30-04-10

Hej!

Kom precis på en sak, jag och älsk har varit tillsammans i fem månader från och med igår. Det hade vi glömt bort båda två. Men men, grattis till oss antar jag.

Idag är det Valborg, något som jag också glömt bort. När man va yngre skulle man alltid festa och dricka när det va Valborg men det har jag inte gjort på några år nu. Jag och älsk ska hem till Andy lite senare och umgås. Dom andra ska grilla och sånt men eftersom jag inte kan äta så ska vi komma lite senare. Lite drygt att sitta och kolla när alla andra äter :P Men det ska vi skoj att bara sitta och umgås i alla fall.

Jag har faktiskt städat idag förresten. Toan är helt klar, har en del kvar i mitt rum. Eller det är väl mest alla jävla kläder som ska hängas upp. Det är de drygaste, men jag ska fan se till att få gjort allt innan jag sticker ikväll. Nej nu ska jag väl fortsätta med det men jag hoppas att ni får en trevlig Valborg. Ha det bra.

Kisses!

29-04-10

Hej hej.

Blir sent idag men jag har inte hunnit innan. Har spelat Spore i princip halva dagen. Sen drog jag och älsk och hämta ut ett paket, åkte till stan och bytade några påsar till mig. Efter det åkte vi hem till mig. Jag har tittat på nya avsnitt av The Hills och The City. Drama, drama, drama! Jag älskar det! :D

Har även beställt hem lite grejor från H&M. Skulle egentligen bara haft klänningen men eftersom den bara kosta 70 kr och man måste beställa för minst 190 kr så packa jag på mig lite smycken också. Brukar inte köpa smycken så ofta så det va välbehövligt. Tyvärr är grejorna inte leveransklara förrän vecka 25 så jag får vänta ett bra tag innan dom kommer. Men det kan bli som en lite present till mig :P

Ja mer än så finns det inte att säga. Har inte gjort så mkt dom senaste dagarna så då finns det inte så mkt att skriva. Men jag hoppas ni har haft en bra dag i alla fall.

Kisses!


Behövde en enkel svart klänning och denna va perfekt, väldigt billig med :)

7-pack ringar

4-pack örhängen

Köpte tre likadana örhängen i olika färger. Älskar den lila!



28-04-10

Hej hej!

Glömde helt bort att skriva igår. Gjorde inte speciellt mkt förutom att spela Spore, kolla film och gosa med älsk. Jag och älsk va även på Maxi, köpte en film med Joakim och Knattarna, finns inget bättre än gamla Disneyfilmer/serier. Vi köpte också en jävla massa te och två aromer som jag kan ha i mina påsar för att pigga upp smaken lite. Köpte pepparmint och arraksrom, ska testa det på min choklad nu på morgonen. Kan nog bli gott :)

Va i alla fall väldigt trött igår, hungern böjar ta ut sin rätt. Men det är typ nara idag med som är det värsta sen så ska jag börja bli piggare och gladare igen. Älsk tog i alla fall så bra hand om mig igår, han kittla mig på ryggen, vi bada, han tvätta mitt hår!(något av det skönaste jag varit med om på länge!) och så kramades vi en jävla massa.

Nej jag känner att jag är alldeles för snurrig när jag skriver, vakna precis så det kan va därför. Men jag hoppas ni får en bra onsdag i alla fall.

Kisses! 

26-04-10

Hej hej!

Jävlar va varmt det är idag, nästan 20 grader för fasen. Idag är min första dag på påsar, känns inte så farligt än faktiskt. Är inte speciellt hungrig heller. Har dock gjort en stort misstag och köpt några påsar i vanilj och innan när jag skulle dricka den så för varje klunk jag tog höll jag på att kräka. Jag klarar verkligen inte av den så jag ska in i veckan och byta dom. Kan verkligen inte få ner det.

Men nog om sånna äckligheter. Vet faktiskt inte vad som händer idag. Man borde ju gå ut och gå i alla fall när det är så fint väder så det blir de nog :) Fan va jag hade lite att prata om idag, så nu blir de inte mer. Hoppas ni får en bra dag i värmen.

Peace!


25-04-10

Nu åker jag hem till älsk för en jävla massa söndagsmys!

Kisses



24-04-10

Hola!

Kom precis hem från Familia. Köpte mig ett svart baslinne från H&M som ska med till Rom, en massa tottar och lösögonfransar. Dom hade äntligen mina älskade 105:or :D Vi va även en vända på systemet, köpte lite vin till ikväll. Inte helt fel faktiskt. Ikväll ska vi nog inte göra så mkt, käka tacos och dega typ :P

Börja ladda hem den nya säsongen från Top model igår, har suttit och kollat på nästan hela nu. Missar alltid det när de är på tv så jag tänkte att de va lika bra att ta hem dom. Lovar att inte skriva vem som vinner haha :P

Nej nu finns det väl inte så mkt mer att säga. Hoppas ni får en underbar lördag, med väder som detta kan man inte va på annat än bra humör.

Kisses!

Badass biiiatch!


.

Har precis suttit och sorterat mina bilder i olika mappar beroende på vilket år dom är tagna. Det va skit många bilder där jag bara tänkte "Men shit, dom kan väl inte va tagna samma år!?" Men det va dom. Ett år är fan en lång tid ändå och man hinner ändras en hel del.

Bilden till vänster är tagen i januari 2009 och den till höger är tagen i november 2009. Tycker inte det ser ut som samma människa :P


23-04-10

Hello you sexy people!

Idag va det tidigt upp, i alla fall för att vara mig. Klockan ringde 06.20 och om inte det är illa nog så somna jag inte förrän fyra. Så jag har fått lite mer än 2 timmars sömn, underbart! Men jag har inte varit så farligt trött ändå. Börjar komma mer nu. Fick skjuts in till Xtravaganza av älsk, dom bjöd på frukost. Det va väldigt trevligt faktiskt. Efter frukosten så tränade jag. Va rätt gott, fast om jag ska va ärlig så tyckte jag att jag slöa rätt så mkt.

Efter det så kom mor och hämta mig så åkte vi till polisen och hämta mitt pass. Känns skönt att ha det gjort i god tid. Är ju bara en månad kvar till vi åker till Rom. Köpte även påsar idag, börjar på måndag. Känns både jävligt jobbigt och jävligt bra. Men jag behöver det nu känner jag. Behöver bli av med några kilo innan vi åker till Rom och det är de snabbaste sättet. Dessvärre är det även det dyraste sättet. Men men det får de va värt.

Ja i alla fall, sen jag kom hem har jag inte gjort så mkt. Försökte sova men gick icke så bra tyvärr. Tänkte försöka snart igen. Har förresten satt tillbaka min piercing igen, jag sakna den. Kände mig som en mes när jag kolla mig i speglen. Förlåt Lilly :P

Senare ska jag baka kladdkaka till mig och älsk. Han ska sova här hela helgen. Mina föräldrar ska iväg och vi ska ta hand om bebiskatten! Det blir lite extra god mat denna helgen eftersom jag inte får äta från och med måndag. Lika bra att kränga lite extra nu :P Hoppas ni får en trevlig dag allihop för det tänker jag. (En jävla massa ordbajsande idag förresten, ber om ursäkt för det :P)

Kisses and hugs!

Inte så dålig, men kolla utväxten :P

Hjälp!

Hjälp efterlyses! Behöver någon som vill slinga/blondera mitt hår! Hade egentligen velat blondera hela håret men vill fan inte att det ska bli helt gult och fläckigt. Min utväxt måste i alla fall bort! Någon som känner sig manad att hjälpa mig, i så fall hör av dig :D


Jag med min gigantiska utväxt. Not cute!

Design.

Som ni ser har jag ändrat design på bloggen. Bilderna blev inte helt som jag tänkt men det får duga. Är ju inget snille på det här med stilmallar och liknande så det får vara såhär så länge. Det ser i alla fall lite roligare ut än det gamla svart och vita. Behöver ju lite färg nu när det är vår. Hoppas ni gillar det i alla fall :)

22-04-10

Hello!

Har precis kollat färdigt på filmen Milk. Den handlar om den första öppet homosexuella man att bli vald till ett politiskt ämbete i Kalifornien. Väldigt bra film, om man nu är för bi-homo- och transsexuellas rätt vilket jag är. En sak som stör mig riktigt mycket, något som dom som är emot homosexuella tog upp i filmen, är att folk kopplar homosexuella till pedofiler. Jag har aldrig förstått kopplingen mellan att en man eller kvinna som älskar någon av samma kön automatisk måste tycka om att våldta barn. Va fan har det med varandra att göra? Blir så jävla förbannad när jag hör sånt, det är bara så jävla korkat!

Men men nog om det. Förutom att kolla på film har jag faktiskt inte gjort så mkt mer idag. Ska väl hoppa in i duschen snart, känner mig lite nasty. Mer än så lär jag inte åstadkomma idag. Hoppas ni får en trevlig dag i alla fall.

Kisses



21-04-10

Hello!

Nu är det dags för ett ordentligt inlägg. Hade huvudvärk både i förrgår och igår så då hade jag ingen större lust att skriva.

Vill bara säga en sak, BHar är livsfarliga! När jag skulle gå ner igår för att ge vår luftmadrass till Elin så råka jag trampa på min BH. Ni vet spännena på banden? I alla fall, den skar rakt in i min fot så det börja blöda och hela köret. Så nu kan jag bara gå på tå, ser lite udda ut när jag går :P Så kids, ha aldrig era bhar på golvet. Man kan skada sig.

Fy fan va jag har kollat på film dom senaste dagarna. Har aldrig varit någon vidare filmnörd innan men det har blivit mer och mer. Har kollat på The Imaginarium of Doctor Parnassus, Elefantmannen, Whip it, Juno och Hard candy. Och nu efter jag skrivit detta tänkte jag kolla på Where the wild things are. Förutom att ha tittat på en hel del film så va jag och älsk hos Lilly i måndes. Spela lite spel, sjöng och pratade Rom. Igår va jag bara hemma hos älsk och slöa. Idag vettifasen vad som händer, men det är väl säkerligen inget vettigt. Hoppas ni får en bra dag gott folk.

Kisses


20-04-10

Hej.

Har inte haft någon större lust att blogga varken igår eller idag så det får vänta till imorgon.


18-04-10

Hola!

Söndag och vad gör man på söndagar? Absolut ingenting. Jag och älsk va ute och gick lite innan sen åkte han hem och sen dess har jag spelat Sims 3. Snart blir det middag och sen ska jag hem till älsk där det förhoppningsvis är nystädat! Där har inte varit allt för fräscht på senaste. Mer än så finns det nog inte att säga.

Men hoppas ni får en trevlig dag.

Pusspuss


Sagan om tv reperatören.

Kolla på den idag, va riktigt längesen jag såg den. Skrattade så jag grät. Så dålig och låg humor har jag! Ni måste sen den: http://www.youtube.com/watch?v=moyV8xwX95w

"Plastig rustning du har förresten!" Så jävla bra!


17-04-10

Hej hej.

Denna lördag började med att jag och älsk åkte till Tassebo och tittade på lite katter. Hittade tre stycken som va intressanta. Det va en som älsk fastnade väldigt för, hon heter Tussi och när dom hittade henne hade hennes öron förfrusit så dom va tvugna att operera bort dom så hon är med andra ord öronlös. Dessvärre va det många som va intresserade av henne och älsk kan inte ta katten förrän efter han har flyttat så katten ska slippa flytta två gånger. Den andra va en liten creme/orange färgad lite hane som hetter MacGyver, mycket kelen lite kille. Hur söt som helst. Den tredje va en stor dam vid namn Plutten. Hon var svart, vit och orange. Jätte söt och kelen. Vi lämnade intresse på dom tre, men kommer det nu någon som vill ha någon av dom innan oss så får dom ju såklart dom. Dom får ju in nya katter hela tiden så det ska  nog inte va något problem att hitta rätt :)

Efter det åkte vi hem till mig och vi har spelat lite Wii, käkat och spelat lite mer Wii. Mest tagit det lugnt med andra ord. Snart ska älsk iväg och hämta Johan i stan och då får jag sitta här själv. Men det klarar jag nog :P Hoppas ni har haft en bra dag och kommer få en bra kväll :)

Pusspuss

Tussi, underbart söt trots dom saknade öronen :)

Bild: www.djurhemmet-tassebo.se

Piercing.

Ingen som jag har träffat har lagt märke till det faktum att jag faktiskt tagit ut min piercing. Träffa t.ex. Mia igår och hon märkte inget, eller sa inget i alla fall :P Min pappa har inte heller märkt det än. Mamma såg inte heller det förrän jag sa det. Men så är det i alla fall, den är ute och jag tror att det är för gott.



16-04-10

Hej hej.

Orka fan inte skriva igår. Hade haft ont i skallen hela dagen. Åkte in till stan vid halv 12, tränade i en timme, duschade och fixa mig, sen satt jag i massagestolarna i en halvtimme. Inte helt fel faktiskt. Mor kom och hämta mig efter jobb och sen åkte vi inom Maxi för att handla. Sen hann jag bara hemom och hämta mina skolgrejor och sen va det iväg till skolan. Satt där till halv 7 kanske. Måttligt skoj med huvudvärk och ont i hela kroppen. Det där passet tog som fasen kan jag säga. Efter skolan kom älsk och hämta mig sen stack vi hem till honom och gjorde mest ingenting.

Idag kom mor och hämta mig hos älsk. Först åkte vi till polisen och fixa pass till mig. Får väl den nästa vecka eller något. Sen stack vi till Systemet, Jysk och Maxi. Sen hem och asa en jävla massa påsar med trädgårdsavfall. Jag orka fan knappt bära något, har verkligen ont i hela kroppen :P Sen det va klart har jag faktiskt sovit. Vet inte varför men jag har varit helt slut idag så det va skönt att få sig en lur. Sen ikväll ska jag nog va med älsk, vet dock inte vad vi ska göra. Hoppas ni har en trevlig dag :)

Pusspuss



.

En sak är jävligt säker, jag kommer ha träningsvärk imorgon! Mer än så orkar jag inte skriva idag.

14-04-10

Hola!

Blev en sen kväll igår. Satt inne på Monster och kolla jobb i någon timme. Sen glodde jag på tv ett bra tag innan jag blev trött. Hade i alla fall satt klockan på 9 i morse så det va bara att gå upp. Har fotat en jävla massa kläder och lagt upp på Klädbyte, tagit ner lite tvätt och sånt. Har lagt alla mina kläder som legat utspritt i mitt rum i en hög, kan ju säga som så att det blev en jävligt stor hög och jag har faktiskt ingen större lust att hänga upp dom. Men va fan, jag måste göra det. Hittar fan inget när jag ska ha det.

Lite senare idag kommer älsk hit. Vi ska skriva ett CV till mig så jag verkligen kan komma igång med mitt jobbletande. Vad vi ska göra sen vettifasen. Nej nu ska jag fota lite kläder och solglasögon till. Behöver verkligen pengar :P

Ha en fin dag.

Pusspuss

13-04-10

Hej hej.

Blir en sen uppdatering idag, har inte hunnit innan. Åkte in till stan vid 13.25 för att gå till Xtravaganza och diskutera mitt medlemsskap. Skulle höra av mig innan fredag med hur jag ska göra men jag vet redan, blir att jag får avsluta det. Skrev även in mig på två träningspass. På torsdag kl 12 ska jag på ett träningspass med en av instruktörerna där och på fredag har dom en träningsfrukost mellan halv 8 och halv 10. Man kommer dit och äter frukost, sen tränar eller tränar och sen frukost. Kan nog va rätt mysigt faktiskt :) Visste dock inte att dom va dagarna efter varandra när jag skrev in mig men nu är det bara att gå dit och se glad ut. Ska gå på påsar i tre veckor sen efter den 25:e för att bli av med några kilon innan Rom.

Efter det mötte jag upp Lilly i stan på en fika, älsk kom också dit och umgicks ett litet tag. Sen drog jag och Lilly till Knutan där vi mötte upp en tjej som hon skulle byta kläder med. Sen åkte vi hem till mig och peka ut lite kläder och skor som jag ska sälja. Ni hittar dom på http://kladbyte.se/?garderob= om ni är intresserade. Har dock inte hunnit lägga in allt än. 

Efter detta kom Elin och Andy och hämta oss. Vi hyrde Änglar och demoner och åkte hem till Andy och kolla. Pratade lite om Rom med. Jag känner nog mer panik är längtan. Har jätte svårt att åka till ställen som jag aldrig varit på innan, vet inte vad jag ska förvänta mig. Plus att jag hatar att flyga. Kommer nog börja gråta :P Men men, nu sitter jag i sängen och ska försöka sova snart. Hoppas ni haft en bra dag.

Pusspuss


 
617

5:e försöket

Allt går att laga en gång, två, tre, kanske fyra. Men fem där går gränsen
Allting är trasigt, sprängt och flisen ligger i drivor.
Det ser sjukt ut, men det är de bästa som jag har.
Som ett efterlängtat mongobarn.


12-04-10

Hej hej.

Har helt glömt bort att blogga idag men nu så :)

Igår åkte jag och älsk till Mölledammarna och gick, riktigt skönt faktiskt. Sen lämnade han mig hemma igen. Tanken va att jag skulle sova hemma, något som jag inte gjort på mer än två veckor men han kom och hämta mig vid 10 igen. Längre än så gick inte. Men idag SKA jag sova hemma. Jag måste det känner jag.

Idag åkte jag hem vid 12. Kollade lite på film och gjorde mig redo för skolan. Påväg till skolan såg jag en riktigt häftig sak, det va en jäkla massa löv som snurrade runt jätte snabbt sen helt plötsligt så bara skjöts alla rakt upp i luften och sen singla ner. Kanske inte låter så speciellt men det va faktiskt väldigt häftigt att se. Sen dess att jag kommit hem från skolan har jag kollat klart på en film, ätit middag och möst med Fnatten (dvs Sture). Nu sitter jag och väntar på att älsk ska komma så ska vi ut och gå.

Hoppas ni har haft/kommer att ha en bra dag i detta fina vädret :)

Kisses



.

This sucks.


10-04-10

Hej hej!

Seg dag idag, har inte gjort så mkt mer än att sitta och kolla på tv hos älsk medan han sov i några timmar. Skit skoj. Nu är jag hemma och har precis käkat. Älsk skulle fixa med sin bil och då ville jag inte sitta hemma hos honom och dryga. Men jag ska nog dit sen igen.

Igår va det jätte trevligt. Vi spela kubb, tjejerna mot killarna, och vi förlorade båda gångerna. Vi fick inte ens ner en ända sån grej haha. Sjukt dåliga :P Sen blev det middag vilket var väldigt gott. Sen satt vi mest och snacka hela kvällen. Spela ett spel där det också va killarna mot tjejerna men den gången vann vi faktiskt :)

Nej nu orkar jag inte skriva mer, finns nog inget att säga. Kommer lite bilder från igår, blev inte så många tyvärr.

Pusspuss


Moi


Lillysan


Elsa och Bezze


Mat


Elsa och Mumme


Folk


Andy och älsk


Bezze fyllde år den 4:e så Lilly hade bakat en kladdkaka till henne. Det roligaste va att när Lilly kom in och sjöng Vi gratulerar så frågar Bezze "Vem är det som fyller år?" haha :P


Elin är på topp :)


Jag sa till Elin att hon skulle posa lite för Sandra ville att jag skulle ta mycket bilder och så hon Andy försökte se skit fulla ut :P

Ola Salo

Måste bara berätta en sak, två nätter på raken nu har jag drömt  att jag träffat Ola Salo. Båda gångerna tog han min hand och vägrade släppa, inte helt fel. Jag tror nog fan att det är ödet. Snart händer det! :D Att få träffa dena genialiska människa hade verkligen varit höjdpunkten i mitt liv.

Bästa bilden, den har sån jävla feeling. Tog den på Malmöfestivalen 2007.



En ny kärlek

Gick inom Gina idag när vi handla och hittade en liten skönhet som jag tänkte ha med mig till Rom, ska nog ha den ikväll med :)


09-04-10

Hello!

Just nu sitter jag hemma hos älsk och gäspar och sträcker på mig. Mamma kommer och hämtar upp mig snart så ska vi iväg och handla mat till ikväll och jag måste in på systemet med. Ska nämligen på parmiddag hos Lilly ikväll. Känns lite konstigt att säga parmiddag så jag säger middag med vänner istället :P Ska blir riktigt skoj, vi blir en del folk faktiskt. Jag, Jocke, Lilly, Adam, Elin, Andy, Steffi, Mumme och ett par till sa Lilly. Vet dock inte vilka dom är. Men det blir säkert bra :D Jag och älsk ska grilla, trots det inte så roliga vädret. Men jag säger som Lilly sa: "Jag ska äta grillat...men jag tänker fan inte grilla!" Tyckte det lät mycket bra :)

Nej nu ska jag ta och tvätta av skallen och slänga på lite foundation. Får duscha och sånt när jag kommer hem istället :) Hoppas ni får en trevlig dag.

Pusspuss

.

Blev ingen Xtravaganza idag, blev alldeles för tight med skolan så jag ska dit på tisdag istället. Efter skolan kommer älsk och hämtar mig sen ska vi hem till honom och käka och mysa. Har sovit hos honom varje kväll i snart två veckor. Det är verkligen mitt andra hem.



08-04-10

Hej hej!

Igår åkte jag och älsk in till stan och promenderade vid Gröningen. Va jätte fint väder men det blåste som fasiken. Sen blev det hem till älsk där jag diskade och plockade undan lite medans han träna. Verkar ha blivit lite av en rutin, han tränar-jag diskar. Tråkigt för mig kanske? :P

Idag har jag inte gjort så mycket än. Ska hoppa in i duschen snart och göra mig redo för att åka in till stan. Ska på möte på Xtravaganza, mitt år där är snart slut och nu ska vi bestämma hur vi ska göra. Tror nog inte jag tänker skriva in mig ett år till. Har redan all kunskap och det är för dyrt att betala 800 kr i månaden nu. Efter det ska eventuellt älsk hämta mig efter jobb och köra mig till skolan, vet inte om jag kommer att hinna annars. Ikväll vet jag inte vad som händer men det lär vi märka :)

Hoppas ni får en fin dag :)

Pusspuss




Jag och älsk. Vi ser lite udda ut, som vanligt då :P


Köpte en kaffe också, va skönt med något varmt i blåsten.


Fint!

07-04-10

Hej!

Jätte fint väder idag, får dra med älsk ut på en promenad när han kommer hit :)
Har inte gjort speciellt mkt idag, tog bussen hem från älsk vid 12. Plugga i typ en kvart, sen satte jag igång en film :P

Köpte en ny foundation för några dagar sen Först när jag testa den tyckte jag att den va skit dålig och inte funka. Men nu när jag använt den några gånger så gillar jag faktiskt den. Den täcker över det värsta men man ser ändå väldigt naturlig ut. Den heter Dream creamy foundation från Maybelline. Nej nu har jag nog inte så mkt mer att säga. Hoppas ni får en bra dag i solen.

Pusspuss

Ps. Jonna jag köpte bhn på Lindex :)

Ingen tjusig bild på mig direkt, men skulle bara visa sminket. Jag ser inte sminkad ut men det kan jag bara tycka är positivt :) Ser mycket värre ut utan :P


06-04-10

Hola!

Igår va en väldigt lugn dag. Älsk kom hit och så titta vi på film och mös. Sen drog vi in till stan och köpte thaimat, jag tog stekta glasnudlar, räkor, krossade jordnötter och lime. Mycket gott. Sen stack åkte vi till Maxi och handla lite. Va tvungen att köpa några trosor för dom jag hade på mig va fan inte sköna. Stod länge och tittade på ett par gigantiska mormortrosor, tänkte att det hade ju varit skönt att ha och sova i. Men dessvärre tyckte inte älsk att det va någon bra idé, men jag hittade två par riktigt sköna men ändå snygga trosor så allt löste sig. Eller snygga och snygga, man skratta inte när man såg dom i alla fall :P

Sen åkte vi hem till älsk och gjorde mest ingenting, jag kolla på top model och han satt vid datorn. På top model va där en tjej som tog en av dom snyggaste bilderna dom någonsin haft på det programet. Blev helt kär. Hon hade dessutom skor på sig som hade en 20 cm hög klack, helt sjukt! Vi tog oss ett litet bad med, riktigt mysigt. Slocknade nog vid 1 tiden.

Idag har jag inte gjort så mkt mer än att plugga, har skrivit lite på min hemtenta i pyskologi. Jag ska fan lämna in den i tid denna gången! Senare ska jag och mor ut och gå och även sola, förhoppningsvis. Hoppas ni får en trevlig dag.

Pusspuss


Finns inget bättre än att ligga och titta in i dessa underbara ögon.


Bilden från Top model, så jävla vacker!

.

Är rätt nedslående när man inser att man spenderat ett halvår för att nå ett mål och ett halvår senare har man förstört allt man kämpat för.


04-04-10

Hej hej!

Söndag och tråkigt väder. Man är inte på vidare topp humör då. Det ända jag gjort idag är att ligga i sängen, ätit godis från igår och tittat på Benjamin Buttons otroliga liv. Vilket för övrigt inte var en speciellt bra film. Tyckte den va rätt tråkig och inte så speciell. Ja han va gammal och blev ung, whopdido! En bra sak med filmen i alla fall var hon som spela Daisy, Cate Blanchett, ruskigt snygg människa. Rött hår dessutom, det blir inte mycket bättre än så.

Nu sitter jag nyduschad och småkollar på Gossip girl. Älsk ska hämta mig senare ikväll, han har varit i Växjö och kollat på hockey. Hoppas ni får en trevlig söndag trots vädret.

Kisses

Cate Blanchett


Måste bara visa vilka fina ägg mor gjorde igår med något som kallades äggvästar. Va väldigt gulligt.

03-04-10

Glad påsk!

Kom precis hem från till älsk. Ska snart äta påskmiddag här hemma. Fast det blir nog ingen typisk påskmat. Vi är inte så mycket för sånt i vår familj. Har fått ett litet påskägg, med 200 kr i vilket inte är helt fel :) Senare ikväll ska jag nog va med älsk igen, tror inte att det händer så mycket annat.

Igår va jag och älsk på Familia där jag köpte ett par leggings och en bh. Kuporna på bhn va så jävla stora att jag fick ta en i C vilket jag inte haft sen högstadiet kanske :P Det va i alla fall en sån där man kan ta av banden vilket jag var i stort behov av så jag är nöjd. Kosta bara 249 också, lite skillnad från mina andra bhar :) Nej nog om mig och mina bröst. Efter Familia drog vi hem till mig och käka grillat med mina föräldrar. Sen drog vi tillbaka till älsk och mös resten av kvällen. Så har min påskhelg sett ut :)

Nej nu ska jag ner och käka.

Kisses!

Moi


Min nya fina BH


Påskägg!

01-04-10

Hej hej.

Första april idag, men jag har dock inte lurat någon. Har ni?
Det blev ingen solning igår, vi åkte till Familia och hälsa på Lilly och käka istället. Fast det blev lite stressigt för älsk skulle träna och det hade vi glömt. Hände inte så mkt mer efter det, diska hemma hos älsk medan han va borta. Fy fan med skit där va, diska nog i över en halvtimme. Nasty ass shit! :P

Idag har jag varit på Familia igen och fikat med Ela, Lilly och Sandrii. Vi prata lite om resan men det gled mer in på andra ämnen. Senare ikväll ska jag och älsk hem till Sandra och spela spel med henne, Johan, Lilly och Adam :)

Ända sen jag kom hem så har jag mått illa som fan, är säkert gravid :P Hoppas ni får en trevlig dag.

Pusspuss



RSS 2.0