobb två runder, en gång på Väla, sen på systemet, sen på Familia och sist men inte minst körde vi Elias och Rebbe i Ängelholm för Elias bil va sönder eller vad det var. Jag fick min tunika av älsk, blev mycket glad. Fick även låna pengar till läppstiftet :D Sen på Skopunkten hittade jag ett par andra skor som jag köpte istället. Inte alls lika fina men dom funka och dom va 200 kr billigare så det är ju inte helt fel. Nu ska vi snart börja laga mat va det tänkt och dricka lite gott. Köpte lite "champange" för att fira älsks körkort ordentligt :P

Hoppas ni får en mycket trevlig lördagkväll för det ska minsann jag :D

Pusspuss

Läppstiftet, är lite kladdigt på bilden men jag tycker färgen är riktigt snygg i alla fall.


Skorna


Tunikan

27-02-10

Hello bitches!

Vaknade för ett litet tag sen av älsks skit störiga alarm. Han skulle till Hyllinge och låna en bil. Så nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem (med juice) så ska vi äta frukost. Sen ska vi fixa oss. Först ska vi in till stan och köpa mina skor (håller tummarna för att dom är kvar) och sen blir det Väla där vi nog ska käka lite och köpa lite smått och gott. Skulle kanske få den tröjan på Indiska av älsk. Sen ikväll ska vi käka tacos och dricka lite öl, ska bli väldigt trevligt.

Nej nu får fan älsk komma snart, är svinhungrig :P Jag återkommer senare men det jag köpt, om det nu blir något. Ha det gött.

Pusspuss


.


Finished!

Nu är jag äntligen klar med städningen! Har hållt på med detta hela veckan och nu är allt färdigt. Har nog inte varit såhär rent på väldigt länge. Känns jävligt skönt :D

26-02-10

Hej hej.

Ingen bra start på dagen idag. Min bebis har stukat sitt ben så jag är lite deppig. Tycker jätte synd om henne. Hon haltar som fan. Det började igårkväll vid 11 att katterna skrek på varandra här utanför så jag gick ut för att försöka få in henne men hon kom inte. Så vakna jag igen vid 4 av att det va katter som bråka så då gick mamma ut och fick in henne till sist. Så vi tror att antingen är det en hankatt som varit på henne (är ju snart mars och då är hankatterna inte så snälla) eller så har hon försökt springa där ifrån och trampat fel. Vi ska hålla ett öga på henne över helgen så det inte blir värre så ska vi nog till veterinären på måndag.

Men nog med sånna tråkigheter. Älsk ska komma hit direkt efter jobbet, han ska va här hela helgen. Men innan dess ska jag bli klar med min städning, har hållt på med det hela jävla veckan så nu är det mest bara finputsning kvar. Just nu har jag nog inte så mkt mer att säga. Hoppas ni får en mycket bra fredag.

Kisses and hugs

Min lilla bebis :(


Roadtrip!

Eller nja, kanske inte roadtrip, men älsk ska i alla fall komma hit om ett tag så ska vi köra en liten runda. Ett måste nu när han har fått körkort! :D

Såhär ser jag ut idag, platta håret, va riktigt längesen. Inte allt för stor skillnad dock :P

Grattis älskling!


Gimp.

Har suttit och pillat lite med min Gimp, det är ungefär som Photoshop fast gratis. Har kunnat göra lite småsaker innan men nu har jag lärt mig lite mer. Är långt ifrån expert men jag har i alla fall hittat en jävligt cool effekt där man ska ta bort lite finnar och sånt, aldrig fel :P Tror även jag har lärt mig hur man gör så att visa saker är i svartvitt och vissa är i färg. Ska fortsätta exprimentera lite :D Det är lite roligare när man faktiskt fattar något.

Förutom det har jag plockat undan lite, ska städa färdigt imorgon. Ska iväg och handla med mor sen, dom ska bort i helgen så vi ska handla mat till mig och älsk. Sen ska jag nog plugga hade jag tänkt. Hoppas ni får en trevlig dag.

Pusspuss


Originalet, egentligen inget fel på den mer än att jag har en finne i pannan :P


Resulatet. Tog bort finnen, testa även att ta bort min piercing och det blev rätt bra. Sen så gjorde jag mina läppar röda, vet att det är skit fult men jag ville bara prova när jag ändå va igång :P

.

Världens bästa lilla hårboll.


Lite vår tack!

Kollade igenom lite bilder sen i somras och det får mig att längta efter lite sol. Älskar verkligen våren, mer än sommar faktiskt. Tycker den ska komma snart :)



24-02-10

Hola!

Det blev ingen noggrann städning idag, behövde röjas mer så det fick bli det istället. Har slängt en jävla massa skor, skokartonger och kassar. Har även skruvat lite med kranen i badkaret för den krånglar en hel del. Sen så är det så att jag hade spillt stearin på golvet från ett rött ljus som jag har i fönsterkarmen. När jag tog bort stearinet märkte jag att den har färgat av sig på golvet så där är en stor röd fläck. Inte speciellt roligt, så jag har skrubbat och skrubbat men allt har inte försvunnit än. Fast det har nog blekts lite tror jag. Hoppas verkligen det går bort. Inte så kul när vi ska sälja huset och det är en stor röd fläck på golvet. Har även ett brännmärke i golvet som jag inte har någon aning om hur den kom dit. Lite jobbigt. Men men så kan det va.

Hittade en bild på en tröja som jag såg på Indiska när jag och Lina va på Väla. Är så jävla kär, måste verkligen ha denna tröja. Har fyra grejor som är måsteköp när mina pengar kommer. Skinnjacka, läppstift, tröjan och skor. Fast skorna kanske jag ska köpa redan på lördag. Ska få låna pengar av mor innan dom försvinner. Lite surt om dom redan är borta när jag kommer dit, då kommer jag nog börja gråta, på riktigt alltså :P

Nej nu ska jag äta lite tänkte jag sen ska jag fortsätta lite med röjningen. Talk to you later biiatches!

Kisskiss


Tröjan, eller tunika/klänningen eller vad fan man ska säga. Perfekt nu till våren i alla fall.


23-02-10

Tråkigt att det blev så sent idag men jag har inte orkat förrän nu. Tog bussen hem från älsk vid kvart i 11. Sen när jag väl va hemma tog jag det först lugnt, efter ett tag fick jag ett jävla ryck så jag började plocka undan och sånt på rummet. Hängde och la in alla mina kläder i garderoben. Va jätte längesen jag gjorde det och jag har hunnit köpa en hel del kläder sen dess så jag märkte nu att det knappt får plats med allt. Stången mina kläder hänger på kommer gå sönder vilken sekund som helst känns det som. Men jag ska lägga in lite kläder inne hos mor istället.

Tog bara det värsta idag så tänkte jag städa lite noggrannare imorgon och även stryka lite kläder och sånt. Va jävligt längesen jag gjorde något av det. Har sagt att jag ska göra det hur många gånger som helst men det har fan aldrig blivit av. Har tappat suget innan jag ens börjat men nu känner jag att det fan är dags att ta tag i det hela.

I alla fall, älsk kom hit direkt efter jobb för han skulle hämta mp3n jag lånade av honom. Blev att han stanna till kvart i tio men jag klagar inte. Finns inget bättre än att pussa och krama på honom. Är lika lycklig varje gång vi träffas :)

Nu ska jag nog göra min redo för sängen snart. Känner mig skit sliten. See you tomorrow.

Kisses

22-02-10

Hello there!

Måndag, alltid lika underbart! Men jag har faktiskt sportlov så jag ska inte klaga. Vaknade och hade fortfarande as ont i nacken och ryggen så nu är hela jag insmord i tigerbalsam. Hjälper faktiskt en del. Har även legat lite på vår spikmatta. Va tvungen att ha en tröja på mig för det gjorde på tok för ont annars.

Har precis gått 20 minuter på vår lilla trampmaskin. Kände att jag behövde röra mig lite och jag va inte så sugen på att gå ut och gå i detta jävla skitvädret. Börjar bli jävligt less på snön nu. I början va det mysigt men nu är det bara jävligt störigt. Hade det varit fint väder hade det varit mer okej men nu bara blåser det och snöar hela jävla tiden. Ska sova hos älsk ikväll, vi ska bada och så ska han massera mig. Hoppas det kommer hjälpa min rygg :)

På tal om ingenting så köpte jag ju en ny mascara i fredes, det va en sån när man ska ta vitt först och svart sen. Alla säger att den är jättebra men jag va inte speciellt förtjust faktiskt. Det ända som jag verkligen gillade det va de vita. Önskar att det fanns en mascara som bara va vit. Tyckte det va riktigt snyggt :)

Hoppas ni får en trevlig måndag :)

Pusspuss



21-02-10

Hej hej.

Har inte orkat skriva något innan. Igår va jag med Kajsa, Lina och älsk på loppis här i Bjuv. Vi hitta inget och jag frös så jag och älsk åkte hem igen och dom andra åkte iväg på en annan loppis. Sen låg vi mest i sängen hela dagen och kolla på film och spela lite spel och sånt.

Idag har jag kollat på film, Rosemarys baby, en gammal skräckfilm från 1968 tror jag det va. Den va rätt bra, lite konstigt slut dock. Mycket mer än så har faktiskt inte hänt idag och kommer nog inte hända heller. Har gjort något med min rygg så jag har lite ont i skallen. Kan va när jag gick och bar runt på älsk igår, inte så smart kanske :P Men det har varit en mysig helg, fast det är det alltid när man umgås med sin kärlek :)

Vi hörs imorgon.

Pusspuss


Äckligt för er, gullig för oss :P

.

Hola darlings!

Jag hittade så jävla mkt grejor, så störigt. Men men snart så kommer pengarna.
Hitta en annan skinnjacka som va 600 kr billigare men ändå lika snygg som den andra jag egentligen hade tänk köpa så då blir det ju den billiga :)
Har jag råd med ett par skor med. Som jag även det hittade på Åhlens. Va sån med tjock, kanske 4 cm hög klack. Riktigt sköna och riktigt snygga. Har aldrig ens tänkt på att testa sånna med tjockare klack men dom är ju fan så mkt skönare än sånna med tunn kan jag säga. Sånna som man kan ha både till vardags och fest så dom ska jag nog köpa om dom finns kvar sen. Dom va nämligen på rea, men jag håller tummarna.

Jag har väldigt länge velat ha läppstift men han aldrig hittat en färg som jag tycker passar. Brukar se ut som en nerknarkad prostituerad i dom flesta. Men så har jag länge tänkt på att testa en som är mörklila och det va faktiskt riktigt snyggt. Så en sån ska det också bli. Köpte en mascara dock, det va jag så illa tvungen till. Snart kommer älsk hit så ska vi käka lite och resten av kvällen ska vi väl mest mysa.

Ha en trevlig kväll.

Kisses


Blev lite fläckigt för jag tog på det utan spegel men jag tycker färgen är riktigt snygg. Den är lite mörkre än på bilden.

19-02-10

Hey hoes!

Då va det fredag, inte helt fel. Ska med Lina till Väla lite senare för hon ska hitta en klänning, hoppas verkligen att jag inte hittar något som jag inte har råd att köpa. Blir jätte ledsen och besatt då :P Men nej nu gäller det att spara det lilla jag har och sen när jag får mina pengar vet jag precis vad jag ska köpa. Har hittat en supersnygg skinnjacka. Lite över min prisgräns men det kan de va värt när det är en sån grej. Måste betala av lite skulder också, är skyldig runt 2600 kr. Men det underbara är att att CSN håller på att byta datasystem så det kan va därför det tar en sån jävla tid. Det har fan gått 8 dagar, förra gången av det bara 6. Nej nu ska jag sluta obsessa om det.

Ikväll kommer älsk hit, planen va att vi skulle va hos honom men han fick jobba längre idag så det är enklast om han kommer hit istället. Oooh på tal om ingenting, både Greys anatomy och True blood börjar 3:e mars. Fy fan va gött! Två av mina favoriter.

Nej nu ska jag börja fixa mig färdigt. Ha en underbar fredag.

Pusspuss

Johnny Depp

Fick precis en insikt om att Johnny Depp är förjävla snygg när han är med i Sweeny Todd.


18-02-10

Hellu!

Då va det torsdag vilket innbär skolan, börjar fyra om vanligt och går till sex eller sju ungefär. Men det är en soft lektion så det gör inget att man går så länge. Efter det tror jag inte det händer speciellt mkt. Älsk kommer hem från Göteborg idag men vi ska inte träffas förrän imorgon tyvärr. Orkar inte sitta själv i hans lägenhet medan han jobbar imorgon.

Igår lekte jag mena Lina, vi snacka lite skit och glodde tv. Sånt som jag och Lina gör bäst :P Vi funderar på att vi ska samla ihop lite folk så tänkte vi nattbowla och käka. Får se hur det blir med de men det hade varit skoj. Fast det får vänta tills jag fått mina pengar. Är inne på CSN minst 10 gånger om dagen för att se om dom har godkänt min ansökan. Det av en vecka sen dom fick in min studieplan och dom borde fan ha bestämt sig nu. Känns ju inte som dom har så jävla många ansökningar nu, dom flesta har ju redan börjat skolan för längesen. Men men det är sant som min mor säger att på alla ställen där det handlar om att ge pengar till folk är dom alltid så jävla sega.

Nej nu har jag nog inte så mkt mer att säga, ska gå och skita hade jag tänkt :P Ha en fin fin torsdag.

Pusspuss

17-02-10

Känner inte för att skriva något idag så jag ska bara säga grattis till Mia och Emelie som fick träffa Rammstein igår :D

.

Jag saknar min bajskorv!


16-02-10

Hej.

Idag har jag egentligen ingenting vettigt att säga. Har ont i huvudet och ont i halsen annars är det någerlunda bra. Idag har jag gjort absolut ingenting, eller jag har tvättat. Alltid något. Ska göra absolut ingenting resten av dagen med.

Bye bye lovelys

Upp!

Nu ska jag äntligen kolla på Upp, har velat se den ett bra tag. Och nej man blir aldrig för gammal för att kolla på tecknat!


.

Hej igen.

Nu har jag äntligen lite tid och ork att sitta ner och skriva. Älsk sitter på tåget till Göteborg nu, han kommer inte hem förrän på torsdagkväll. Kommer sakna honom jätte mycket. Men det kommer nog gå snabbt får jag hoppas :)

I lördes skulle ju jag och älsk ha alla hjärtans dagmiddag, men det blev inte så bra. Eller maten va god men den va inte speciellt romantisk haha :P Men det gör inget, vi vet att vi tycker om varandra ändå. Lite senare gick vi in till Elias och drack några groggar, kolla på film och snacka skit. Sen igår va jag sjukt seg för det blev inte så mkt sömn men det va bara att fixa sig för vi skulle iväg på bio med mor och far. Kollade på Avatar i 3D, det va rätt så häftigt faktiskt. Fortfarande en underbar men sorglig film. Sen kom vi hem och käka pizza, den satt precis var den skulle kan jag säga. Efter det gick vi in till Rebbe och Elias och kolla på The collector, mycket udda film. Vi va så slitna båda två så vi hoppa i säng efter det.
Tog bussen hem 13.45 idag för att jag skulle till skolan vid halv. När jag väl va på skolan va där inte en jävel från min klass där så jag väntade ett litet tag sen gick jag igen. Mycket udda, tycker att någon borde sagt något om vi skulle varit någon annanstans men icke. Sen dess har jag inte gjort så mkt annat än att ligga i sängen och frysa. Vilket jag nog ska göra resten av dagen med.
Hoppas ni får en mycket trevlig måndagkväll.

Pusspuss

Igår

15-02-10

Hej hej.

Sorry för dålig uppdatering men jag har icke haft tid. Kom hem för ett litet tag sen. Återkommer lite senare med mer.

13-02-10

Hello!

Är lite sliten idag, va inte i säng förrän vid 3. Det va i alla fall jätte trevligt hos Bezze igår. Vi käkade middag, snackade och åt lite till :P Bezze hade det riktigt, riktigt fint hemma hos sig. Man blir lite avundsjuk faktiskt :P
Hade äntligen på mig som sammetskjol igår, har inte riktigt vetat vad jag ska ha till det innan men det blev snygg med ett vanligt svart linne och en kofta. 
 
Ska hem till älsk vid 2, halv 3. Vi ska käka middag och ha lite alla hjärtans dag mys. Fick bli idag istället för imorgon för då ska vi åka till Ängelholm och se Avatar med mina föräldrar. Jag har ju redan sett den en gång men det va på datan och filmen hade dålig kvalitet. Nu ska den ses i 3D, ska bli spännande :)

Ska hoppa in i duschen snart, sen ska jag fixa mig. Hoppas ni får en underbar lördag.

Pusspuss

Från igår

12-10-02

Hi everybody!

Fredag och helg, inte helt fel :D Skulle egentligen städa mitt rum idag men mamma kommer hem tididgt och då tappar man suget. Tycker inte om att städa när det är andra hemma. Det får bli en annan dag, ska inte va hemma så mycket denna helgen ändå så jag slipper se eländet. Idag kommer älsk hit efter jobb, ska bli mysigt att umgås lite med honom :) Jag ska tvinga med mig honom till systemet, inte roligt att gå och handla själv. Sen ikväll ska jag hem till Bezze på inflyttningsfest/tjejkväll. Ska kolla på hennes nya lägenhet och käka middag och lite sånt. Ska bli riktigt mysigt, va längesen vi gjorde något sånt. Nu hade jag tänkt kolla på en film sen blir det duschen så jag luktar lite gott när älsk kommer :)

Såg förresten 500 days of summer igår. Lina har tjatat om denna film hur länge som helst men jag har aldrig vetat vilken det va så igår tog jag tag i det och kolla på den. Den va väl bra, men jag trodde den skulle va bättre.

Hoppas ni får en underbar fredag för det ska verkligen jag! :D

Pusspuss

.

Ibland glömmer jag hur mycket jag tycker om dig men det tar inte lång tid innan jag kommer ihåg det igen. Du är mitt hjärta och jag saknar dig varje minut du inte är med mig.


11-02-10

Goddag!

Torsdag idag vilket innebär skola från 4-7 ungefär. En jävligt lång lektion men den är rätt så rolig så det är lugnt. Sen tror jag inte att det händer så mkt mer idag, kanske drar hem till älsk. Det är inget som är bestämt, han vet inte ens om det men vi har en tendens att träffas ändå.

Igår va jag som sagt bara hemma och plugga, hände inte mycket roligt där. Sture va så jävla udda på kvällen, hon skulle klänga på mig hela tiden. Hon till och med sov i min säng inatt vilket hon ALDRIG gör annars. Sen tänkte jag att hon kanske skulle dö eller något om det va därför hon ville va nära mig så då låg jag och oroa mig för det hela tiden. Men hon överlevde natten så det va ingen fara med det. Hon va väl bara sällskapssjuk helt enkelt. Hon måste ju va fruktansvärt uttråkad, hon är ju van att va ute varje natt men nu när det har varit kallt och snöigt så har hon inte velat gå ut så hon har varit inne i några veckor nu. Nej nu va det nog snack om Sture :P

Ska hoppa in i duschen nu, kan behövas. Hoppas ni får en trevlig torsdag.

Pusspuss



Pluggarn'

Jag sitter faktiskt och gör läxa så jag är rätt stolt över mig själv! Har en del att göra i etiken eftersom jag kom in så sent. Så det är vad jag ska göra resten av kvällen och jag måste säga att jag tycker det är rätt skönt :)

10-02-10

Hellu!

Ligger i sängen och har precis beställt hem böcker, tyvärr kommer det ta ett tag innan jag får dom skulle jag tro. Har inte fått sålt några av mina böcker heller. Drygt som fan. Men men det kommer väl får jag hoppas :) Idag tror jag inte att det händer speciellt mycket. Hoppas på att min etikbok kommer idag så jag kan göra läxan till imorgon. Sen ska jag tvätta och fixa lite med disk och så. Nej nu har jag nog inte så mkt att säga. Hoppas ni har en bra dag.

Puss hej

Underbara sms

Blir man inte bara underbart glad när man får sånna här sms: " Dagens "onödigt vetande", min pung guppar i vattnet och det känns konstigt när den gör det! :D" Haha underbart!

.

Asså jag får sån jävla psyke på folk ibland! Folk som är sånna jävla attention whores att dom verkligen gör och säger allt för att folk ska känna sympati för dom! Om man har problem är det klart att man ska prata om det med sina vänner men man ska fan inte sitta och skriva dryga statusar på sin jävla Facebook bara för att folk ska fråga vad som har hänt och sen får till svar att "nej, det kan jag inte säga". Men skriv det för fan inte på Facebook då ditt jävla pucko! Bloggen ska vi fan inte ens tala om. Jag mår fysiskt illa. Fan jag vill verkligen spotta dig i ansiktet just nu! Du är äcklig och patetisk!


09-02-10

Hola!

Va jätte mysigt med älsk igår. Vi käkade middag och sen gick vi in till Elias och Rebbe och kolla på film. Skit konstig film, Dread hette den. Tråkigt nog skulle älsk börja jobba tidigt idag så han gick redan vid 6. Jag sov till 8 ungefär sen va jag tvungen att åka tillbaka till Bjuv och gå till skolan och hämta min studieplan. Ska skicka iväg den till CSN så snart som möjligt så får jag hoppas att det inte tar så lång tid tills jag får mina pengar. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mkt. Kollat på Real world och lite sånt.

Sitter och lyssnar på Road salt med Pain of salvation som va med i Melodifestivalen i lördes. Jag blev helt kär i den låten. Han har så jävla god röst och så står han där barfota med trasiga jeans och ett linne. Kan inte bli mycket bättre än så. Röstade faktiskt på dom två gånger, så kär blev jag :P Nej nu ska jag gå ner och äta lite hade jag tänkt. Tror inte det händer så mkt idag. Ska beställa hem lite böcker typ. Ni får ha en underbar tisdag!

Puss på stjärten!


.

Det blir ännu en natt hemma hos älsk. Så länge klarar vi att va utan varandra. Men hade det inte varit så hade jag börjat undra :)


08-02-10

Hej hej.

Jag va riktigt riktigt trött igår kväll. Somnade redan vid 10. Klockan ringde vid 07.30, först kände jag mig utvilad men icke. Gick till skolan och fick fixat några papper till CSN, måste dock gå dit imorgon igen och hämta dom för de skulle skrivas på eller något. När jag kom hem sov jag en timme till, helt slut fortfarande :P

Ska till skolan igen vid 14.30 för att ha psykologi b, ska faktiskt bli kul. Sen vid fyra ska jag träffa några lärare och prata om mina distanskurser. Nu måste jag läsa två kapitel i psykologiboken så jag hänger med när jag kommer dit. Ni får ha en bra dag.

Pusspuss

07-02-10

Hej hej.

Sorry för dålig uppdatering men jag har inte orkat när jag varit hemma hos älsk. Har haft bättre saker för mig. Det har varit en väldigt lugn helg. Vi har bland annat ritat på varandra, badat i badkar (vilket jag inte gjort på hur många år som helst), varit på Familia och lite annat. Har varit hemma i kanske fem minuter och jag saknar honom redan. Sån jävla toffel :P

Resten av dagen ska jag nog inte göra så mkt, kolla på Project runway, duscha och plugga lite. Ni får ha en underbar dag.

Pusspuss


Såhär nördiga är vi!


Badade och tände ljus, super mysigt.


Puss på min bajskorv!

05-02-10

Hellu!

Har precis lagt ut mina gamla böcker på lycknis.se och hoppas på att få dom sålda så jag inte behöver lägga ut så mycket pengar på mina nya böcker. Känns jävligt skönt att ha kommit igång med skolan igen så jag kan få in lite pengar på kontot. Kan behövas :) Ska dock börja leta jobb också. Nån helggrej eller nått sånt.

Ska sova hos älsk hela denna helgen också. Vet inte riktigt vad vi ska göra men någon kommer vi nog på. Nej nu vet jag faktiskt inte vad jag ska säga mer så vi hörs nån annan gång. Ha en underbar helg.

Pusspuss

I need some lovin'

Nu blir det hem till älsk och äta middag och mysas, det kan jag behöva :D

Här går det undan.

Va på skolan vid 2 och sökte och jag har en lektion idag vid 4 så det går jävligt snabbt när det väl går. Har redan fått en uppgift, men det va mest bara en presentation av mig själv så det va inget avancerat. Lite panik med hur snabbt det gick, men men.

04-02-10

Hej hej.

Ringde till Komvux för ett litet tag sen för att höra hur det gick med min ansökan men dom hade tydligen inte fått in den så vi bestämde att jag skulle komma dit vid 2 och göra en skriftlig ansökan. Måste också ta upp en grej om CSN. Förra terminen hade jag ansökt om att studera på heltid men hade bara 350 poäng i slutbetyg så vill CSN veta om mina förra studieresultat så vill jag inte att dom ska tro att jag lurat dom på något sätt så att jag kommer bli skyldig dom pengar. Usch det är så mycket nu som jag har sån jävla ångest över. Håller på att få magkatarr för att jag är så stressad inombords. Är verkligen nere i en svacka nu. Men men, bara det löser sig med skolan och CSN så kommer jag må mycket bättre. Nu har jag nog inte så mkt mer att säga, vi hörs.

Puss hej

I love you, man!

Jag och Lina kollade på I love you, man nu ikväll. Skit rolig film, den kan jag verkligen rekommendera :D



.

Nu har jag äntligen hämtat mitt id och mina linser. Va inom Maxi också, köpte lite jordgubbar och choklad för att peppa upp mig lite. Har varit lite deppig dom senaste dagarna tyvärr.



Inget perfekt foto, men fan så mkt bättre än det förra :D


Mums!

03-02-10

Hej hej.

Kom hem från Hyllinge för ett litet tag sedan. Sov där inatt, var inte planerat för fem öre. Men jag va lite ledsen igår så skulle älsk och Johan till Statoil så då hämtade dom upp mig på vägen. Kollade på Paradise hotel finalen hemma hos älsk. Tycker faktiskt att rätt par vann, inte för att jag är så förtjust i Jackie men dom förtjänade bättre än Erika i alla fall. Hon har ju inte bidragit med speciellt mkt, mest knullat runder och haft tråkiga kläder på sig :P

Idag är planen att åka till polisen och hämta mitt id och till optikern och hämta mina linser. Är verkligen på tiden nu, dom har nog gått över tiden med typ två veckor. Bara man har haft inne dom i tio minuter är ögonen helt grusiga, inte så skoj. Sen ikväll vettifasen vad som händer, får ta det som de kommer.

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs kanske senare.

Kisses and hugs

.



Miss you like crazy.


Bajs!

Det blev inget id-kort idag ändå för mamma ville inte köra för att det snöa... Bajs också!

House!

Ikväll har House säsongspremiär, älskar det programet. Så nu vet jag vad jag ska göra ikväll! :D



Id-kort!

Nu har mitt id-kort blivit klart så jag och mamma ska till polisen och hämta det sen :D Ska bli skönt att äntligen att ett giltigt kort. Har gått runt och känt mig som en minderårig trots att jag är 21 år gammal, inte så skoj. Känns som en riktigt lättnad att få ett nytt :D

02-02-10

Hej hej.

Idag känner jag mig riktigt seg. Har ont i huvudet och sånt smått och gott. Vill bara ligga i sängen idag, vilket jag nog lär göra. Tror inte det lär hända något speciellt idag. Skolan har fortfarande inte hört av sig och jag skicka in min ansökan den 19:e så dom borde ju ha hunnit gå igenom den tycker man. Nej nu ska jag lägga mig och dega och hoppas på att jag blir piggare sen.

Byebye

01-02-10

Hello hello.

Då va det ny månad. Tiden går sjukt snabbt. Skolan har fortfarande inte hört av sig om hur det blir med kurserna. Skulle ju va rätt skönt på veta men neeej, så snälla ska dom inte va. Men men hoppas på att det kommer idag med posten, eller imorgon.

Idag ska jag plocka undan lite här hemma. Har sagt det flera gånger nu men det har aldrig blivit gjort så nu är det dags! Sen kommer älsk hit så ska vi äta middag och lite sånt. Mer än så har jag inte planerat för idag. Det blev ett måttligt intressant inlägg idag tyvärr. Men så blir det när man inte har gjort något speciellt.

Ha en bra dag.

Pusspuss

RSS 2.0